Dodaj do ulubionych

Matala - dobry wybór?

IP: *.ump.pl / *.c149.petrotel.pl 08.03.06, 13:51
Please, please doradźcie. Jest oferta w Triadzie, wyjazd kwiecien - maj (tzn.
weekend majowy). Gdzie można pojechać, czy można wypożyczyć samochód, co
warto zobaczyć? Wyjazd tygodniowy, wiem tylko, że Matala to mała wioska na
południu. Pozdrawiam Magda
Obserwuj wątek
    • jacek1f wiecej w wyszukiwarce, ale tu juz troche 08.03.06, 14:06
      tiny.pl/mljb
    • Gość: mku Re: Matala - dobry wybór? IP: *.ump.pl / *.c149.petrotel.pl 08.03.06, 14:23
      baardzo, bardzo dziękuję
    • bergasse Re: Matala - dobry wybór? 20.03.06, 18:34
      Matala to piękne miejsce, niesamowita plaża w zatoce z jasnymi skałami z
      jaskiniami . Robi wrażenie te kolory morza i skał ... .
      Ale Matala to też z drugiej strony mała wioska gdzie można się nudzić .
      Ale jak wypożyczysz samochód to wrażenia będą ciekawsze np plaże Falsarny ,
      różowy piasek .

powodzenia
    • Gość: sylwia Re: Matala - dobry wybór? IP: *.samopomoc.com.pl / 213.76.128.* 21.03.06, 11:17
      Byłam w Matali 3 lata temu, bylismy zauroczeni tą wiochą bo tak ja nalezy
      nazwać, sa tam dwie plaże jedna prawie w centrum urocza ale ta druga po lewej
      stronie masywu górskiego-Czerwona Plaża, aż dech zapiera.Faktem jest że Matala
      jest maleńką mieściną - wioską ale nudzic się nie można, my wypozyczylismy auto
      i troche pozwiedzalismy, jest kilka knajpek, dyskoteka, zreszta należę do osób
      które nie lubią dużych kurortów i pewnie dlatego Matala tak bardzo nam się
      podobała.
      Jak masz jakies pytania to chętnie odpowiem, pisz na priva dzika5@gazeta.pl.
      Sylwia
    • Gość: arek Matala - dobry wybór! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:44
      Pomijając samą Matalę - małą mieścinkę, ale położoną prześlicznie, to w pobliżu
      minojski pałac w Fajstos czy Gortyna (rzymskie miasto). Nudzić się nie powinnaś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka