Dodaj do ulubionych

comyslicie o biurze triada?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.03, 17:22
czy wiecie cos o biurze triada moze ktos byl dzies z tego biura np w grecjii
albona krecie?

dziekuje za odpowiedzi:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemek Re: comyslicie o biurze triada? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 01:09
      Poczytaj sobie mój wątek:
      "Byłem z Triadą na Krecie, odpowiem na pytania.".
    • Gość: wczasowiczka Re: comyslicie o biurze triada? IP: *.pwsz.sulechow.pl / 192.168.10.* 11.08.03, 11:02
      Byłam z Triadą w Grecji dwa tygodnie temu. Wyjazd z Katowic był o wyznaczonej
      godzinie, nocleg tranzytowy w Budapeszcie, był w bardzo ładnym hotelu. Po
      przyjeżdzie do Grecjii okazał się, że jestestem w innym mieście niż była mowa
      oraz w okropnym hotelu. Po interwencji zostałam przeniesieni do super hoteliku
      i dalej już wypoczynek był udany. Rezydenci są mili, można zwracac się do nich
      o pomoc. Gorzej z wyjazdem do końca nie wiadomo o której jest. Ale ogólnie było
      OK. Gdyby nie to, że zostaliśmy na początek umieszczeni w okropnych hotelu to
      nawet bym polecała to biuro. Miłego pobytu w ślicznej Grecji!!!
    • Gość: NIE TRIADA Re: comyslicie o biurze triada? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 00:32
      TEAGEDIA, bylem w Grecji i rowniez chcieli mnie dac do innego hotelu niz byl w
      umowie!! Po interwencji i grozbie nie ruszenia sie z lotniska dali m,nie do
      wlasciwego hotelu. I tu znowu niespodzianka - hotel inny niz w opisie, to samo
      dotyczy odleglosci na plaze i do centrum.
      Ale podobno to standart u Triady.
      Nigdy wiecej z Triada - czekam az padnie i wtedy z radosci otworze szampana!!
      Rezydenci tez sa do niczego, wycieczki po lebkach. DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Polecam Vinga, teraz juz Nowa Itaka - rozsadne ceny, 100% wywiazywanie sie z
      umowy, hotele OK i wycieczki ekstra!! (Turcja - Oludeniz)
      • Gość: Kazimierz Re: comyslicie o biurze triada? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 08:51
        Ludzie! Ile kosztują te wycieczki, o których mówicie, że to dno? Połowę tego co
        w Vingu? NIe spodziewajmy się złotych klamek za 1000 PLN na 2 tygodnie
        samolotem, skoro przelot kosztuje 900...
        Jak kupiłem w Leader Price orzeszki pistacjowe po atrakcyjnej cenie to były
        pozamykane wszystkie. Musiałem trud swój i wysiłek włożyć, by zakupionego
        rarytasu skosztować.
        Czemu wszyscy są niezadowoleni wiecznie? Byłem z Triadą i jadę jeszcze raz. Nie
        był to piękny hotelik, ani transfer nie do końca się udał, od 10 rano w dniu
        wylotu siedzieliśmy na walizkach, ale narzekać nie będę. Za pół darmo
        odwiedziem Grecję kontynentalną (599+opłaty razem 1000PLN samolotem na
        przełomie maj/czerwiec 2003) i jestem zadowolony. Zawsze mogłem pojechać nad
        Bałtyk i siedzieć w knajpie bo zimno i deszcz...
        Uszy do góry smutasy!
        • Gość: cs o 10 rano wyrzucili was z hotelu ? IP: 195.215.5.* 31.03.04, 10:16
          to normalne, w Grecji doba hotelowa trwa od 10:00 do 10:00, tak ze wszedzie
          trzeba sie wyniesc z hotelu o 10:00.
          W innyck krajach z reguly to jest godzina 12:00.
          Mozna oczywiscie zaplacic zeby szef pozwolil zajac dluzej pokoj, ja placilem 12
          € za pobyt do 18:00

• Gość: majka Re: comyslicie o biurze triada? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 21:57
          Ja zapłaciłam w Triadzie 5000 za 2-os., nie 1000 (nie przesadzajmy). Było
          fajnie.
    • gale comyslicie o przegladaniu archiwum? 15.01.04, 08:14
      Archiwum tej grupy jest naprawde duze i latwo dostepne.
      • Gość: koko Re: comyslicie o przegladaniu archiwum? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.04, 13:03
        Bylam z triada na wakacjach, co prawda nie w grecji (ale wybieram sie z nimi w
        tym roku do grecji) ale w egipcie. nie mam zastrzezen wszystko bylo w
        porzadku!!!
    • mika_forum Re: comyslicie o biurze triada? 15.01.04, 14:13
      Bylam w Grecji, wybralam najtanszy apartament, wszystko bylo o'key, tak jak to
      przedstawiono w katalogu.
      Triada do najtansze biuro, i nie nalezy sie spodziewac, ze zaplaciwszy 2
      tysiace za wycieczke samolotowa zakwateruja czlowieka w Sheratonie.
      Na dobra sprawe- czy te gwiazdki sa nam naprawde do szczescia niezbedne>
      • Gość: merc Re: comyslicie o biurze triada? IP: 212.160.106.* 15.01.04, 14:34
        W TRIADZIE akurat za 2000 zł to możesz dostać SHERATONA np. w EGipcie.
        Za 1 tydz. w Sheraton Miramar (nie w last minute) płaciłam 1750 zł.Nie wiem jak
        to robią ,ale jest tanio i na poziomie.Mi to odpowiada.
        Ten twoj apartament to chyba był ze złota za te 2000 zł
      • elinida Re: comyslicie o biurze triada? 15.01.04, 19:48
        wlasnie wlasnie! gwiazdki nie sa potrzebne. Ja tez bylam 2 razy z triada i nie
        mialam zastrzezen, z reszta bylo juz na ten temat duzo na tym forumie - polecam
        cofnac sie troche. W tym roku tez sie wybieram i to za niewielkie pieniadze do
        dosc dobrego apartamentu. Dodam, ze w aktualnej ofercie jest to najtanszy
        apartament, a gdyby byly o nizszym standardzie i tansze, pewno bym wybrala ten
        tanszy ;) ale nie ma :-/ no ale w koncu co tam sie korzysta z tych hoteli ;)
        byle do nastepnego dnia :D I mam nadzieje, ze Triada nie padnie, jak to
        niektorzy przewiduja, bo wtedy bedzie niezbyt sympatycznie :D
        • nano23 Re: comyslicie o biurze triada? 16.01.04, 10:54
          Ja bym sie nie martwiła o nich.Wiem,że wysłali komunikat w tej sprawie w
          sieć .Może ktoś mógłby go zaprezentować.Agent lub może nawet TRIADA

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=9914676&a=10201850
          • Gość: miśka Po pierwsze: wyluzujcie !!! IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 31.03.04, 10:30
            Dobrze, ze sa tacy turysci, jak np. Kazimierz powyzej, i patrza rozsadnie na
            oferty turystyczne wiedzac ile co kosztuje i co sie za te kwoty dostaje. Ja w
            maju lece z Triada do Turcji (950 zl !!!!!), hotel mam No Name 3* i wiem ,ze
            moze byc roznie, ale chce miec po protu urlop w cieplym przyjemnym miejscu,
            troche chce pozwiedzac i polezec na plazy i pojesc dobrych srodziemnomorskich
            rzeczy nie myslac o pracy i terminach, ktore mnie gonia, wiec bedzie bosko.

W lipcu lece z rodzina wypoczywac na Rodos, wybralam Scan Holiday, dobry hotel,
            a pieniadze juz zupelnie inne (chociaz tez byly dobre znizki). Gdybym wybrala
            np. TUI, zaplacilabym jeszcze wiecej (i pewnie miala jeszcze lepszy standard).

Triada ma takie oferty promocyjne, ktorych nie znajdziecie chyba w zadnym innym
            biurze. Jak lubi sie podroze (a ja kocham) i wizyty w odmiennej kulturze za
            przyzwoite pieniadze, czemu nie ? Spojrzcie na ich oferte na 4.04-tam dopiero
            sa ceny, to najwieksza ich promocja w roku, rewelacja.

Swoja droga, podrozowanie to rowniez swietny sprawdzian naszych osobowosci
            (prawda wychodzi na jaw). Pamietam taka scenke w zeszlym roku z Okecia,
            godzinny poranne, ja w drodze do Portugalii, obok mnie odprawia sie czarter do
            Hurghady, towarzystwo w wiekszosci odstawione jak do kosciola, wiekszosc par
            juz skłocona, panie warcza na panow, dzieci sie dra (ale one maja prawo),
            ogolnie stan wysokiego napiecia. Kiedys tez (w Hurgadzie wlasnie) bylam
            swiadkiem sytuacji, gdzie tuz po zakwaterowaniu w fajnym hotelu wpadla wsciekla
            panienka do recepcji, gdzie byl jeszcze rezydent i nawrzeszczala, ze ona w
            takim syfie to w zyciu nie bedzie mieszkac itp Oblęd !

Inna pani w Tunezji po paru dniach zglosila pilotce, ze tu przeciez jest tak
            goraco i sa komary i ze to jest niedopuszczalne. Pilotka byla winna absolutnie
            wszystkiemu (byla z grupa caly czas), szczerze jej wspolczulam.

Ludzie, jak macie marudzic, to nie wyjezdzajcie. W biurze podrozy kupujecie
            swoje marzenia, chcecie zostawic swoje frustracje, a malo komu to sie udaje.
            Albo przed wyjazdem poczytajcie troche o miejscu, do ktorego sie wybieracie i
            nie badzcie zdziwieni, ze w krajach arabskich raczej nie bedziecie jesc szynki
            wieprzowej, tylko zamiast tego grillowana osmiornice !
            • Gość: Johny Re: Po pierwsze: wyluzujcie !!! IP: *.zep.com.pl 01.04.04, 09:16
              Nie byłbym sobą gdybym nie wypowiedział się o mojej ulubionej Triadzie. Powiem
              tak, co jest tanie to musi być podejrzane i podzielam głos poprzedniczki że
              kupując wycieczkę za 950zł nie należy wiele wymagać, zwłaszcza że jest to opcja
              traf. Ale już wykupując wczasy w Grecji za 1800 w konkretnym hotelu z katalogu,
              należy wymagać, aby to był przynajmniej ten hotel który się kupuje. I to już,
              jak na Grecję nie są wcale marne pieniądze, jak niektórzy sugerują. Niestety w
              Triadzie standartem jest zmienianie hoteli, bez wcześniejszego informowania.
              Wiele do życzenia pozostawia także postawa rezydentów, ale o tym pisałem już
              dawno temu. jeśli miałbym ci doradzić to z pewnością nie polecę Triady na
              Riwierze Olimpijskiej, może gdzie indziej jest lepiej, nie wiem. Także
              ostrożnie z tą Triadą. Aha, plus że w ogóle odpowiadają na zażalenia, co prawda
              po pół roku ale odpowiadają.
              • Gość: Przemek Re: Po pierwsze: wyluzujcie !!! IP: 194.146.248.* 01.04.04, 21:50
                Co do rezydentów Triady na Riwierze Olimpijskiej to już legendy krążą na tym
                forum.
                Ja mogę zapewnić, że na Thassos w zeszłym roku było rewelacyjnie, na Krecie dwa
                lata temu całkiem znośnie.
                A na Riwierę Olimpijską to z nikim bym się nie wybrał.
      • Gość: beata Re: comyslicie o biurze triada? IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 01.04.04, 11:03
        z innych biur można również polecieć na wakacje za małe pieniądze ,przecież
        last minute proponuje każde , a przynajmniej wiem czego można się spodziewać na
        miejscu
    • Gość: Isabelle Re: comyslicie o biurze triada? IP: *.dial.proxad.net 03.04.04, 23:13
      Bylam w ubieglym roku z Tria
    • Gość: Isabelle Re: comyslicie o biurze triada? IP: *.dial.proxad.net 03.04.04, 23:20
      Bylam w ubieglym roku z Triada dwa tygodnie w Grecj. Tydzien zwiedzanie i
      tydzien na wyspach. Bylam bardzo zadowolona. Hotele raczej nie byly luksusowe,
      ale mozna wytrzymac. Nie wymagajmy luksusow.Triada ma zupelnie przystepne ceny.
      Zwiedzanie bylo bardzo dobrze zorganizowane, a przewodniczka bardzo sympatyczna
      i kompetentna.
      Isabelle
    • Gość: chodofca_qrczakuf Re: comyslicie o biurze triada? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.04, 04:05
      Triada ogólnie ok. Za co zapłaciłeś w PL raczej dostaniesz na miejscu. Ja byłem
      z nimi jeden raz w Egipcie i było lepiej niż ok w tym zakresie. Ale pamiętaj o
      innych aspektach pobytu. Np wycieczki - ruchają ludzi jak idzie.
      chodofca_qrczakuf@op.pl
    • malpieko Re: comyslicie o biurze triada? 02.05.04, 14:52
      mając katalog triady należy czytać je bardzo dokładnie, czyli także między
      wersami:) byłam na krecie, tydzień- niedaleko Chani (apartament- Little bay),
      drugi tydzień- niedaleko Rethymnion (Spiros-Soula). za każdym razem apartament
      był daleko od centrum, daleko od jakichkolwiek uciech nocnych. w przypadku
      pobytu w Spiros-Soula potwornie daleko do morza, koszmar. w katalogu wyglądało
      to troszku inaczej:) dopiero jak wypożyczyliśmy samochód, to byliśmy i w
      Knossos, i na wielkich zakupach spożywczych, a wieczorem w Hersonissos-
      niesamowicie zaludnionym miejscu, pełnym ludzi, dyskotek, pubów, tawern. Ja
      osobiście uwielbiam zagraniczne kluby nocne, są inne niż nasze krajowe. większy
      luz, nikt nie patrzy, jak wyglądasz, pełen luz, wjazd darmowy, płatne tylko
      drinki.
      a tak w ogóle- Kreta jest śliczna:):)
    • Gość: BigT Re: comyslicie o biurze triada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:42
      Bylem na tyg. wycieczce samolotowej z Triada w Palari/Grecja pod koniec
      kwietnia/poczatek maja - oferta/promocja TRAF za 950PLN.

Przyznam szczerze, ze troche sie obawialem miejsca gdzie wyladuje (czyli
      hotelu). Po przylocie na lotnisko wpakowalismy sie do autokaru i rezydentka
      powiedziala, ze bedziemy podjezdzac do roznych hoteli a ona bedzie czytac
      nazwiska osob, ktore wysiadaja - pierwsze dwa hotele to totalna porazka,
      szkoda, ze nie widzieliscie min ludzi, ktorzy tam wysiedli - hotel na srodku
      pola - jeden sklep ala SPOLEM i ziemniaki po horyzont, troche klimat jak z
      filmu Dzieci Kukurydzy - hotel wygladal jak ten w filmie LSNIENIE (SHINING z
      Jackiem Nicolsonem - swoja droga polecam jak ktos nie widzial) - horror.... -
      do miasteczka ze 4 kilosy. W tym momencie mialem lekkiego pietra i juz chcialem
      uprzedzic rezydentke, ze jak zaraz nie zabierze nas do jakiegos miasteczka, to
      jej matka bedzie miala corke bez zeba... I nagle ku mojemu zdziwieniu po ok 8
      minutach wjezdzamy do Parali i zatrzymujemy sie pod super hotelikiem i pani
      mowi "... wszyscy wysiadac..." :):):) Hotel/Villa Exarhos - nawet w katalogu
      takiego nie bylo - najlepszy chyba jaki mogl sie trafic za taka kase - w pokoju
      anex kuchenny jak obiecano, TV-Sat, lodoweczka, ladne mebelki, balkon chyba z
      10m2 z super oswietleniem, klimka (nie byla potrzebna) i sejf w kazdym pokoju!
      3 pietra i winda nawet byla, "marmurowe" schodki, obrazki na scianach...
      wszystko wprowadzalo super klimat... Musze przyznac, ze Triada spisala sie na
      medal. Wszystko zorganizowane jak trzeba i rezydentka (imienia nie pamietam -
      ok 40 blondynka wlosy do pol-szyi) bardzo zaradna i mila.

Co do tych nieszczesnikow co wysiedli na poczatku? - jak sie dowiedzialem na
      lotnisku (od nich samych) wiedzieli dobrze, ze tam wyladuja (a ich zaskoczenie
      bylo spowodowane chyba tylko brakiem wyobrazni...) a sam sprawdzilem jeszce
      opis tych hoteli w katalogu Triady, i trzeba przyznac, ze nic nie ukrywaja -
      wszystko czarno na bialym.

Rowniez z Triada lece na Rodos w lipcu - Apartament Nest i mam nadzieje, ze
      rowniez sie nie zawiode. A ponadto nawet gdyby standard byl gorszy to i tak za
      takie pieniadze nie mozna wymagac 4 czy 5* - i polecam skupic sie na wypoczynku
      i korzystania z urokow kraju, a nie liczyc na to, ze polowe zdjec zrobi sie w
      hotelu, zeby pozniej chwialic sie kolezankom z pracy, ze bylu sie w tropikach w
      Sheratonie!

PS. Triada - stosunek ceny do jakosci 10 pkt. na 10!
      • Gość: cs Re: comyslicie o biurze triada? IP: *.k241.webspeed.dk 05.05.04, 00:16
        po opisie hotelu widze, ze miales take same warunki, jak ja w Amoudarze, no
        oprocz klimy.
        Tez z Triady i to byl najtanszy hotel z ich oferty.
        Ale wyobraz sobie, ile osob bylo niezadowolonych z warunkow.
        • Gość: BigT Re: comyslicie o biurze triada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:59
          wlasnie chodzi o to, ze praktycznie wszyscy byli zadowoleni! Nie widzialem
          przynajmniej nikogo co by nazekal - wprost przeciwnie!
      • Gość: aniaK Re: comyslicie o biurze triada? IP: 5.5R4D* / 47.211.0.* 25.08.04, 17:26
        Chcialabym Cie zapytac jak bylow w Apartamentach Nest. Wybieramy sie tam we
        wrzesniu i nie wiemy czego mozemy sie spodziewac.

Pozdrawiam
        Ania
        • Gość: EtalTravel Re: comyslicie o biurze triada? IP: *.otenet.gr 25.08.04, 22:24
          mzoe ktoś wreszcie zauwazył że sa biura oferujące rózne standardy w róznych
          cenach i warto sobie pczytac to forum przed wyjazdem zeby wyrobic sobie opinię

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka