Gość: turkis IP: 213.17.182.* 26.09.05, 09:29 Jakie macie wrażenia z tego sezonu? Bo ja - fatalne! O zgrozo co to za ludzie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaco Re: WRAŻENIE O REZYDENTACH TRIADY NA RODOS IP: *.gebm.pl / 193.138.110.* 26.09.05, 10:25 My (ja i żona) mieliśmy wrażenie, że oni są na wakacjach a nie w pracy. Nie mieli o niczym pojęcia. Nie potrafili niczego załatwić. Piloci Triady, nie tylko na Rodos-Faliraki to porażka. ZERO profesjonalizmu!!!!!!!! Na szczęście mieliśmy ich gdzieś i sami sobie wszystko organizowaliśmy. Jeździmy z tym biurem ze względu na cenę i nie korzystami z żadnych dodatkowych usług. Tylko przelot i zakwaterowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: WRAŻENIE O REZYDENTACH TRIADY NA RODOS IP: 217.11.141.* 26.09.05, 14:25 W Ambelii w Genadi była bardzo fajna pilotka. Zrobiła na mnie wyrażenie osoby bardzo przykładającej się do swojej pracy. Nie miałam wprawdzia jakichś większych problemów, ale moje wyrażenia sia jak najbardziej pozytywna. Zawsze spieszyła z pomocą, odbywała twardo wszystkie dyżury. Co do kilku innych osób, które miałam okazję poznać na wycieczkach fakultatywnych to może rzeczywiście były widać, że jest to dla nich praca dorywcza. Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine7 Re: WRAŻENIE O REZYDENTACH TRIADY NA RODOS 26.09.05, 15:16 Zgadzam się, w Ambelii rezydentka jest ok. Ja miałam poważny problem i rozwiązała go dość szybko. Zawsze odbierała telefon i udzielała odpowiedzi nawet na najgłupsze pytania.Dziewczyna jest tam dopiero od tego roku więc jeszcze się jej chce. Odpowiedz Link Zgłoś
g_shark Re: WRAŻENIE O REZYDENTACH TRIADY NA RODOS 26.09.05, 21:42 Gość portalu: moni napisał(a): > W Ambelii w Genadi była bardzo fajna pilotka. Zrobiła na mnie wyrażenie osoby > bardzo przykładającej się do swojej pracy. > Nie miałam wprawdzia jakichś większych problemów, ale moje wyrażenia sia jak > najbardziej pozytywna. Zawsze spieszyła z pomocą, odbywała twardo wszystkie > dyżury. POTWIERDZAM Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: W... 26.09.05, 18:04 Ja mialem do czynienia z rezydentami Triady kilkukrotnie, w roznych krajach i okolicznosciach. Poza dwiema osobami nie sprawiali owi rezydenci wrazenia alfy i omegi, ale byli po prostu przecietnie kompetentni, przecietnie pracowici i pomocni. Nie zetknalem sie z rezydentem tej firmy, ktory bylby np. zaskakujaco niekompetentny. Natomiast bylem niemile zaskoczony zaprezentowana wczoraj postawa rezydentki Neckermanna, ktora rano nie pojawila sie na dyzurze w hotelu (hotel Athina, Kos), zas wieczorem czy raczej w nocy, nie objawila sie aby "odprawic" wyjezdzajacych do kraju. Konkludujac, w kazdej firmie zdarzaja sie i lepsi i gorsi rezydenci, zas generalizowanie na podstawie jednego czy dwoch zdarzen jest po prostu naduzyciem. Moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek19701 Re: W... 30.09.05, 15:16 Niestety, ja tez miałem do czynienia z Panią Rezydent Neckermann'a na Kosie w tym roku (poczatek września) i niestety nie mam nic dobrego na jej temat do powiedzenia, generalnie traktowała nas jako zło konieczne i w sporach pomiędzy nami a kierownictwem hotelu zawsze stawała po stronie hotelu, wiec po co w ogóle taki rezydent... Odpowiedz Link Zgłoś