Gość: Wojtek IP: 193.28.239.* 26.09.06, 12:26 Witam. Mam takie pytanie do znawców Riwiery Olimpijskiej, która z tych miejscowości jest bardziej rozrywkowa i wieksza ? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: konri Re: Paralia Vs. Leptokaria IP: 83.238.70.* 26.09.06, 17:54 Paralia zdecydowanie i lepsza plaża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monis Re: Paralia Vs. Leptokaria IP: *.kat.3s.pl 05.10.06, 18:37 hej bylam w Grecji w lipcu dokladnie w Parali:)ogolnie Leptokaria jest wieksza i pewnie wiecej bedzie miejsca do balowania itp ale jednak polecam Paralie bardzo fajne miasteczko nawet do 3 w nocy tętniace zyciem dyskoteki sa, pelno tawer, barow, restauracji :)bardzo przyjemne miejsce:) Monika:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeannie300 Re: Paralia Vs. Leptokaria IP: *.range86-141.btcentralplus.com 06.10.06, 20:59 Zdecydowanie Paralia...Leptokaria to taka malutka miejscowosc - niewatpliwie bardzo urocza ale z koncem wrzesnia juz zamiera...W Paralii sa dwie dyskoteki - Cocus i Omilos - czynne do konca pazdziernika z tego co pamietam...przynajmniej trzy nocne kluby - Event, Kaza i Habana:) i mnostwo tawern i knajp...a nawet byla knajpa ktora serwowala polskiego zywca...ale nie pamietam juz dokladnie w ktorym miejscu byla...:) w kazdym razie swiecil sie neon z napisem Zywiec :) Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amoniaaa Re: Paralia Vs. Leptokaria IP: 83.238.226.* 07.10.06, 12:47 haha z tym żywcem t prawda mój mąż też go znalazł przez przypadek ;) Też bardziej polecam Paralię jako większą rozrywkę.... ogólnie jest więcej knajpek i ciekawiej wg mnie a byłam i tu i tu ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś