sc77 22.06.06, 22:41 Czy był ktoś z Was na Chalkidiki w hotelu Iris ? Poszukuję informacji i nigdzie nic nie ma... :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakofoniks Re: Chalkidiki - IRIS - z Ecco - był ktoś ??? 23.06.06, 14:07 ogolnie nie polecam ecco poszukaj na forum poczytaj zerknij na www.kakofoniks.friko.pl/eccoholiday.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulosh Re: Chalkidiki - IRIS - z Ecco - był ktoś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 22:29 Właśnie się nad tym zastanawiam. Może ktos odpisze kto był w tym hotelu... Odpowiedz Link Zgłoś
sc77 Re: Chalkidiki - IRIS - z Ecco - był ktoś ??? 24.06.06, 11:46 Chyba nikt :( ale o ecco slyszalem bardzo skrajne opinie wiec sam musze sprawdzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarecki Re: Chalkidiki - IRIS - z Ecco - był ktoś ??? IP: *.proxyplus.cz / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 12:37 ja też o Ecco czytałem rózne opinie, tyle ze ja juz sprawdziłem ich na własnej skórze i było ok. A 90% negatywnych postów (paniki) sieje jedna osoba - Kakofonikos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kt Re: Chalkidiki - IRIS - z Ecco - był ktoś ??? IP: 195.245.213.* 25.07.06, 12:34 hotel zgodnie z kategorią , raczej bez rewelacji, ale bardzo czysto, duzy teren ( ogród), niezbyt duzy basen. Pyszne jedzenie, miejmy nadzieję, że kucharz będzie ten sam. Nie ma niestety dobrej animacji dla dzieci, jesli na to liczysz, sa korty tenisowe, akle radze zabrać swoje rakiety, bo własciciele twierdza , że maja ale popsute. No własnie, właściciele sa tam największym problemem, ciagle maja muchy w nosie, na każda prośbę reagują nerwowo, obsługa ( kelnerki, recepcja) dramat. Miejscowość cicha i spokojna, az za bardzo jak na dwa tygodnie. Ogólnie hotel na 4 jesli unika się kontaktu z właścicielami :))) Mam troche zdjęć , mogę przesłać jesli jakies pytania to śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
slaw.poz Re: Chalkidiki - IRIS - z Ecco - był ktoś ??? 29.12.06, 22:34 czesc, jezeli moglbys przeslac kilka zdjec z IRISa bede wdzieczny - zastanawiam sie nad wycieczka na przelomie czerwca i lipca z 2 dzieci 4 i 10 lat. Pozdrawiam Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
slaw.poz Re: Chalkidiki - IRIS - z Ecco - był ktoś ??? 29.12.06, 22:35 moj mail slaw.poz@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś