Dodaj do ulubionych

Klasyczna Hellada z Rainbow

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 09:01
Proszę o informacje, czy ktos był na tej wycieczce i jakie były warunki, pilot
oraz czy zrealizowano program. Czy to biuro podróży sprawdza się przy
wycieczkach objazdowych. Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: ekoss Re: Klasyczna Hellada z Rainbow IP: *.chello.pl 21.04.06, 16:11
      Byłam z nimi w Egipcie na objazdówce-wszystko było zgodnie z planem,wróciliśmy
      zadowoleni więc w tym roku zdecydowaliśmy się też na Klasyczną Helladę od 5
      sierpnia.Mama nadzieję,że tez będzie OK.Pytałam na tym forum wczesniej
      odpowiedziało niewiele osób ale te co się odezwały wystawiły pozytywne
      opinie.Może bliżej lata więcej osób się odezwie?
      • Gość: periczapla Re: Klasyczna Hellada z Rainbow IP: *.prest.pl 31.05.06, 14:30
        a czy może ktos w paru zdaniach opisać jaki jest program tego całego zwiedzania
        w Grecji ???
        • Gość: zenek Re: Klasyczna Hellada z Rainbow IP: *.iginet.net / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:52
          program zwiedzania jest taki jak w ofercie.pzdr.
    • Gość: Anna_E Re: Klasyczna Hellada z Rainbow IP: *.iginet.net / *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:10
      byłam, polecam. Pilot p.Oxana ok., warunki w hotelach - dobre i bardzo dobre
      /hotele zazwyczaj *** lub **+/, wyżywienie b.dobre, program zrealizowany,
      polecam wycieczki fakultatywne, autokar bez zarzutów wynajęty z firmy Bomatur,
      przejazd do Grecji ok.30godz.
      Z tym biurem zwiedziłam także Chorwację i Hiszpanię.
      • Gość: ekoss Re: Klasyczna Hellada z Rainbow IP: *.chello.pl 22.04.06, 12:41
        Czy były proponowane imprezy fakultatywne spoza katalogu?Spotkałam sie z tym w
        Egipcie gdzie za dodatkową opłata padały propozycje zwiedzania dodatkowych
        miesc.Czy jest szansa na zwiedzenie Olimpii?
        • Gość: Anna_E Re: Klasyczna Hellada z Rainbow IP: *.iginet.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 21:04
          tak, były wyc.fakult.spoza oferty katalogowej. byliśmy właśnie w Olimpii, na
          degustacji wina w Achaia Claus, był rejs po Kanale Korynckim, w Koryncie byliśmy
          na sztuce pt. "Medea" a w drodze powrotnej do Polski zwiedziliśmy Budapeszt
          /byliśmy tam ok. 5godz./. Nie jestem pewna czy nadal proponowane są te same
          wyc.fakultatywne, ja byłam w 2003r.i wtedy długi pobyt był w Loutraki-bardzo
          fajna miejscowość-skąd mieliśmy niedaleko do Olimpii, Koryntu, Nafplion, Myken.
          • Gość: ekoss Re: Klasyczna Hellada z Rainbow IP: *.chello.pl 23.04.06, 16:20
            Dzięki.Podobno obecnie nie bardzowzchodzi zwiedzanie Olimpii.Pobyt jest na
            Riwierze Olimpijskieji jest możliwość zwiedzania Olimpu.Ale widzę,że trzeba
            mieć extra forsę na niespodzianki
            • Gość: Anna_E Re: Klasyczna Hellada z Rainbow IP: *.iginet.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 19:12
              ekstra forsa na niespodzianki? wcale nie.dlatego, że miałam przy sobie
              legitymację studencką (wiele zyskałam że ją zabrałam) tą czarną nie żadną
              europejską a w 2003r. Polska nie była jeszcze w UE i Grecy honorowali te nasze
              legitymacje, więc za bilety wstępu płaciłam 50%, 30% ceny a w Olimpii nie
              zapłaciłam nic, dla studentów był wstęp wolny. jeśli chodzi o inne nadprogramowe
              imprezy to np. wstęp na "Medeę" był wolny, za dojazd na spektakl nie płaciliśmy
              nic, tak samo było z Achaia Claus (sądzilismy że nam to doliczą do innej
              wycieczki ale nie, no i znowu bardzo miłe zaskoczenie). Budapeszt kosztował też
              niewiele. Klasyczna Hellada dla mnie była strzałem w 10-tkę. Pozostałe osoby
              również były bardzo zadowolone.
              • Gość: Hania Re: Klasyczna Hellada z Rainbow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 15:19
                Bardzo dziękuje za informacje, mam pytanie czy wykupiłaś wyżywienie z wycieczką
                czy zywiłaś sie sama?
                • Gość: Anna_E Re: Klasyczna Hellada z Rainbow IP: *.iginet.net / *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 17:47
                  wykupiłam obiadokolacje /smaczne i duże porcje/, śniadania były w cenie
                  wycieczki. na obiadokolacje przeważnie chodziliśmy do różnych tawern, blisko
                  hoteli. tylko na Riwierze Olimpijskiej kolacje były serwowane w hotelach.
                  • Gość: ekoss Re: Klasyczna Hellada z Rainbow IP: 87.206.175.* 25.04.06, 18:04
                    ja tez po namyśle zdecydowałam się wykupić obiadokolacje,zeby w trakcie
                    objazdów mieć czas na co innegi niż nerwowe poszukiwanie czegoś do zjedzenia
                  • Gość: Hania Re: Klasyczna Hellada z Rainbow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:02
                    Dzięki za informcje, chyba też wykupie wyżywienie.
    • Gość: Hania Re: Klasyczna Hellada z Rainbow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 09:55
      Gdzie najlepiej robić zakupy w czasie tej wycieczki i co warto kupić w Grecji
      • Gość: Hania Re: Klasyczna Hellada z Rainbow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 09:55
        A może ktoś był na tej wycieczce w tym roku, proszę o informacje
    • Gość: Hania Re: Klasyczna Hellada z Rainbow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 08:57
      To tak dla przypomnienia tematu, może w tym roku ktos juz
      • Gość: Hania Re: Klasyczna Hellada z Rainbow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 13:16
        jeszcze raz proszę o informacje
    • Gość: Anna Re: Klasyczna Hellada z Rainbow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 08:45
      Czy nikt więcej nie był na wycieczce, może będą jakieś informacje jeszcze?
      • Gość: Mary Re: Klasyczna Hellada z Rainbow IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 29.05.06, 20:46
        Wygląda na to, że mało kto był na tej wycieczce !!!

Od stycznia sprawdzam opinie w internecie i nie ma nic konkretnego.
        są to głównie opinie ludzi, którzy byli na Klasycznej Helladzie 3-4 lata
        temu !!! A wtedy pobyt był w Lutoraki a nie w Olimpic Beach !!!

Chyba sama muszę sie przekonać jak wyglada Hotel Denis, jaki jest pilot i czy
        program jest realizowany w całości !!!
        Jadę juz 29/07/2006 (za 2 m-ce :))
        Pozdrawiam pa, pa
        • Gość: Hania Re: Klasyczna Hellada z Rainbow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 08:48
          Ja też się wybieram na turnus 29.07. Może więcej wyjeżdża na pobytowe, bo nie
          lubią się meczyć na objazdówkach
          • Gość: Mary Re: Klasyczna Hellada z Rainbow IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 30.05.06, 21:03
            Może masz rację. Objazdówki są męczące, ale jak dla mnie o wiele lepsze - nie
            wytrzymałabym 2 -tyg. leżąc na plaży przy temp. 40 st. C. Jednak na te
            wycieczki chyba ktoś jeździ. W zeszłym roku byłam z Rainbowtours w Chorwacji na
            Dalmatyńskiej Eskapadzie i w tym samym czasie jechała grupa do Grecji - autokar
            był pełny. A tu brak opini, albo stare.

wygląda na to, że jedziemy w tym samym terminie, więc do zobaczenia :)
            Pozdrawiam, pa, pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka