Dodaj do ulubionych

Ixia- Rodos -jakie plaże?

IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 24.07.06, 15:27
Witam serdecznie,
Wybieramy się w sierpniu do hotelu Solemar w Ixi (z ecco holiday), czy
wiecie może jakie są tam plaże?
Czy ktoś z Was był w tym hotelu? Jesli tak to poprosze o opinie.
Jestem bardzo ciekawa:)
Dziękuje za odpoweidz i podrawiam
Betika
Obserwuj wątek
    • yagres Re: Ixia- Rodos -jakie plaże? 25.07.06, 12:15
      W Ixii byłem na początku czerwca. Cały czas na plaży strasznie wieje. Od wiatru
      huczy w głowie. Kąpać się praktycznie nie można bo fale są za wysokie i szybko
      znoszą na brzeg. Plaża jest kamienisto-żwirowa. Korzystałem z kapieli w basenie
      hotelowym (Lito) albo z plaży po przeciwnej (wschodniej) stronie wyspy.
      • Gość: Betika Re: Ixia- Rodos -jakie plaże? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.07.06, 14:34
        UUUU to szkoda-liczyłam na wylegiwanie się na plaży:((( i kąpiele w fajniutkim
        morzu-no nic nie mozna miec wszystkiego:(
        • ciapa10 Re: Ixia- Rodos -jakie plaże? 25.07.06, 14:44
          Wiatr na plaży jest zbawienny, bo nie czuje się upału. Plaża kamienista
          owszem,ale to nie wada wg mnie. Zobaczysz,że będzie super i wykąpiesz się wiele
          razy...ppppa
        • Gość: orange Re: Ixia- Rodos -jakie plaże? IP: *.canea.com.pl 25.07.06, 14:46
          Nie jest aż tak źle.Można się wylegiwać,choc rzeczywiście wieje i pod koniec
          dnia mozna mieć dość.Zależy od stopnia wrażliwości :)
          A kąpiele w fajniutkim morzu możesz mieć po drugiej stronie wyspy.
          • Gość: Betika Re: Ixia- Rodos -jakie plaże? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.07.06, 15:16
            Dziękuję za opowiedzi-slyszlam ze w okolicach Ixi plaże są bardoz "storme i
            spadizste" więc moja wyobraźnia zaczęła działac:)
            Zreszta mamay zamiar wynająć samochod i pojezdzic wiec pewnie znajdziemt cos
            fajnego.
            Dzięki za opinie - i udancyh wakacji życzę wszystkim:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka