Dodaj do ulubionych

Czy ktoś zna miejscowość Platamonas?

IP: *.parp.gov.pl / 10.10.0.* 23.08.02, 12:55
Hej,
Czy ktoś zna tą miejscowość na Riwierze, bo właśnie się tam wybieram i nie ma
zbyt wielu szczegółów na jej temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: pablo Re: Czy ktoś zna miejscowość Platamonas? IP: 5.2.1R1D* / 10.176.86.* 23.08.02, 13:42
      Bylem tam kilka razy. Niewielka miejscowosc, apartamenty, w sumie niedaleko do
      autostrady mily kemping bardzo ruchliwa, kilka sklepików... typowa Grecja. Ale
      raczej nie odnajdziesz tam uroków Santorini, bliżej temu do typowej wloskiej
      miejscowosci wypoczynkowej... Bylem tez obok w Stomio i Kokino Nero...
      • Gość: Marcin Re: Czy ktoś zna miejscowość Platamonas? IP: *.parp.gov.pl / 10.10.0.* 23.08.02, 16:47
        dzięki za info - a znasz może hotel Kronos w Platamonas?
        I czy woda jest tam tak przejrzysta jak zachwalają? Co do pogody to też nie
        wiem czego można się spodziewać we wrześniu?
        • Gość: marco Re: Czy ktoś zna miejscowość Platamonas? IP: *.mdkna102.krakow.pl 27.08.02, 21:33
          Cześć! w platamonas woda jest taka sobie, plaża kamienista, duzo lepsza z
          piaskiem jest niedaleko w nei-pori jakies 10/15 minut plażą w prawa strone.
          Jeśli chodzi o miasteczko to całkiem przyjemne , dużo knajpek, dyskoteka. Jak
          chcesz poimprezowac to idealne miejsce...pozdrawiam marco
          • Gość: Iwona Re: Czy ktoś zna miejscowość Platamonas? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 20:06
            Ja mam odmienne zdanie ......bylam tam 3 lata temu- nic specjalnego ...mala
            wioska,kilka sklepow,dyskoteka, troche turystow,plaza taka sobie...nic
            specjalnego. Bylam tam 2 tyg...i szybko tam nie wroce...Wole
            Hiszpanie.pozdrawiam. Iwona.
            • Gość: bolek Re: do iwony IP: *.kat.forthnet.gr 30.08.02, 09:24
              droga iwonko ta mala wioska ma wiecej do zaoferowania od tego
              twojego pipidowa gdzie mieszkasz.
              punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia -
              ja tez tak mysle lepiej siedz sobie w tej hiszpanii i nie wracaj tutaj.
              mamy tutaj zatrzesienie calkiem normalnych ludzi
              i nie trzeba nam takich jak ty.
              uwierz mi to nie platamonas jest winien tego ze cie
              nikt tutaj nie poderwal i nie wypelnil cie .

ile bys nie macila to i tak tutaj zawsze bedzie zatrzesienie......
            • Gość: Iwona do bolek IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 10:08
              bolek...sa rozne gusta i gusciki .....kazdy ma swoje zdanie. To wolny
              kraj ,wiec moge mowic co tylko mi sie podoba. Takie jest moje zdanie i go nie
              zmienie ,a to ze Ci to przeszkadza.....to juz Twoj problem. Ja Cie nie
              obrazam ,wiec Ty tez mnie nie obrazaj !!!. Zreszta....co ja bede tu
              dyskutowac...Iwona.
    • Gość: Leo Re: Czy ktoś zna miejscowość Platamonas? IP: 213.16.216.* 30.08.02, 09:32
      Bolek, ty to jestes ale Gosc...
      Szczerze powiedziawszy, to co napisales jako Kalor na forum o turystach z
      Polski ("Grecja brud....") bardzo mi sie spodobalo. Zgadzam sie z kazdym
      zdaniem. Ale teraz chlopie to troche przegiales... Czemu sie czepiasz
      niewinnych istot?
      L.
      • Gość: Marcin Re: Czy ktoś zna miejscowość Platamonas? IP: *.parp.gov.pl / 10.10.0.* 30.08.02, 11:39
        dzięki wszystkim za info ale dyskusja jakby stoczyła się na jakiś mało podatny
        grunt i niewiele ma wspólnego z urokami Grecji. Rozumiem, że pewnej pani się
        nie spodobało, bo Hiszpania jest rzeczywiście jedną wielką impezą z niezliczoną
        ilością dyskotek i "głodnych samców"...A ta pani widocznie lubi takie klimaty i
        niestety nic tego nie zmieni.
        A czy w Platamonie zna ktoś może na dodatek hotel Kronos ???
        • Gość: Iwona Re: Czy ktoś zna miejscowość Platamonas? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 18:57
          Wypraszam sobie takie bzdury. nie znasz mnie ,wiec mnie nie osadzaj? Rozumiemy
          sie?
        • Gość: Iwona Re: Czy ktoś zna miejscowość Platamonas? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 18:58
          Tak na marginesie nie jezdze na wakacje by "na podryw " ani na to nie
          licze...zwlaszcza ze jezdze z mezem :P
          • Gość: leon Re: do iwonki niedopchnietej przez bambusa IP: *.otenet.gr 01.09.02, 17:29
            nie wiem co robi twoj maz ale mezowie w platamonas nie potrzeboja wiagry
            . ja leon radze sobie z dwoma plciami
            zapraszam przyjedz , mam cos dla ciebie
            a po zlosci nawet twego meza moge pchnac< ze skaly > hahahhahaah\
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka