Gość: Basia IP: 195.20.110.* 12.09.06, 15:17 Jakie są na Krecie wtyczki? Tylko płackie czy też mogą byc okrącłe? Mój czajniczek elektryczny ma okrągłą wtyczke (taką z dziruką do uziemnienia). Kto pamieta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1f nie wiem o co chodzi, ale norlane jak w Polsce 12.09.06, 15:29 nie jak w Wielkiej Bryt... Odpowiedz Link Zgłoś
clavdia Re: normalne. 12.09.06, 15:44 Przed wyjazdem na Kretę wyczytałam,że tylko płaskie wtyczki, zatem zaopatrzyłam się w przedłużacz z płaską wtyczką. Na miejscu okazało się, że wszystko jest jak u nas i mój czajniczek (z okrągłą wtyczką z uziemieniem) mogłam podłączyć bezpośrednio do gniazdka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: wtyczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 19:32 a jak jest z wtyczkami na Rodos?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomskey Re: wtyczki 14.09.06, 08:39 Deske do prasowania i szybkowar tez zabierasz?:) Wez po dwa egzemplarze z róznymi wtyczkami.... Odpowiedz Link Zgłoś
anusianiusi Re: wtyczki 25.09.06, 16:59 Wtyczki nie wiem, ale gniazdka z uziemieniem mielismy w hotelu nieco inne niż tu w Polsce. Nie ma bolca(albo jesli Ty masz np wtyczke z bolcem to nie można go wpiąć), ale adaptery są dostępne w każdym niemal sklepie, gdzie znajduje się choć odrobina chemii. Kupisz za grosze. Odpowiedz Link Zgłoś