Dodaj do ulubionych

włączcie w tle i słuchajcie:-)))

16.02.06, 17:27
dzielę się moim sposobem na zbyt długi czas od Wyspy:
www.radiokriti.gr/
Chodzi w tle ładnie i jaka piękna muzyka cały czas. Przy okazji sie
osłuchujemy:-), i poznajemy najnowsze reklamy z Krety:-)) i jest taka
atmosferaka mila sercu...
Obserwuj wątek
    • neronka Re: włączcie w tle i słuchajcie:-))) 16.02.06, 18:56
      dzięki za ten link, od razu mi się cieplej zrobiło........
      • Gość: Nina Re: włączcie w tle i słuchajcie:-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:05
        Fajnie...... bo te dwie płyty, co przywiozłam z poprzednich wakacji na Krecie
        juz trochę mi sie znudziły. Mmmmmmmmmmmm wirtualne słoneczko zaświeciło......
        • jacek1f :-))) n/t 16.02.06, 19:14
          • etaxi Re: :-))) n/t 16.02.06, 19:43
            TEŻ DZIĘKUJĘ , EWCHARISTO chyba tak się mówi ;))
    • martapodlesna Re: włączcie w tle i słuchajcie:-))) 16.02.06, 22:57
      Świetne radio :)
      Wielkie dzięki Jacku za nie, że nas wszystkich o nim poinformowałeś.
      Miło uprzyjemnia mi wieczór :)
      Uściski wielkie !
      • jacek1f e. tam. wieczór. :-) rano jak dają! Cieszę się. n/ 16.02.06, 23:14
        • bebiak Re: A ja siedzę ..... 17.02.06, 00:17
          na GG, plotkuję i to radio w tle:-)
          Muzyka co prawda niezupełnie "moja" ale język, język, no i ... to prosto z raju
          przecież!
        • martapodlesna Re: e. tam. wieczór. :-) rano jak dają! Cieszę si 17.02.06, 12:41
          Racja, racja Jacku, tyle że w ciągu dnia (czyt. w pracy) słucham przez
          słuchawki :)) ale fajnie jest tak - odrywać się od ziemi :))
          • bebiak Re: e. tam. wieczór. :-) rano jak dają! 17.02.06, 14:48
            martapodlesna napisała:

> tyle że w ciągu dnia (...)

Ja nie mogę słuchać buuuu: komputer tutaj nie ma głośniczków, a poza tym
            charakter i biura i mojej pracy... Nie, nie jest to możliwe.

A w nocy słuchałam długo: jakoś do 3-ciej chyba?
            I było mi dobrze: te podawane godziny.... wiadomości... i muzyka...
            Sporo w nocy znanych mi utworów (takich moich nawet), które powodowały, że
            natychmiast przenosiłam się gdzieś tam.. daleko.. daleko...
            Dlaczego aż tak daleko???
            A dziś nie będzie już takiego komfortu jak ubiegłej nocy: Młody zajmie komputer
            i tyle:((
            • jacek1f niech zajmuje, ale niech pusci w tle, a co! :-) n/ 17.02.06, 15:05
              • bebiak Re: niech zajmuje, ale niech pusci w tle, a co! : 17.02.06, 15:15
                Taaa, a przekażę Jacku Twą sugestię he he, ale już widzę/słyszę reakcję
                buahahaha
                Młody ma 20 lat, wielbi metal i gotyk he he - a na moje greckie utworki
                mówi "stękania" (ze szczególnym naciskiem na pieśni z wysp Morza Egejskiego.
                Świat się do góry nogami przewraca:(
                • saka48 Re: niech zajmuje, ale niech pusci w tle, a co! : 17.02.06, 18:09
                  Od 09.06. będe sie tym delektować na żywo OOOOOOOOOOPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAA
              • jacek1f też zauwałyłem.. że w normalnych porach to muza ta 17.02.06, 15:15
                ka radiowa popkreteńska (tez fajna), a jak idzie na "wradi" to szlachetnieje i
                starzeje się:-))
                • jacek1f hmmmm, nie podpasuje mu metal grecki:-)))) n/t 17.02.06, 15:16
                  • bebiak Re: hmmmm, nie podpasuje mu metal grecki:-)))) 17.02.06, 15:22
                    Ochi, ochi kai ochi:( [kiedyś przesłuchiwał]

U mnie 2:1 niestety, bo Duże Chłopię też mnie atakuje.
                    Kiedy mam ochotę na wiadome klimaty to tylko słuchawki i absolutnie nie przy
                    komputerze. Toż to terror, normalny terror:( ale radzę sobie jakoś.
                    Mam parę adresów do fajnych stacji radiowych tamże, ale niestety - to tylko z
                    komputera możliwe buuu
                • bebiak Re: Zauważyłam.... 17.02.06, 15:18
                  jacek1f napisał:

> ka radiowa popkreteńska (tez fajna), a jak idzie na "wradi" to szlachetnieje
                  i starzeje się:-))

A kiedy przyszła pełna "nichta" było (przynajmniej dla mnie) znacznie lepiej
                  niż w czasie "wradi"
    • goska52 Re: włączcie w tle i słuchajcie:-))) 17.02.06, 07:52
      świetne dzięki

i inne greckie radio tylko z muzyką
      www.arionradio.com/isite/home/
      pozdrowienia
      • Gość: mysz_bis Re: włączcie w tle i słuchajcie:-))) IP: *.remedium.bochnia.pl / *.remedium.bochnia.pl 17.02.06, 20:56
        to jest super ale oddałabym wiele za płyte PANOSA KIAMOSA-LIVE 2004. W tamtym
        roku na THASSOS nie kupilam /zbieg okoliczności i inne atrakcje/ teraz jade na
        KRETE 25 maja i może kto wie.Jak ktoś ma daje 100 bo tyle dla mnie warta.
        • Gość: Kretka Re: włączcie w tle i słuchajcie:-))) IP: *.acn.waw.pl 19.02.06, 12:14
          efcharisto :)
        • markusek3 Re: włączcie w tle i słuchajcie:-))) 01.03.06, 07:46
          WWW.E-radio.gr
    • ewamalgorzata Re: włączcie w tle i słuchajcie:-))) 19.02.06, 12:58
      A ja mam taki program, z satelity jakoś, nazywa się Holiday in Greece - nemal
      całą dobę obrazki, filmy, programy o Grecji. Co prawda dal mnei słabym punktem
      programu jest to, że oglądając to w kompie (nie posiadam telewizji jako takiej)
      nie umiem zmienić języka, i mam cały czas po grecku. Ale u znajomych sporo
      audycji idzie po angielsku.
      • jacek1f to własnie masz super z greckim! n/t 21.02.06, 13:16
      • Gość: magdaa Re: włączcie w tle i słuchajcie:-))) IP: *.linkprojekt.pl / 80.51.167.* 21.02.06, 15:23
        Mam pytanie bo ja tez mam program w necie zeby ogladac Grecje ale niesteyy nie
        moge trafic by akurat cos bylo laczy sie i nadal czarny ekran wies moze o co
        moze chodzic?:) pozdrawiam
        • Gość: era Re: włączcie w tle i słuchajcie:-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 15:25
          wlasnie slucham rerwelacja i wielkie dziekiiiiii!!!!:)!!!!!!
          • agniecha313 Re: włączcie w tle i słuchajcie:-))) 24.02.06, 22:57
            Dla wszystkich milosnikow radia greckiego,podam i ja wam kilka adresow do
            stacji radiowych
            www.loveradio.gr/
            www.enallax.gr/
            www.rdj.gr/
            www.kiss922.gr/kiss922/
            www.a100fm.gr/
            www.athensdeejay.gr/Station/tabid/113/Default.aspx
            mam nadzieje ze spodobaja sie te stacje radiowe jak i podane wyzej przez Jacka
            • neronka Re: włączcie w tle i słuchajcie:-))) 02.03.06, 16:00
              To i ja coś dorzucę:
              www.hellenicradio.com/hellenicradioweb/
              www.starfm.gr
    • Gość: smakosz Re: włączcie w tle i słuchajcie:-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 15:36
      Pisz lepiej o jedzeniu.
    • Gość: beba tu jest radio soho IP: *.13.tellas.gr 11.03.06, 21:13
      jesli klikniecie w te strone
      www.soho.gr
      to po prawej stronie ukarza sie linki do odtwarzaczy u mnie na winamp dziala
      bez zarzutu! to barzdo polpularne radio w grecji, chyba atenskie. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka