Dodaj do ulubionych

thassos H.Astris Sun z Sindbadem...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 19:01
...druga połowa lipca.Ktos jedzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasica_30 Re: thassos H.Astris Sun z Sindbadem... IP: *.busnet.pl 23.06.06, 16:19
      Witam,
      jedziemy 29.07 z wawy :))
      Pozdrawiam
      • Gość: Ania Re: thassos H.Astris Sun z Sindbadem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 10:46
        Jak Boiza da, to my 20, więc albo się miniemy, albo spotkamy w hotelu gdy
        bedziemy się zbierac do podrózy:-)))
        Ania&Marek
        • Gość: mysz_bis Re: thassos H.Astris Sun z Sindbadem... IP: *.remedium.bochnia.pl 24.06.06, 15:51
          bardzo sympatyczny hotelik czysty miła obsluga dobre jedzonko bylam w tamtym
          roku polecam pokoje z widokiem na basen cudowne gaje oliwkowe i wzgórza widik
          na morze lekko ruchliwa ulica mila obsluga
          • Gość: Ania :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 17:25
            Ooooooooooo, jak fajnie, że sie odezwałaś?
            Moge popytać co-nieco?
            czy wieczorami jest co robić?Jakaś tawerna? promenada?Co polecasz?Może gdzies
            pojechać?
            Czy sa jakieś wycieczki fakultatywne do wykupienia?Co sie opłaca zwiedzić-
            zobaczyć, a co lepiej omijac z daleka?
            Leciałaś tam samolotem, czy jechałaś autokarem? JAk znosłaś te 2 dni jazdy
            (jęzeli jechałaś)?
            A może pokarzesz jakąs fotke?:-)
            • Gość: mysz_bis Re: :-)))) IP: *.remedium.bochnia.pl 24.06.06, 19:04
              w pobliżu 3 fajne tawerny lepsza plaża ok 300 metrów ta cut mniejsza ale przy
              miłej tawernie tuż za uliczką.Polecam wynajęcie samochodu można objechać cale
              thassos w 2 dni no a 3 oczywiście Rajska Plaża wrażenie niesamowite/góry -lazur-
              piaseczek cudowny-kryształ nie woda/Niezla wycieczka na kontynent alerusz w
              góry pare ciekawych klasztorow i wioski jak z 19 wieku.Thasos ma mało zabytkow
              nie tak jak KRETA/bylam 2 tyg. temu/ czy Rodos-2 lata temu ale dech zapierające
              zatoczki i widoki.Podroż nie straszna troche przystankow 3 stolice po drodze i
              sklep bezcłowy w Bulgarii smaczny obiadek w Serbii.Zycze pogody ducha bo pogoda
              jest zawsze-z lądu na Thassos 45 minut
              • Gość: sun Re: :-)))) IP: *.crowley.pl 25.06.06, 12:29
                Z przyjemnoscia przeczytałam twoje opisy dotyczące Astris Sun bo lecę tam 3.07.
                Mam pytanko - czy poczatkujący kierowca (jeżdżę 2 miesiące) da rade na tych
                drogach, mialam w planach wycieczke w kierunku góry Ipsarion. Poza tym czy w
                samym Astris można płacić kartą czy lepiej zabierać gotówke? Wiem że bankomat
                jest w Potos - to ok. 5 km. I ostatnie pytanko, czy jak dostanę pokój od ulicy
                to będzie koszmar czy da rade??
                Aha czy kojarzysz w Astris albo w Potos jakąś agencje turystyczną? Szykałam w
                googlach ale nie udało mi się nic namierzyć.
                Z góry dzieki,
                Sun
                • Gość: mysz_bis Re: :-)))) IP: *.remedium.bochnia.pl 25.06.06, 18:37
                  Gory nie takie straszne drogi spoko dasz rade .Ulica nie tak ruchliwa no może
                  rano dostawy do okol. sklepikow.W pOTOS jest bankomat ale wycieczki fakult .
                  można płacić kartą.Odwiedz Rajską plażę a zobaczysz co to raj.Życzę udanych
                  wakacji.
                  • Gość: sun Re: :-)))) IP: *.crowley.pl 25.06.06, 23:01
                    Wielkie dzieki za odpowiedz. Napewno odwiedze Paradise ..
                    Także miłych wakacji zyczę
          • Gość: grzechu Re: thassos H.Astris Sun z Sindbadem... IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 25.06.06, 15:20
            a mam pytanko, czy w astris jest jakas budka telefoniczna? 2 pytanko, czy w
            Grecji budki mają własne numery telefonów? I jeszcze 3 pyt: w hotelu Astris sun
            jest telefon, czy można sie na niego dodzwonić z Polski, jesli tak to jest jakis
            wewnetrzny numer?
            • Gość: mysz_bis Re: thassos H.Astris Sun z Sindbadem... IP: *.remedium.bochnia.pl 25.06.06, 18:43
              budek nie brakuje można dzwonić z recepcji rozmowy na karte tel nie tak
              drogie.Na Krecie W TYM ROKU ZA 5 euro 35 MINUT ROZMOWY.
              • Gość: Ania Re: thassos H.Astris Sun z Sindbadem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:14
                3 stolice?A jakie?Możesz podac trase, gdyż w Sindbadzie sie dogadać cos nie
                umiem;-)
                Belgrad tez wchodzi w "gre"?Pytam gdyż jestem "fanką" współczesnej historii
                europy i odwiedzenie chociaz troszeczke belgradu byłoby dla mnie duzym
                przeżyciem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka