bocianczarny 25.07.06, 20:09 Witam, był moze ktoś na Aeginie (wysepce połozonej niedaleko Aten) w tym roku, my wybieramy się tam ze znajomymi w sierpniu,wybiera się ktoś, jakieś ciekawe spostrzeżenia z pobytu tam..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amigo50 Re: Aegina !? 25.07.06, 21:39 W mairę spokojnie (jak na tak bliską odległość od Aten), sporo upraw pistacji prowadzących do samobójstwa wyspy, świątynia Afai do zobaczenia, stolica wyspy na jedno popołudnie...no i to chyba tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocianczarny Re: Aegina !? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 26.07.06, 18:12 O... dzieki za info, czy warto coś jeszcze zobaczyć na tej wyspie, coś czego nie ma w przewodnikach, jakie sa plaże i czy wypozyczałeś może skutery ? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Aegina !? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 28.07.06, 14:18 hej, nikt nie była na tej wyspie...? Odpowiedz Link Zgłoś
amigo50 Re: Aegina !? 28.07.06, 23:54 No nie wiem czy Nikt była, ale ja byłem i to com widział tom opisał. Zastanawiam się co jeszcze tam było godnego uwagi? No chyba tyle, że w zatoce na kotwicy zrobiliśmy niezły "wieczór szantowy", którego głównym hitem, wielokrotnie bisowanym, była "Córka rybaka". Odpowiedz Link Zgłoś