adams123 17.02.06, 16:24 jakieś opinie ktos ma temat tego hotelu w ofercie Ecco ? Cena jest sensowna, wiec szukam teraz opinii .. ? z góry wielkie dzięki ;) pozdrawiam Adam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona Re: Eri Beach, Kreta, Ecco Holiday IP: 195.94.206.* 17.02.06, 16:43 wiem jedno przed wyjazdem z biurem ecco holiday i triadą wszyscy przestrzegają, wiec rozważ a o hotelu eri beach poczytaj na forum hotele grecja na forum gazety, też brałam ten hotel pod uwagę, ze względu na opis ofert i to ,że jedziemy w dwie rodziny z dziećmi i ten wydawał mi sie ok, ale odradzono nawet w samym biurze. www.easytravel.pl/ Grecja spzredawana jest pzrez easy travel, ja co prawda wykupiłam u brokera ale z ich oferty hotel sirios village, poczytaj opinie o obu i sama zdecyduj, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Eri Beach, Kreta, Ecco Holiday IP: 195.94.206.* 17.02.06, 16:45 nie sama tylko sam adamie zdecyduj sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: know Re: Eri Beach, Kreta, Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 17:31 hehe smieszne jest decydowanie na nie kiedy ktos w biurze gdzies nie polecil mimo ze ma podpisana umowe z ecco:), przyczyna tej opinii "nawet w samym biurze" jest banalna - sprzedawca ma wieksza prowizje z innych biur.Znamy te praktyki u agentow hehe. Ja nie radzilbym tego hotelu z innych przyczyn np.lokalizacji lub tego ze to kołchoz bez klimatu Krety. A juz na pewno nie z dziecmi. easy tez jest ok tak samo jak ecco i ma fajnie dobrana oferte. A Ty Iwona powinnas sie nazywac konkurencja a nie klientka hehehehe. jedzie od ciebie konkurencja na odleglosc:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daol Re: Eri Beach, Kreta, Ecco Holiday IP: *.kop.osi.pl 17.02.06, 22:11 Ja miałam wykupione wczasy dla swojej rodzinki (2 osoby dorosle i 2 dzieci)w tym hotelu,naczytałam sie samych negatywnych opini o tym hotelu i zrezygnowała (biuro zgodziło sie na zamianę).Ten hotel tylko w polsce ma 4*,ogladałam go z niemieckich biur tam ma tylko 3*.Pozdrawiam daol Odpowiedz Link Zgłoś