Dodaj do ulubionych

Chalkidiki - IRIS - z Ecco - był ktoś ???

22.06.06, 22:41
Czy był ktoś z Was na Chalkidiki w hotelu Iris ? Poszukuję informacji i
nigdzie nic nie ma... :(
Obserwuj wątek
    • kakofoniks Re: Chalkidiki - IRIS - z Ecco - był ktoś ??? 23.06.06, 14:07
      ogolnie nie polecam ecco
      poszukaj na forum poczytaj
      zerknij na www.kakofoniks.friko.pl/eccoholiday.html
    • Gość: Paulosh Re: Chalkidiki - IRIS - z Ecco - był ktoś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 22:29
      Właśnie się nad tym zastanawiam. Może ktos odpisze kto był w tym hotelu...
      • sc77 Re: Chalkidiki - IRIS - z Ecco - był ktoś ??? 24.06.06, 11:46
        Chyba nikt :(
        ale o ecco slyszalem bardzo skrajne opinie wiec sam musze sprawdzic :)
        • Gość: jarecki Re: Chalkidiki - IRIS - z Ecco - był ktoś ??? IP: *.proxyplus.cz / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 12:37
          ja też o Ecco czytałem rózne opinie, tyle ze ja juz sprawdziłem ich na własnej
          skórze i było ok. A 90% negatywnych postów (paniki) sieje jedna osoba -
          Kakofonikos.
    • Gość: kt Re: Chalkidiki - IRIS - z Ecco - był ktoś ??? IP: 195.245.213.* 25.07.06, 12:34
      hotel zgodnie z kategorią , raczej bez rewelacji, ale bardzo czysto, duzy teren
      ( ogród), niezbyt duzy basen. Pyszne jedzenie, miejmy nadzieję, że kucharz
      będzie ten sam. Nie ma niestety dobrej animacji dla dzieci, jesli na to
      liczysz, sa korty tenisowe, akle radze zabrać swoje rakiety, bo własciciele
      twierdza , że maja ale popsute. No własnie, właściciele sa tam największym
      problemem, ciagle maja muchy w nosie, na każda prośbę reagują nerwowo, obsługa
      ( kelnerki, recepcja) dramat. Miejscowość cicha i spokojna, az za bardzo jak na
      dwa tygodnie. Ogólnie hotel na 4 jesli unika się kontaktu z właścicielami :)))

Mam troche zdjęć , mogę przesłać jesli jakies pytania to śmiało.
      • slaw.poz Re: Chalkidiki - IRIS - z Ecco - był ktoś ??? 29.12.06, 22:34
        czesc, jezeli moglbys przeslac kilka zdjec z IRISa bede wdzieczny - zastanawiam
        sie nad wycieczka na przelomie czerwca i lipca z 2 dzieci 4 i 10 lat.
        Pozdrawiam
        Slawek
        • slaw.poz Re: Chalkidiki - IRIS - z Ecco - był ktoś ??? 29.12.06, 22:35
          moj mail slaw.poz@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka