Dodaj do ulubionych

Grecja: Temp maj/czerwiec Halkidiki

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 19:30
Wiatm
Zamierzam wybrac sie z zona na przelomie maja i czerwca (27.05-09.06) do
Grecji (Halkidiki). Bardzo lubimy slonce, cieplo i ciepla a przynajmniej
umiarkowanie ciepla wode. Prosze o opinie, czy sie nie zawiedziemy.
PS
Co sadzicie o Halkidiki i biurze podrozy TRIADA
Kazda opinia mile widziana
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • czarodziejka1 Re: Grecja: Temp maj/czerwiec Halkidiki 17.01.03, 15:52
      Na pewno będzie już ciepło (ok. 30C) jak nie więcej... Na lądzie temperatury są
      zawsze wyższe niż na wyspach. Chociaż gdybym miała wybierać to wybrałambym
      wyspu greckie. To zupełnie inny świat!
      • Gość: Bebiak Re: Grecja: Temp maj/czerwiec Halkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 19:38
        Byłam na Halkidiki we wrześniu 1999 i pogoda była super. Świetne ciepełko (ok
        30 st.C), temperatura morza była obłędna, no ale to koniec lata a nie początek
        (tak jak w Twoim przypadku). W/g mnie północ Hellady jest w ogóle dosyć
        kapryśna i chyba nie bardzo można być pewnym. A same Halkidiki? Nieźle tam
        wędrowałam i chętnie się z Tobą tym podzielę, ale wypowiedz się, czy to Cię
        interesuje, bo może wolisz nie ruszać się z plażami zasypanej Kassandry no i po
        co mam pisać o moich odczuciach i o tym, co tam widziałam? Dodam jeszcze, że
        mój mąż wypoczywał tamże też w 1999 roku, na przełomie lipca i sierpnia, i
        parę razy padało, grzmiało, i w ogóle jak na Grecję to było raczej mocno
        pochmurno. Gdyby nie miał ze sobą kamery to chyba bym nie uwierzyła, ale
        niestety kaseta to dowód również co do pogody. Jak lubisz wędrować i Cię
        interesują moje wrażenia i parę słów o miejscach tam właśnie to napisz mi swój
        adres: Hellada to moja od lat pasja i chętnie Ci coś napiszę. Adres:
        bebiak@gazeta.pl Pozdrowionka
    • Gość: Asia Re: Grecja: Temp maj/czerwiec Halkidiki IP: proxy / 157.25.31.* 23.01.03, 11:35
      WITAJ!
      WŁAŚNIE ZAREZERWOWALIŚMY Z MĘŻEM 2 TYG. W HOTELU NA HALKIDIKI W TYM SAMYM
      TERMINIE (26.05-09.06)Z OFERTY TRAF, CENA WYDAJE SIĘ KUSZĄCA.CO DO "TRIADY" NIE
      MOGĘ SIĘ WYPOWIEDZIEĆ, DALTEGO CZYTAM WSZYSTKIE INFORMACJE DOT. TEGO BIURA I
      HALKIDIKI NA FORUM "GAZETY".LICZĘ, ŻE BĘDZIE DUUUŻO SŁOŃCA, CIEPŁA WODA I FAJNI
      WSPÓŁTOWARZYSZE.STARTUJEMY Z BYDGOSZCZY, A WY? A MOŻE "TRAF"IMY W TO SAMO
      MIEJSCE? UDANYCH WAKACJI, CHOCIAŻ TO JESZCZE TYLE CZASU....pOZDROWIONKA Z
      GDAŃSKA - ASIA
      • Gość: Madzia Re: Grecja: Temp maj/czerwiec Halkidiki IP: delta:* / 10.10.10.* 09.04.03, 11:36
        Witam

Super, ja tez w tym terminie (26.05-09.06) wybieram sie z Triadą do Grecji
        (wylot z Bydgoszczy). Mam nadzieje ze bedzie duzo słońca i cieplutko. Byłam z
        Triadą na Cyprze w marcu i ogolnie byłam zadowolona (moze nie było super
        ekskluzywnie ale jak za tą cenę to ok). Mam nadzieje że sie poznamy.

pozdrawiam
        Madzia
      • Gość: Andrzej'ek Re: Grecja: Temp maj/czerwiec Halkidiki IP: 213.173.200.* 15.04.03, 16:12
        Asiu! Podaj namiar. My tez (z Madzia) sie wybieramy z Triada z Bydgoszczy...
        allegro@infohandel.pl
        Pozdrawiam
        Andrzej
    • Gość: Ilonka Re: Grecja: Temp maj/czerwiec Halkidiki IP: *.otenet.gr 09.04.03, 13:43
      W maju i na początku czerwca nie jest jeszcze bardzo ciepło (około 25 stopni).
      Morze też nie jest tak ciepłe jak we wrześniu (jeszcze nie zagrzało się przez
      letnie słońce).W maju za to wszystko jeszcze jest zielone i jest pełno
      kolorowych kwiatów. Wieczorami jest jeszcze troche chłodno i wilgotnie dlatego
      zabiesz ze sobą kurteczke lub sweter.
      • Gość: Asia Re: Grecja: Temp maj/czerwiec Halkidiki IP: 157.25.31.* 10.04.03, 16:34
        Witajcie!!!
        Myślę, że 25 stopni to wcale nie tak źle! Ach!Wygrzać się po zimie (coś za
        długiej w tym roku)i zobaczyć ten piękny kraj, właśnie taki o jakim piszą
        Bebiak, Avva i Iwona. Czekam na ten wyjazd juz od stycznia, a tu jeszcze (a
        może tylko?) 46 dni!!!!!!!!!!!
        Magda - czy też wybierasz się na Halkidiki czy w inny rejon Grecji? CO do
        warunków to jestem przygotowana - nie liczę na żadne luksusy,jedzonko, prysznic
        i łóżko to wszystko co jest mi potrzebne w hotelu.Pozostały czas zamierzamy
        spędzać poza nim. Nie udało nam sie namówić znajomych na ten wyjazd, więc
        liczymy na poznanie ciekawych ludzi na miejscu, albo już na lotnisku w
        Bydgoszczy!!!Do zobaczonka 26.05., pozdrawiam ciepło, choć za oknem śnieżynki -
        Asia
        • Gość: Asia Re: Grecja: Temp maj/czerwiec Halkidiki IP: 157.25.31.* 10.04.03, 16:43
          Jeszcze raz ja, z przeprosinami dla Ilonki, a nie Iwonki jak napisałam
          wyżej.Chciałam CI również podziękować za odpowiedź na moje pytania przesłane na
          twoją prywatną skrzynkę.Pozdrawiam, Asia
        • Gość: Madzia Re: Grecja: Temp maj/czerwiec Halkidiki IP: delta:* / 10.10.10.* 11.04.03, 12:05
          Hejka
          Aniu trudno powiedzieć czy to będzie Halkidiki czy Riwiera, ponieważ są to
          apartamenty NN i dopiero w Grecji okaże sie gdzie będziemy mieszkać. A Wy macie
          wykupiony pobyt w hotelu? Też mamy zamiar poznac fajnych ludzi i nieźle sie
          zabawić. Do zobaczenia na lotnisku w Bydgoszczy. Juz nie moge sie doczekac tego
          wyjazdu.

pozdrawiam
          Madzia
          • Gość: Asia Re: Grecja: Temp maj/czerwiec Halkidiki IP: 157.25.31.* 15.04.03, 09:24
            Hej!!!!
            My wykupiliśmy pobyt w hotelu xxx,na pewno na Halkidiki(Kassandra), ale nie
            wiadomo w jakiej miejscowości.Cena wycieczki nie jest wysoka, ale mam
            nadzieję,że nie będzie niemiłych niespodzianek....Ja też juz nie mogę się
            doczekać!!!!Do zobaczonka, pozdrawiam, Asia.
    • Gość: Andrzej Re: Grecja: Temp maj/czerwiec Halkidiki IP: 213.173.200.* 29.04.03, 12:44
      allegro@infohandel.pl
      My tez jedziemy... Odezwij sie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka