Dodaj do ulubionych

STOMO BP TĘCZA HOTEL VLASSIS WRÓCIŁAM!!!

28.07.05, 15:04
Macie jakies pytania to chetnie odpowiem
Obserwuj wątek
    • Gość: joasia Re: STOMO BP TĘCZA HOTEL VLASSIS WRÓCIŁAM!!! IP: *.lodzka.policja.gov.pl 28.07.05, 15:18
      jaka jest ta miejscowość byłam w Paralii i Leptokarii znam Olimpic B. Czy jest
      mała czy duża jak z komunikacją czy da się z tamtąd gdzieś pojechać? Czy biuro
      było ok czy nie było żadnych problemów? Jeśli masz jakieś zdjęcia z tej
      miejscowości to badzo proszę stopczyk22@gazeta.pl dzięki serdeczne
    • Gość: chris Re: STOMO BP TĘCZA HOTEL VLASSIS WRÓCIŁAM!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.07.05, 21:40
      Jak podróż? Tęcza zapewniła godziwe warunki? A hotel w porządku? No i napisz
      coś o tej mieścinie...jest tam co robić czy trzeba udać się gdzieś dalej w
      poszukiwaniu jakiejs tawerny?
      • Gość: Anka Re: STOMO BP TĘCZA HOTEL VLASSIS WRÓCIŁAM!!! IP: *.magma-net.pl 30.07.05, 10:48
        Ja też poproszę o wszelkie informacje-jak podróż,jaki hotel i najważniejsze-
        coś o Stomio-tawerny,ceny,komunikacja.Jeśli to możliwe to proszę także o
        zdjęcia.Z góry dziękuję. Anka-splean@poczta.onet.pl
    • Gość: chris Re: STOMO BP TĘCZA HOTEL VLASSIS WRÓCIŁAM!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.08.05, 12:00
      no i co Margerita? Miałaś odpowiedzieć na pytania i cisza...napisz coś szybko,
      bo niedługo nie będzie to potrzebne...sam się przekonam, na własnej skórze. Jak
      hotel, jak biuro, jak Stomio?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka