Dodaj do ulubionych

Eri Beach, Kreta, Ecco Holiday

17.02.06, 16:24
jakieś opinie ktos ma temat tego hotelu w ofercie Ecco ? Cena jest sensowna,
wiec szukam teraz opinii .. ? z góry wielkie dzięki ;)

pozdrawiam Adam,
Obserwuj wątek
    • Gość: iwona Re: Eri Beach, Kreta, Ecco Holiday IP: 195.94.206.* 17.02.06, 16:43
      wiem jedno przed wyjazdem z biurem ecco holiday i triadą wszyscy przestrzegają,
      wiec rozważ a o hotelu eri beach poczytaj na forum hotele grecja na forum
      gazety, też brałam ten hotel pod uwagę, ze względu na opis ofert i to ,że
      jedziemy w dwie rodziny z dziećmi i ten wydawał mi sie ok, ale odradzono nawet
      w samym biurze. www.easytravel.pl/
      Grecja spzredawana jest pzrez easy travel, ja co prawda wykupiłam u brokera ale
      z ich oferty hotel sirios village, poczytaj opinie o obu i sama zdecyduj,
      pozdrawiam
      • Gość: iwona Re: Eri Beach, Kreta, Ecco Holiday IP: 195.94.206.* 17.02.06, 16:45
        nie sama tylko sam adamie zdecyduj sorry
        • Gość: know Re: Eri Beach, Kreta, Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 17:31
          hehe smieszne jest decydowanie na nie kiedy ktos w biurze gdzies nie polecil
          mimo ze ma podpisana umowe z ecco:), przyczyna tej opinii "nawet w samym
          biurze" jest banalna - sprzedawca ma wieksza prowizje z innych biur.Znamy te
          praktyki u agentow hehe. Ja nie radzilbym tego hotelu z innych przyczyn
          np.lokalizacji lub tego ze to kołchoz bez klimatu Krety. A juz na pewno nie z
          dziecmi. easy tez jest ok tak samo jak ecco i ma fajnie dobrana oferte. A Ty
          Iwona powinnas sie nazywac konkurencja a nie klientka hehehehe. jedzie od
          ciebie konkurencja na odleglosc:)!
    • Gość: daol Re: Eri Beach, Kreta, Ecco Holiday IP: *.kop.osi.pl 17.02.06, 22:11
      Ja miałam wykupione wczasy dla swojej rodzinki (2 osoby dorosle i 2 dzieci)w
      tym hotelu,naczytałam sie samych negatywnych opini o tym hotelu i zrezygnowała
      (biuro zgodziło sie na zamianę).Ten hotel tylko w polsce ma 4*,ogladałam go z
      niemieckich biur tam ma tylko 3*.Pozdrawiam daol

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka