Gość: Wiciu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 00:23 Czy ktoś mógłby podać mi adresy sklepów gdzie można kupić Wyborczą (na krecie)? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiciu Re: Wyborcza na Krecie IP: *.pnl.philips.com 21.06.01, 09:45 Inf. na ten temat znajdziesz w przewodnikach EXPLORERA albo PASCALA /nie pamiętam w tym momencie w którym/.Ja kupowałam Wyborcza w sklepiku z gazetami w Heraklionie na Platia Venitzelos koło fontanny Morosiniego. Powinna być z jednondniowym opóźnieniem. BB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Wyborcza na Krecie IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 16.07.01, 10:31 Wyborcza była nawet w Adelianos Campos, czyli w małej dziurze koło Rethymnonu w sklepach spożywczych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanG Re: Wyborcza na Krecie IP: *.cb.open.net.pl 16.07.01, 16:26 > Wyborcza była nawet w Adelianos Campos, czyli w małej > dziurze koło Rethymnonu w > sklepach spożywczych A to bardzo przepysznie. Niestety jednak w sierpniu 2000 na nieodległym Rodosie nie było Wyborczej nawet w samym centrum miasta Rodos - stolicy wyspy. Nie przeszkadzało to redakcji zamieszczać reklam z zapewnieniem, że można tam jednak GW kupić. JanG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raphal Re: Wyborcza na Krecie IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 15:10 Ja kupowałem Wyborczą w Istro (wioska 10 km od Agios Nicolaos)w supermarkecie na przeciwko hotelu Golden Bay. Odpowiedz Link Zgłoś