Dodaj do ulubionych

dojazd na kos

IP: *.awf.gda.pl 20.05.06, 17:57
Jak najlepiej i najtaniej dojchać/dolecieć na Kos pomijając biura podróży.
Chodzi o wyjazd do pracy na 2 miesiące więc odpadają czartery. Dzięki za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: ela Re: dojazd na kos IP: *.171.49.2.crowley.pl 20.05.06, 19:04
      najtaniej jest przez Pireus ale bilety są juz drogie. Centralwings ma loty na
      Kos ale jak na razie nie sa aktywne na stronie.Ale pewnie i tak będą drogie.
      Możesz kupić czarter z TUI na Kos kosztuje 1200 w dwie strony kiedyś tak
      latałam. Nie masz tu ograniczeń czasowych.Możesz wracać po 2 miesiącach - to
      znaczy do konca sezonu.
      • Gość: xxx Re: dojazd na kos IP: *.awf.gda.pl 20.05.06, 19:43
        w biurze powiedziano mi, że czartetem TUI i Neckarmann można pojechać na max. 2
        tyg!?
        • Gość: ela Re: dojazd na kos IP: *.171.49.2.crowley.pl 21.05.06, 06:51
          Dowiedz sie jeszcze raz ale bezpośrednio w firmowym biurze TUI.Ja sie pytałam z
          ciekawości w tym roku o ceny (jadę na miesiąc) i nie było problemu z zakupem
          takiego biletu..Kilka lat jedziłam czarterami TUI akurat na Kos na miesiąc
          albo dwa. Żle cię poinformowali. Nie saze żeby w ciagu miesiąca coś sie zmieniło.
          • Gość: ela Re: dojazd na kos IP: *.171.49.2.crowley.pl 21.05.06, 06:55
            a jak nie będzie miejsc w samolocie to możesz kupić bilet na Rodos z
            centralwings, tylko juz sa drogie też około 1200 i popłynąć promem na Kos.
            Płynie sie krótko a jest bardzo dużo promów na tej linnii - co będzie taniej niż
            prom z Pireusu.
            Zaraz ci sprawdzę promy. Gdyz i tak nie mam co robić.
            • Gość: ela Re: dojazd na kos IP: *.171.49.2.crowley.pl 21.05.06, 07:10
              Wszystko sprawdziłam. O ile nie będa mieli czarterów w co wątpię. Rodos sie nie
              opłaca bo cena w centarwings to 1300 tyle ile bilet LOT do Aten.
              Możesz polecieć skyeurope który kosztuje ok 900 zł do Aten. Latają w czwartki i
              w niedziele i jesteś rano w Atenach. A w tych dniach masz akurat prom na Kos o
              godz 16, bilet w jedna strone na Kos kosztuje 30 euro.
              • Gość: xxx Re: dojazd na kos IP: *.awf.gda.pl 21.05.06, 16:53
                dzięki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka