Gość: Marcin IP: *.parp.gov.pl / 10.10.0.* 23.08.02, 12:55 Hej, Czy ktoś zna tą miejscowość na Riwierze, bo właśnie się tam wybieram i nie ma zbyt wielu szczegółów na jej temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pablo Re: Czy ktoś zna miejscowość Platamonas? IP: 5.2.1R1D* / 10.176.86.* 23.08.02, 13:42 Bylem tam kilka razy. Niewielka miejscowosc, apartamenty, w sumie niedaleko do autostrady mily kemping bardzo ruchliwa, kilka sklepików... typowa Grecja. Ale raczej nie odnajdziesz tam uroków Santorini, bliżej temu do typowej wloskiej miejscowosci wypoczynkowej... Bylem tez obok w Stomio i Kokino Nero... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Czy ktoś zna miejscowość Platamonas? IP: *.parp.gov.pl / 10.10.0.* 23.08.02, 16:47 dzięki za info - a znasz może hotel Kronos w Platamonas? I czy woda jest tam tak przejrzysta jak zachwalają? Co do pogody to też nie wiem czego można się spodziewać we wrześniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Czy ktoś zna miejscowość Platamonas? IP: *.mdkna102.krakow.pl 27.08.02, 21:33 Cześć! w platamonas woda jest taka sobie, plaża kamienista, duzo lepsza z piaskiem jest niedaleko w nei-pori jakies 10/15 minut plażą w prawa strone. Jeśli chodzi o miasteczko to całkiem przyjemne , dużo knajpek, dyskoteka. Jak chcesz poimprezowac to idealne miejsce...pozdrawiam marco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Czy ktoś zna miejscowość Platamonas? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 20:06 Ja mam odmienne zdanie ......bylam tam 3 lata temu- nic specjalnego ...mala wioska,kilka sklepow,dyskoteka, troche turystow,plaza taka sobie...nic specjalnego. Bylam tam 2 tyg...i szybko tam nie wroce...Wole Hiszpanie.pozdrawiam. Iwona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: do iwony IP: *.kat.forthnet.gr 30.08.02, 09:24 droga iwonko ta mala wioska ma wiecej do zaoferowania od tego twojego pipidowa gdzie mieszkasz. punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia - ja tez tak mysle lepiej siedz sobie w tej hiszpanii i nie wracaj tutaj. mamy tutaj zatrzesienie calkiem normalnych ludzi i nie trzeba nam takich jak ty. uwierz mi to nie platamonas jest winien tego ze cie nikt tutaj nie poderwal i nie wypelnil cie . ile bys nie macila to i tak tutaj zawsze bedzie zatrzesienie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona do bolek IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 10:08 bolek...sa rozne gusta i gusciki .....kazdy ma swoje zdanie. To wolny kraj ,wiec moge mowic co tylko mi sie podoba. Takie jest moje zdanie i go nie zmienie ,a to ze Ci to przeszkadza.....to juz Twoj problem. Ja Cie nie obrazam ,wiec Ty tez mnie nie obrazaj !!!. Zreszta....co ja bede tu dyskutowac...Iwona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Czy ktoś zna miejscowość Platamonas? IP: 213.16.216.* 30.08.02, 09:32 Bolek, ty to jestes ale Gosc... Szczerze powiedziawszy, to co napisales jako Kalor na forum o turystach z Polski ("Grecja brud....") bardzo mi sie spodobalo. Zgadzam sie z kazdym zdaniem. Ale teraz chlopie to troche przegiales... Czemu sie czepiasz niewinnych istot? L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Czy ktoś zna miejscowość Platamonas? IP: *.parp.gov.pl / 10.10.0.* 30.08.02, 11:39 dzięki wszystkim za info ale dyskusja jakby stoczyła się na jakiś mało podatny grunt i niewiele ma wspólnego z urokami Grecji. Rozumiem, że pewnej pani się nie spodobało, bo Hiszpania jest rzeczywiście jedną wielką impezą z niezliczoną ilością dyskotek i "głodnych samców"...A ta pani widocznie lubi takie klimaty i niestety nic tego nie zmieni. A czy w Platamonie zna ktoś może na dodatek hotel Kronos ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Czy ktoś zna miejscowość Platamonas? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 18:57 Wypraszam sobie takie bzdury. nie znasz mnie ,wiec mnie nie osadzaj? Rozumiemy sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Czy ktoś zna miejscowość Platamonas? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 18:58 Tak na marginesie nie jezdze na wakacje by "na podryw " ani na to nie licze...zwlaszcza ze jezdze z mezem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: do iwonki niedopchnietej przez bambusa IP: *.otenet.gr 01.09.02, 17:29 nie wiem co robi twoj maz ale mezowie w platamonas nie potrzeboja wiagry . ja leon radze sobie z dwoma plciami zapraszam przyjedz , mam cos dla ciebie a po zlosci nawet twego meza moge pchnac< ze skaly > hahahhahaah\ Odpowiedz Link Zgłoś