Dodaj do ulubionych

Ouzo-proszę przywieźcie mi!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:53
mam prośbę do tych którzy będą teraz wyjeżdżali z Warszawy do Grecji: jeśli
komuś nie sprawiłoby to problemów to prosze o przywiezienie dla mnie 0,7
litra Ouzo 12 (czerwona kartka w czerwonym opakowaniu). wielka prośba!!!!
lubię Ouzo i nic na to nie poradzę. dla niektórych to smakuje jak lekarstwo
albo i gorzej a ja po prostu je lubię. Z góry dziękuję!! acha mój mail:
sparhawk4@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: M.S. Re: Ouzo-proszę przywieźcie mi!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 14:31
      Jest szybsza metoda pozyskania tego specjału!!!
      W LeClercu na Ursynowie ouzo "Nostalgia" 0,7 po 35 pln.
      Yamas!

P.S. Jest to produkcja Boutari
    • czarodziejka1 Re: Ouzo-proszę przywieźcie mi!!!! 18.08.05, 14:39
      I także w Klifie na Okopowej :) W stoisku z alkoholem przy schodach.
      Pozdrawiam :) Ja też lubię OUZO!
    • Gość: dlugi41 Re: Ouzo-proszę przywieźcie mi!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 14:42
      Jezuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!! ludzie!!!!!!! DZIĘKI SERDECZNE!! myślałem ze
      w polsce nei da sie kupić Ouzo a tu prosze niespodzianka!! jeszcze raz
      DZIĘKI!!!!
      • Gość: Helen Re: Ouzo-proszę przywieźcie mi!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.08.05, 16:18
        A jak będziesz w Niemczech to tam dostaniesz Ouzo 12 , właśnie zaczęli
        reklamować w tv.
        • bebiak Re: Ouzo-proszę przywieźcie mi!!!! 18.08.05, 17:07
          "12" jest całkiem przyzwoita choć wg mnie the best jest Plomariou czy jakoś
          tak - nie pamiętam, ale mam w domku:-)
          A wiecie, że jeszcze kilka lat temu nie można było znaleźć (bynajmniej w
          Warszawie) ouzo? Kiedyś zapytałam w końcu dlaczego nie można kupić i pani w
          sklepie mi powiedziała, że Sanepid nie wyraża zgody:-)))
          Pozdrowienia. B.
    • Gość: lazurek Re: Ouzo-proszę przywieźcie mi!!!! IP: *.chello.pl 18.08.05, 21:54
      niespodzianek ciąg dalszy-kupiłam ouzo także w Egipcie w Hurgadzie.
    • Gość: Marina Ouzo-Power! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 12:25
      Jestem od lat uzalezniona od ouzo.Leitmotivem mojej studenckiej wyprawy na
      Krete bylo haslo OUZO POWER!Dzis w nocy wrocilam,przywiozlam tylko buteleczke,
      wiec Ci nie moge odstapic.,ale bardzo sie ciesze,ze sie dowiedzialam gdzie moge
      kupic ouzo w wawie.
    • yanga Re: Ouzo-proszę przywieźcie mi!!!! 19.08.05, 22:42
      Też jestem uzależniona od ouzo. Przyczynił się do tego rezydent TUI na Korfu,
      który kilka lat temu na powitanie poczęstował nas tym trunkiem z dodatkiem soku
      pomarańczowego i oczywiście lodu. Gdyby mi kto przedtem powiedział, że polubię
      anyżówkę, to bym nie uwierzyła. Wielkie dzięki dla odkrywcy z Ursynowa, bo
      właśnie wykończyliśmy wielką butlę przywiezioną w zeszłym roku z Rodos, a do
      Leclerca mam blisko. Inne moje ulubione picie a zarazem lekarstwo na wszelkie
      żołądkowe przypadłości za granicą - to Fernet Branca. I tego w Polsce naprawdę
      nigdzie się nie kupi, ale już w Czechach - owszem.
      • yanga Re: Ouzo-proszę przywieźcie mi!!!! 19.08.05, 22:44
        A swoją drogą ta cena to rozbój na równej drodze. W Grecji ouzo jest takie
        tanie...
        • Gość: DŁUGI41 Re: Ouzo-proszę przywieźcie mi!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 11:51
          yanga a jaka cena jest Ouzo w leclercu?? no i jaka butelka?? czy to 12 czy
          jakieś inne Ouzo?? mama teraz przywiozłą mi Ouzo z Rodos. tam butelka
          kosztowała 5,80 EUR za 1/2 litra czy ok. 24 złotych. pewnie tu oksztuje ze 40
          złotych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka