Gość: tibidibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 19:02 Czy ktoś tam by? Proszę o opinie o hotelu i plaży. Dziękuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewcia Re: Star Beach Village Hersonissos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 23:21 oglądałam z zewnątrz więc nie wiem czy ci to wiele da- hałas jest tam napewno- vis a vis star beach gdzie uciech do woli:) Jeśli to lubisz jedż:) Odpowiedz Link Zgłoś
nagare Re: Star Beach Village Hersonissos 08.08.06, 09:37 Hej - nie wiem jak hotel - ale jeśli chodzi o cały kompleks Star-Beach to jest to praktycznie jedna wielka impreza - istna mekka dla nastolatków (szczególnie Holendrów). Bary, leżaki, baseny, parkiet na powietrzu (imprezki w pianie), boungee, wszelkie inne ustrojstwa pływające za motorówkami - ale przy tym kilka plaż nawet piaszczysto-podobnych (chyba jednak trzeba sobie zapłacić za leżak). Nieco z boku są też baseny ze zjeżdżalniami dla maluchów. Reasumując jak kiedyś oglądałe/aś w "emtiwi" transmisje z imprez plażowo-basenowych to tak to właśnie wygląda. Jak ktoś lubi cały dzień tkwić w tłumie mniej lub bardziej odzianym i lubi jak mu non-stop dudni w uszach - to jest to ku temu idealne miejsce :) Inni pojawiają się tam tylko jeśli zabłądzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ais Re: Star Beach Village Hersonissos IP: *.spray.net.pl 08.08.06, 23:00 No nie wiem, ja byłam tam na początku września ( tj nie w hotelu Star Beach, ale do kompleksu często przychodziłyśmy) i było już dość spokojnie. Pewnie duzo zależy od tego, kiedy się przyjedzie. Owszem, muzyczka sobie putu pitu, ale umiarkowana ilość młodzieży i raczej leżakująca ;) Obok kompleksu, bardziej w stronę Malii, dwie całkiem ładne plaże piaszczyste: nieduże, ale przyjemne. Na jednej z nich w ubiegłym roku były fantastycznie duże fale. Hotel wygląda naprawdę przyzwoicie - tyle że jest położony daleko od właściwego centrum Hersonissos ( co dla jednych jest wada, a dla innych zaletą - bo to już obrzeza miasta) i na pewno w nim słychać muzykę z kompleksu. Odpowiedz Link Zgłoś