Dodaj do ulubionych

Paralia (25.06 - 7.07)

IP: *.darkstar.pl 12.04.06, 23:43
Pod koniec czerwca jadę do Grecji (25.06 - 7.07), dokładnie do Paralii (tej
blisko Olimpic Beach). Wiem, że ciężko to określić, ale mniej więcej jakiej
pogody mogę się spodziewać? Może ktoś się orjetnuje, jakie są średnie
temperatury wody i powietrza i ile dni deszczowych z reguły przypada na ten
okres? Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • ericson2 Re: Paralia (25.06 - 7.07) 13.04.06, 17:49
      z jakiego biura jedziesz i ile placisz?,tez mysle o wyjezdzie do tej
      miejscowosci i tym terminie 24.06
      • mk110 Re: Paralia (25.06 - 7.07) 14.04.06, 10:38
        Ja byłam w tej miejscowości dośc dawno w 1998 roku na przełomie lipca i
        sierpnia wtedy były okropne upały. Bardzo ładna plaża, mnóstwo barów i kafajek
        miejscowośc typowo turystyczna przynajmniej wtedy tak to wyglądało mnie się tam
        średnio podobało ale to była dawno temu. Myślę że możesz spodziewać się typowo
        letniej pogody ranki moga być jeszcze chłodne pozdrawiam
        Magda
        • Gość: stopa Re: Paralia (25.06 - 7.07) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 16:19
          ja byłam 3 lata temu na początku czerwca i było upalnie
      • Gość: ola Re: Paralia (25.06 - 7.07) IP: *.darkstar.pl 15.04.06, 23:13
        Biuro podróży trochę mało znane - Linda. Organizuje głównie wyjazdy do Grecji i
        Włoch. Łącznie z pełnym wyżywieniem i opieką na miejscu kosztować mnie to będzie
        1250zł, wycieczki można dodatkowo wykupić. Cena może nie jest zbyt okazyjna, ale
        nie są to typowe wczasy, tylko obóz młodzieżowy. Biura dodatkowo wliczają sobie
        w cenę program KO, itp. Wczasy kosztują chyba koło 800zł bez wyżywienia, ale
        można zamówić w restauracji hotelowej. Ja dopiero za rok - po skończeniu 18 lat
        - będę mogła pojechać za granicę bez towarzyszenia osoby pełnoletniej ;-) Póki
        co muszę zadowolić się obozem. Oby tylko było ciepło :-)
        • Gość: ola Re: Paralia (25.06 - 7.07) IP: *.darkstar.pl 15.04.06, 23:15
          I dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pocieszyliście mnie, bo bałam się że w tym
          terminie nie będę mogła liczyć na chociaż parę naprawdę ciepłych dni. Pogody w
          100% nie da się przewidzieć, ale w Grecji jest z tym łatwiej niż u nas w Polsce
          ;-) Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka