paola_j 22.06.06, 17:01 Czy ktoś był na Rodos w hotelu Kolymbia Sky? Możecie go polecić? Czy ładna jest plaża przy hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gulka Re: Rodos -Kolymbia Sky IP: *.c / 62.233.169.* 23.06.06, 09:28 dwa tygodnie temu bylam w miejscowosci Kolymbia, a ten hotel Kolymbia Sky widzialam tylko z zewnatrz. WYgladal naprawde przyzwoicie, jak wszytskie w okolicy. Plaza blisko, zwirowa ale czysta, z prysznicami i pieknym widokiem wchodzacej do morza skaly. CO kawalek jest inna plaza, poniewaz jest tam mnostwo pieknych zatoczek :)JAk dla mnie bomba, chetnie tam wroce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doram Re: Rodos -Kolymbia Sky IP: 193.151.38.* 23.06.06, 14:04 A wiesz może coś o hotelu Kolymbia Star? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulka Re: Rodos -Kolymbia Sky IP: *.pogodne.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 19:22 Wiem ze duzo Polakow jedzie do hotelu Kolymbia Star. Ja bylam w Delfinii akurat i jestem b. zadowolona. Slyszalam jednak o Kolymbia Star pozytywne opinie. Nawet przez chwile zalowalam ze zdecydowalismy sie na inny hotel, ale po powrocie naprawde nie zaluje. Ale wszystko zalezy od tego czego sie wymaga od hotelu. Nam byl potrzebny glownie do spania i mycia sie. Kolymbia Star niestety nie znalazlam mimo kilku prob. Jest co prawda taki hotel nad sama plaza, troche zakamuflowany od strony drogi i moglo to byc to. Bo na tej plazy przy hotelu bylo naprawde duzo Polakow. Sama Kolymbia to calkiem nowa, typowo turystyczna miejscowosc, gdzie sa same hotele i raczej ciezko trafic na "tubylca". Osobiscie bardzo zaluje ze bylismy tam tylko tydzien, bo staralismy sie zwiedzic cala wyspe a w moim odczuciu troszke malo poznalismy sama Kolymbie ( Kolympie). Pozdrawiam ( i zazdroszcze kazdemu kto sie tam wybiera ) Odpowiedz Link Zgłoś
paola_j Re: Rodos -Kolymbia Sky 24.06.06, 00:23 Dzięki. My wybieramy się tam właśnie w podróż poślubną we czwartek;)Wielkich wymagań co do hotelu nie mamy-chcemy mieć poprostu spokój :)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś