sarafran 01.09.06, 20:05 Do jutra muszę podjąć decyzję.Byłam zdecydowana na Cavros Beach Hotel ale ma fatalne oceny na forum.Mogę na Krecie wybrać jeszcze Golden SUN, Bella Vista, Gouves Bay, Gortyna, Princess Europa, Ekavi.Co mam robić????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rak Re: Błagam o pomoc!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 09:41 pierwsza analiza hotel ma byc przy plazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bayon Re: Błagam o pomoc!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 18:27 Co masz robic?Wsiasc do samolotu byle jakiego,no moze nie do konca,poleciec na miejsce a tam ci hoteli skolko ugodna,popatrzysz na miejscu wybierzesz co ci sie spodoba i cala reszte wakacji spedzisz w swietnym humorze czego bynajmniej nie gwarantuje oparcie sie na ofertach biura i opiniach na forum,ludzie sa rozni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Błagam o pomoc!!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 15.09.06, 11:11 Radze wybrać Gortyne byłam tam-tydzień temu wróciłam . Golden sun jest jest strasznie daleko od plaży a w ekavi podobno jest niedobre jedzenie! Wybierz Gortyne :) Odpowiedz Link Zgłoś