tomfo 20.01.07, 20:36 wybieram sie do AVRA BEACH HALKIDIKI z ECCO HOLIDAY 22.06.07 chetnie tez sie dowiem czy to byl sluszny wybor...dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elvis Re: halkidiki avra beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 16:30 Ja też myślę o tym hotelu. Do jutra mam wpłacić pieniądze, ale szukałem na forach jakichś komentarzy i znalazłem tylko jeden. Na www.travelzone.pl. Gość pisze, że było koszmarnie. No i nie wiem, co robić. Jeżeli będę coś wiedział natychmiast napiszę, o co i Ciebie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
tomfo Re: halkidiki avra beach 06.05.07, 10:50 Gość portalu: elvis napisał(a): > Ja też myślę o tym hotelu. Do jutra mam wpłacić pieniądze, ale szukałem na > forach jakichś komentarzy i znalazłem tylko jeden. Na www.travelzone.pl. Gość > pisze, że było koszmarnie. No i nie wiem, co robić. Jeżeli będę coś wiedział > natychmiast napiszę, o co i Ciebie proszę. DZIEKI ZA INFORMACJĘ...JA JUŻ WPŁACIŁEM WSZYSZTKO...WIĘC NIE MAM ODWROTU...PO POWROCIE OPISZĘ TO MIEJSCE...POZDR ;) TOMFO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Andrzej Re: halkidiki avra beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 20:59 było super ,jedzenia do oporu , za tą cene warunki ok .Pozdrowienia dla całego turnusu od 22.06.07-29.06.07 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomfo Re: halkidiki avra beach 12.08.07, 14:17 Dzięki za pozdro :) . Fajnie że też jesteście zadowoleni z pobytu. Też uważam że za tą cenę niczego nie brakowało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elcia Re: halkidiki avra beach IP: *.is.net.pl 14.02.07, 19:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21755&w=16360980&a=16360980 Odpowiedz Link Zgłoś
tomfo Re: halkidiki avra beach 06.05.07, 10:48 Gość portalu: elcia napisał(a): > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21755&w=16360980&a=16360980 WITAM :) DZIEKUJE ZA LINK...MAM NADZIEJĘ ŻE SIE ZMIENIŁO OD CZASU GDY TAM BYŁAŚ (2004R)POZDRAWIAM ;) TOMFO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodek Re: halkidiki avra beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 21:00 Ja też tam lecę 22.06.2007 z Ecco.Mawet jak będzie byle jak to krzyknij w samolocie "Bodek" a najgorsze miejsce na ziemi będzie fajne. Jadę z fajną ekipą. Pozdrawiem Odpowiedz Link Zgłoś
tomfo Re: halkidiki avra beach 06.05.07, 10:50 Gość portalu: Bodek napisał(a): > Ja też tam lecę 22.06.2007 z Ecco.Mawet jak będzie byle jak to krzyknij w > samolocie "Bodek" a najgorsze miejsce na ziemi będzie fajne. Jadę z fajną > ekipą. Pozdrawiem HMM...SUPER SIĘ ZAPOWIADA ;) POZDRO TOMFO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igo22 Re: halkidiki avra beach IP: *.c29.msk.pl 14.04.07, 17:55 witam, ja tez sie wybieram do tego hoelu w sierpniu i tez sie dowiem czegos na temat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tomfo Re: halkidiki avra beach 06.05.07, 10:51 Gość portalu: igo22 napisał(a): > witam, ja tez sie wybieram do tego hoelu w sierpniu i tez sie dowiem czegos na > temat. pozdrawiam NAPEWNO OPISZĘ TU PO POWROCIE...POZDRO ;) TOMFO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sava Re: halkidiki avra beach IP: 156.17.79.* 16.04.07, 07:19 Czy rzeczywiscie ten hotel jest na Chalkidiki ? A moze na Rodos?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tomfo Re: halkidiki avra beach 06.05.07, 10:52 Gość portalu: sava napisał(a): > Czy rzeczywiscie ten hotel jest na Chalkidiki ? A moze na Rodos?Pozdrawiam. RACZEJ (C)HALKIDIKI...POZDRO ;)TOMFO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: halkidiki avra beach IP: 83.71.170.* 24.05.07, 21:10 Hotel o takiej samej nazwie jest takze na Rodos :) Ja sie zastanwiam nad wyjazdem do tego hotelu z Ecco we wrzesniu wiec naprawde bylabym wdzieczna gdybyscie po powrocie napisali o swoich wrazeniach, bo rozne one sa z tego co czytalam... :) Milego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
tomfo Re: halkidiki avra beach 03.06.07, 14:38 Gość portalu: Natalia napisał(a): > Hotel o takiej samej nazwie jest takze na Rodos :) Ja sie zastanwiam nad > wyjazdem do tego hotelu z Ecco we wrzesniu wiec naprawde bylabym wdzieczna > gdybyscie po powrocie napisali o swoich wrazeniach, bo rozne one sa z tego co > czytalam... :) Milego wypoczynku! thx za post :) juz za niecałe trzy tygodnie wylot...narazie to zmieniaja drugi raz godzine wylotu z wafki...mam nadzieje ze to jedyne zmiany...napewno po powrocie zamieszcze relacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKA Re: halkidiki avra beach IP: *.crowley.pl 12.06.07, 12:33 RODOS - AVRA BEACH - gorąco polecam! byliśmy tam w 3 rodziny we wrześniu 2006. to były najfajniejsze wakacje. byliśmy z dzieckiem 3 letnim i polecamy wszystkim. owszem jest wąska plaża, ale my wchodziliśmy id razu pływać. jest bardzo duży basen i można swobodnie pływać nawet, jak jest więcej osób. basenik dla dzieci też jest super. jedzenie jest baaaardzo pyszne i może zaspokoić wiele gustów. nie ma mowy o zatruciach czy cos w tym stylu. moje dziecko jadło tam kilka razy dziennie lody gałkowane (dostępne w ALL INCLUSIVE) i też nic złego się nie stało. hotel czysty i wygodny. dobrze położony. autobusem można dojechac do centrum Rodos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klementyna Re: halkidiki avra beach IP: *.c9.msk.pl 02.06.07, 12:45 nie poleca, tragedia, nic nie ma, all to praktycznie kpina, brudno, syf i smród, żałuję że tam byłam, nigdy więcej Odpowiedz Link Zgłoś
tomfo Re: halkidiki avra beach 03.06.07, 14:41 Gość portalu: klementyna napisał(a): > nie poleca, tragedia, nic nie ma, all to praktycznie kpina, brudno, syf i > smród, żałuję że tam byłam, nigdy więcej hmm...ja juz za niecale trzy tygodnie wylatuje wiec juz nic nie moge zmienic...licze na to ze nie spotka mnie to co ciebie...napewno opisze po powrocie...thx za post ... napewno inni skorzystaja z podpowiedzi przed wyborem...ps. a kiedy bylas??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ' 77 Re: halkidiki avra beach IP: 217.153.211.* 11.06.07, 16:38 Nie martw się!!!Wróciłem z tego hotelu 10.06.07 i uważam,że ekipa tego forum trochę przesadza lub nawet kłamie (czyżby konkurencja ECCO???)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igos Re: halkidiki avra beach IP: *.c9.msk.pl 12.06.07, 11:46 jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
tomfo Re: halkidiki avra beach 16.06.07, 13:37 Gość portalu: igos napisał(a): > jak tam jest? Hmm...za tydzień wylatuję więc też jestem ciekawy...po powrocie opiszę...ps.też się wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacobs Re: halkidiki avra beach IP: *.toya.net.pl 26.06.07, 10:34 CZEKAM NA OPOWIESCI Z HOTELU AVRA CZY TAM JEST TAK ZLE JAK TWIERDZĄ INNI - POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
tomfo Re: halkidiki avra beach 06.07.07, 19:30 Witam wszystkich :) Na początku pozdrawiam wszystkich którzy byli w Avra w czerwcu ;) Bardzo miła grupa Polaków i nie tylko.Był to mój pierwszy pobyt w Grecji więc nie mam porównania z innymi miejscami.Jeżeli chodzi o Ecco Holiday - żadnych zastrzeżeń.Hotel ma swoje "+" i "-".Nie polecam pokoi na poziomie zerowym,a raczej -1 , podczas ulewnych deszczy mogą zostać zalane.Okolica spokojna,blisko do plaży(.Niedaleko tawerny i markety dobrze zaopatrzone.Gdy w Polce temperatury wachały sie w granicach 15/17stopni i padało , Grecja borykała się z falą upałów powyżej 40stopni.Bardzo przydatne są produkty do opalania z wysokim faktorem.Warto zabrać trochę € na wycieczki fakultatywne.Byłem tylko na Athos za 46€(przyjemny rejs statkiem ).Ogólnie miło spedziłem tygodniowy pobyt w Grecji-Chalkidiki-Kassandra-Fourka-Avra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igos22 Re: halkidiki avra beach IP: *.c9.msk.pl 07.07.07, 00:01 jak było z opcja all inclusive? jak jedzenie? jak rezydentka? Pozdrawiam, lece tam 10.08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACOBS Re: halkidiki avra beach IP: *.toya.net.pl 09.07.07, 08:18 PODOBNO JAK TWIERDZI BIURO ECCO JEST OK! WSZYSTKIEGO POD DOSTATKIEM .WYDAJE MI SIE TO CO BYŁO NAPISANE NEGATYWNIE WCZESNIEJ ,TO JUZ SIE ZMIENILO .TEZ JADE 10,08,2007 . POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igo22 Re: halkidiki avra beach IP: *.c9.msk.pl 09.07.07, 15:49 siemka tez sie tam wybieram 10.08. wylot z wawki, pozdrawiam i mam nadzieje ze do zobaczenia na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACOBS Re: halkidiki avra beach IP: *.toya.net.pl 09.07.07, 18:11 JA Z WARSZAWKI TEZ LECE POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
tomfo Re: halkidiki avra beach 12.08.07, 14:32 Witam :) też wczesniej przegladałem forum i opinie były nie najlepsze. No ale skoro AVRA jest w ofercie wielu biur to chyba musiało być tam nienajgorzej bo by nie było chętnych. Nie wiem jak było wcześniej ale obecnie(a byłem tam 22-29.06.2007)było całkiem znośnie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tomfo Re: halkidiki avra beach 12.08.07, 14:27 Ty już pewnie świetnie się bawisz. Fajnie gdybyś po powrocie swoje wrażenia tu zamieścił. Uważam że pani rezydent Ewa bardzo się sprawdza w tym co robi. Żadnych zastrzezeń nie miałem. Opcja ALL INCLUSIVE może nie wszystkim odpowiadać ,mi smakowało jedzenie i drinki ;) chyba śmiało powiedzieć że wszystkim w naszym turnusie(22- 29.06.2007) bo czasem było ciężko dostać się do jedzenia. No i przy barze ludzie też chętnie siadali. No ale najważniejsza była super pogoda(temp.do 40st.), bo w Polsce raczej ciężko trafić z pogodą (środek sierpnia i leje). Miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACOBS Re: halkidiki avra beach IP: *.toya.net.pl 30.08.07, 15:25 POPIERAM W 100 % WYPOWIEDZI KOLEGI.AVRA JEST OK! TYLKO UWAGA NA ROSJAN WSZEDZIE SIE WPYCHAJĄ PO JEDZENIE I DO BARU JAKOS Z KULTURĄ U NICH NA BAKIER HEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onirak Re: halkidiki avra beach IP: 194.153.115.* 30.08.07, 10:01 Witajcie!!! Mam do Was wielką prośbę! Do tych co juz byli w Avra w Fource. Napiszcie wasze wrażenie ewentulanie jakieś rady! To dla nas tych którzy wylatują ważne...:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomfo Re: halkidiki avra beach 16.06.07, 13:35 Gość portalu: ' 77 napisał(a): > Nie martw się!!!Wróciłem z tego hotelu 10.06.07 i uważam,że ekipa tego forum > trochę przesadza lub nawet kłamie (czyżby konkurencja ECCO???)!!! Thx za info ;) jezeli mógłbyś więcej opisać swój pobyt napewno wiele osób by się uciszyło...interesują mnie praktyczne porady ; co ewentualnie warto zabrać ... jako że to moja pierwsza podróż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: halkidiki avra beach IP: 195.205.97.* 07.07.07, 21:32 Polecam wszystkim teh hotel ! Naprawde jest tam super. Bardzo dobre jedzenie , w barze dostaniesz co chcesz , bardzo miła obsługa z wyjątkiem jednego gościa , co prawda basen czynny do godz. 18-19 , ale i tak jeste super ! Wyodne łóżka i raz dziennie sprzątają pokoje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: halkidiki avra beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:08 Też byłem w czerwcu, bardzo fajnie, gość z baru niezbyt miły, ale to mało ważne łaski nie robił, pozdrowienia dla Bogdana i ekipy, Odpowiedz Link Zgłoś
lilalu2 Re: halkidiki avra beach 19.07.07, 13:01 Lecę z chłopakiem do hotelu Avra 31-go sierpnia z Wa-wki. Mam nadzieje że moje opinie po powrocie będę mogła zamieścic raczej pozytywne :) Może znajdzie się na forum ktoś kto też leci w tym terminie? Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin7306@vp.pl Re: halkidiki avra beach IP: *.enterpol.pl 24.07.07, 22:05 tydzień temu właśnie wróciłem,niestety nie mam dobrych wieści.hotel zasługuje na naciągane 3 w szkolnej skali ocen.najbardziej przeszkadzały mi : 1-kolejki za jedzeniem na stołówce,2- brak placu zabaw dla dzieci (huśtawka,ślizgawka izepsuta karuzela to nie plac zabaw)3- brak sprzętu sportowego(przebite piłki i połatane drutem rakiety do tenisa)3-odległość do plaży powyżej 600-800 m. i płatne leżaki na plaży, 4-przy barze zawsze czegoś brakowało albo piwa ,albo lodu, albo coli lub coś było akurat zepsute,5- mało leżaków przy basenie nie wspominając o parasolach- porażka - wstawać o 8 rano zeby zająć leżak przy basenie , basen w miare ok. ale przy gł.3 m żadnego dobrego koła ratunkowego (trzy zepsute ). jedynie pogoda była jak należy.pozdrawiam.marcin7306@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lilalu2 Re: halkidiki avra beach 25.07.07, 07:58 no to mnie troszke załamujesz. Co prawda iwagi o braku placu zabaw mnie nie dotycza bo nie mam jeszcze dzieci ale kolejki do jedzonka i brak leżaków i parasoli to już większy problem. No trudno. Już mam wpłąconą całośc za wycieczkę więc musze zaryzykować Odpowiedz Link Zgłoś
tomfo Re: halkidiki avra beach 12.08.07, 14:49 Niestety muszę się zgodzić z uwagami "marcin7306@vp.pl" też z częścią tych problemów się spotkałem. Jeżeli chodzi o plażę to może i daleko(600m),ale niestety nikt wcześniej nie mówił o bezpośrednim położeniu AVRA przy plaży.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tomfo Re: halkidiki avra beach 12.08.07, 14:39 Cieszę się że to forum tętni życiem i ludzie piszą swoje doświdczenia w AVRA. Bo do tej pory wydaje mi się że pisali ludzie którzy słyszeli coś z opowiadań innych. Zgadzam się że gość za barem trochę zakręcony no ale ponoć Grecy tacy są. Za to pozostała obsługa (może dlatego że z Czech) bardzo miła.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lilalu2 Re: halkidiki avra beach 17.08.07, 16:37 Naprawdę nikt z was nie leci na tą wycieczkę 31-go sierpnia? Co ja tam sama będę? Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna06 Re: halkidiki avra beach 21.08.07, 21:51 wawka leci też 31 w składzie 2+1 i mam nadzieje że nie będzie tak żle Odpowiedz Link Zgłoś
kjarczynski Re: halkidiki avra beach 26.07.07, 16:31 Lecę do Avra 07.09 z Warszawki, leci ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekp Re: halkidiki avra beach IP: *.lodz.mm.pl 12.08.07, 21:37 Wróciłem z Avry 10.08 hotel zasługuje na 2,5 gwiazdki i nie można za tą cenę oczekiwać standardu 5 gwiazdek. Czytałem na forum o kolejkach podczas posiłków.Każdy posiłek jest wydawany przez 2h Jeśli wytrzymasz 30min od rozpoczęcia wydawania to będzie luz (na pewno dla nikogo nie braknie). Basen czynny od 10 do 19 rozumie tą 19 z racji położonego przy basenie baru.Metaksy w pakiecie all inclusive nie ma jest natomiast podobna w smaku (jak niektórzy twierdzili) Albańska brandy.Do morza jest dalej niż podane 250m.Polecam wycieczkę na Amuliani. Obsługa Rosyjsko Czeska sympatyczna. Jedynym człowiekiem na twarzy którego nie było uśmiechu był właściciel hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pazdzioch Re: halkidiki avra beach IP: *.chello.pl 13.08.07, 00:00 Nie znam omawianego hotelu ale polecam Gerakina Beach! Fantazją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszor Re: halkidiki avra beach IP: *.centertel.pl 20.08.07, 16:44 ja lecę z dziewczyną 07.09...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lilalu2 Re: halkidiki avra beach 20.08.07, 20:18 no to chyba się spotkamy na miejscu bo my zostajemy 2 tyg.:) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia100 Re: halkidiki avra beach 25.08.07, 01:28 ja lecę 31 sierpnia na tydzień z chłopakiem pierwszy lot pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lilalu2 Re: halkidiki avra beach 25.08.07, 08:54 No to sporo nas łączy-też lecę z chłopakiem, też 31-go i to będzie również nasz pierwszy lot. Pozdrawiam i do zobaczenia na lotnisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onirak Re: halkidiki avra beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 21:56 A ja lece z chłopakiem i boję sie, bo jak widać opiniję sa STRASZNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onirak Re: halkidiki avra beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 21:54 Ja lece! ale boje sie i to bardzo bo opinję są STRASZNE...żenda Odpowiedz Link Zgłoś
lilalu2 Re: halkidiki avra beach 26.08.07, 20:44 Też się bałam od momentu jak jakieś 2 miesiące temu przeczytałam to forum ale teraz im bliżej do wyjazdu tym mam coraz spokojniejsze myśli. Poprostu musi być fajnie:). Mam zamiar się świetnie bawić i głęboko wierze że nic mi tego nie zepsuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onirak Re: halkidiki avra beach IP: 194.153.115.* 27.08.07, 14:30 Napisz skąd wylatujesz? Z wawy? Co do avry...hymm różniaste słyszłam wypowiedzi i mam mieszane zdanie. Licze tylko na lazurowe morze...i mam cicha nadzieje ze leżaki i parasole nie będą tak drogie i że będzie natrysk na plaży - bo nieukrywajmy ...jak wyjdzie się zmorza i nie wupłucze z soli to jest się sztywnym. Czy mógłby ktoś podac jakies niezędne i wazne informacje na temat jak sie i na co przygotowac Odpowiedz Link Zgłoś
lilalu2 Re: halkidiki avra beach 27.08.07, 14:58 tak my też lecimy z Wawy. Co do leżaków to gdzieś mi się obiło o uszy że chyba 7 euro za dzień ale sama nie wiem gdzie to słyszałam więc nie moge potwierdzić tej informacji. No a co z tymi pożarami?? Czy na halkidiki ich nie ma?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onirak Re: halkidiki avra beach IP: 194.153.115.* 27.08.07, 16:29 Z tego co mój wspólokator Cypryjczyk mówił to w naszych okolicach tam gdzie jedziemy nie ma żdnych pożarów, a powiedz mi czego Ty sie dowiedziałaś może jakichś rad? Odpowiedz Link Zgłoś
lilalu2 Re: halkidiki avra beach 27.08.07, 16:51 w sumie to za dużo się nie dowiedziałam. Pytałam troszkę o ciuchy jakie warto zabrać, na jakie wycieczki warto jechać, o pogodę we wrześniu, czy w morzu są kamienie czy piach (chodziło mi o to czy do wody sa potrzebne specjalne buty ale podobno nie) itd. Nic konkretnego ale to moja pierwsza podróż do Grecji więc chciałam wiedzieć cokolwiek żeby się jakoś przygotować. A może ty masz jakieś ciekawe i przydatne informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onirak Re: halkidiki avra beach IP: 194.153.115.* 28.08.07, 09:36 O widzisz..ja raczej nie bardzo wiem co i jak i dlatego chodze i pytam. Nie wiem czy prysznic a dokładniej natrysk bedzie na plaży , dalej czy na pewno jest tak mało leżaków na basenie itd. Jak widze mało osób się dokładniej wypowiada...szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
lilalu2 Re: halkidiki avra beach 30.08.07, 11:51 no ja już prasuje, składam, sortuje, przebieram i wkładam rzeczy do walizki. Za 24,5h odlatujemy!!! :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia100 Re: halkidiki avra beach 30.08.07, 12:03 my też pakujemy się już od wczoraj, kostium kąpielowy niestety nie doszedł na czas i mam nadzieję, że to ostatnia niespodzianka... lekkie poddenerwowanie przed lotem i przed pożarami... :( Odpowiedz Link Zgłoś
zosia100 Re: halkidiki avra beach 30.08.07, 12:05 pytanie w porę... jaką linią lecimy? Odpowiedz Link Zgłoś
lilalu2 Re: halkidiki avra beach 30.08.07, 13:04 znalazłam gdzies informacje że na Halkidiki lata się z liniami Alexandros Airline ale nie wiem czy w naszym przypadku tez tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: halkidiki avra beach IP: *.toya.net.pl 30.08.07, 15:18 POLECICIE CENTRALWINGS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONIRAK Re: halkidiki avra beach IP: 194.153.115.* 31.08.07, 11:04 Jak to za 24h? To nie odlatujecie 7-ego????? to sama jade?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacobs Re: halkidiki avra beach IP: *.toya.net.pl 30.08.07, 15:05 AVRA JEST SUPER BYŁEM TAM WIDZIAŁEM .POZDRAWIAM ROSJANKI MASZE I DASZE. SUPER JEST AEROBIK W BASENIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacobs Re: halkidiki avra beach IP: *.toya.net.pl 30.08.07, 15:16 NIE ZABIERAJCIE CIEPLYCH RZECZY BO TAM JEST BARDZO GORĄCO.LEŻKÓW JEST ŚREDNIO NA BASENIE, ALE RADZE DUŻO KĄPIELI W MORZU.SOLANKA WSPANIALE WPŁYWA NA SAMOP[OCZUCIE.WODA JEST TAK CIEPŁA ZE PŁYWALISMY PO 2 ,3 GODZINY.UWAGA NA JEŻOWCE BO ŚĄ I MEDUZY PAŻĄCE.POLECAM DYSKOTEKE W FURCE MISTIK SUPER KLUB NAD SAMYM MOŻEM.POLECAM W BARZE WINO REDSINA Z LEMONEM MIX SUPER. POZDRÓWCIE POLSKĄREZYDENTKE MAJE ZIENTARE BARDZO FAJNA DZIEWCZYNA. OGÓLNIE GŁOWA DO GÓRY WYPOCZNIECIE I NAŁADUJECIE AKUMULATORY.JAK BY COS SIE DZIAŁO TO MAJA JEST ZAWSZE DO DYSPOZYCJI.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
lilalu2 Re: halkidiki avra beach 30.08.07, 15:22 Super że wreszcie znalazł się ktoś porządny kto napisał trochę aktualnych informacji z Avry. No a teraz z trochę innej beczki-jakie dokumenty zabieracie? (paszport, dowód, legitymacje, prawo jazdy). Myślałam o paszporcie i prawku-to chyba wystarczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACO Re: halkidiki avra beach IP: *.toya.net.pl 30.08.07, 15:55 WYSTARCZY CI PRAWKO I PASZPORT ,ALE Z WYPOZYCZENIEM SAMOCHODU BEDZIE KŁOPOT BO JEST TAM TYLKO JEDNA WYPOŻYCZALNIA.DODAM ,ŻE HOTEL JEST PRZY RUCHLIWEJ TRASIE DO SASIEDNICH MIEJSCOWOSCI .POLECAM PLAŻE POWEJŚCIU NA MAŁE RONDO Z RUCHEM OKREŻNYM TRZEBA ISC W PRAWO CAŁY CZAS PROSTO .JEST TAM PIASZCZYSTE DNO I DOSC MILO. POLECAM SPACER WZDŁUŻ BRZEGU DO ODLEGŁEJ ZATOKI JEST SUPER.PLAŻE NIE NALEŻĄ DO NAJCZYSTSZYCH I NIE ZRAŻAJCIE SIE TYM BO WODA JEST LAZUR.OGÓLNIE GRECY NIE DBAJĄ O ZŁOTO ,KORE MAJA W POSTACI PIEKNEGO MORZA I KRAJOBRAZU. OGOLNIE NIE WIDZIAŁEM GREKA ,KTORY NIE PALIŁ BY PAPIEROSÓW. WŁASCICIELOWI HOTELU MOWCIE KALIMERA TO BĘDZIE SIE USMIECHAŁ I POLECAM AEROBIK W BASENIE KTÓRY PROWADZI BARDZO SYMPATYCZMNA ROSJANKA DASZA. W BARZE JEST MIŁA OBSŁUGA KOSTAS, ERGIEJ I MASZA .WSZYSCY BARDZO MILI ISYMPATYCZNI.JAK MOŻECIE TO ZABIERZCIE PŁYTY Z POLSKĄ MUZYKĄ ONI LUBIĄ SŁUCHAC NASZE J MUZY .JAKO PRZYPOMNĘ SOBIE JESZCZE COS TO NAPISZE DO WIECZORA.TRZYMAJCIE SIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onirak Re: halkidiki avra beach IP: 194.153.115.* 31.08.07, 11:14 Jaco super naprawde ważne rzeczy napisałeś. Pytanie ile kosztuje leżak , parasol na plaże czy lepiej opłaca sie kupić, nastepne pytanie czy te jezowce sa aż tak szkodliwe? może specjalne buty sobie kupić? Napisz albo dokładnie wytłumacz ta trase na piaszczysta plaże z piaszczystym dnem:) Wiecj rzeczy napisz!!! jestem podekscytowana ze jest tak super:) Miło, a jak jedzenie i wogóle kiedy byłes tam? Naprawde super ,że napisałeś, a powiedz czy musi byc paszport?? bo ja gdzies chyba zapodziałam a mój chłopak wogóle nie ma:/ Odpowiedz Link Zgłoś
tomfo Re: halkidiki avra beach 02.09.07, 18:17 czesc...ja bylem od 22-29 czerwca tego roku. moge udzielic kilka rad.Mimo ze tez bylem pierwszy raz w Grecji i tez bardzo sie obawialem.Wylot z wawki cenralwings do Salonik.Dalej autokarem do wybranego hotelu(np.AVRA)Na miejscu spotkanie z rezydent ktora omawia czas pobytu i mozliwosc skorzystania z wycieczek fakultatywnych(ja wybralem rej na Athos).Posilki sa wydawane o okreslonych porach i bar zamykany o 23:00 :( . Pogoda super temp.powyzej 40st. Mam nadzieje ze tam nie dotrze fala pozarow bo miejsce straci na atrakcyjnosci. W poblizu sa sklepy,tawerny,wypozyczalnia samochodow.Jezeli chodzi o plaze to jak ktos wspomnial fajne miejsce jest zejscie przy wypozyczalni samochodow(po wyjsciu z Avry i przejsciu przez ulice kierowac sie w strone kosciola i na rondzie w lewo). Niestety nie korzystalem z lezakow i parasoli na plazy - ceny nie znam. Napewno nie ma zadnych natryskow na plazy a morze zostawia sol na ciele po wyjsciu. mozna zabrac jak ktos ma buty po chodzeniu po plazy. W czerwcu nie bylo jezowcow i meduz. Napewno kontakt z nimi nie jest wskazany. Udanej pogody i wypoczynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onirak Re: halkidiki avra beach IP: 194.153.115.* 31.08.07, 11:16 CZY KTOS LECI 7-EGO????? Z WAWY???? A jak z wypozyczalnią skuterów? I gdzie warto pojechac czy się przejść ponoc za AVRĄ w góre jest fajne miejsce? A jak wycieczki fakultatywne? Czekam z niecierpliwośćią na te wszystkie odpowiedzi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: halkidiki avra beach IP: *.c9.msk.pl 31.08.07, 15:10 siemka. Bylem tam od 10 do 24 sierpnia. Polecam wycieczke na Meteory. Jest wiecej niz kapitalnie. Piekne widoki po prostu super. Za avra jest fajny wawoz trzeba isc w gore a pozniej jest super miejsce widokowe, bylem tam nie raz. Swietny jest tez wieczor grecki, wyzerka jak sie patrzy i duzo wina, jesli nastawiasz sie na wycieczke by sie opalac to polecam albo rejs na athos albo na amuliani Ogolnie poleca jest cudownie. Pozdrawiam rowniez ekipe ktora ze mna sie tam swietnie bawila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: halkidiki avra beach IP: *.c9.msk.pl 31.08.07, 15:12 Pozdrowinka z Katowic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onirrak Re: halkidiki avra beach IP: 194.153.115.* 31.08.07, 17:10 Super że tak piszecie od razu poprawiliście mi nastrój Apropo meduz i tych innch parzących-trzeba miec specjalne buty? I ile wkońcu kosztuje ten leżak na plaże? na dobę? Czy nie lepiej się opłaca tam kupić parasol? I ile kosztują te wycieczki fakultatywne? Odpowiedz Link Zgłoś
tomfo Re: halkidiki avra beach 02.09.07, 18:29 taki byl cennik wycieczek:ATHOS-46€:METERA-46€+4€:WIECZOR GRECKI- 33€:SALONIKI ZWIEDZANIE-33€+6€:SALONIKI ZAKUPY-26€ dzieci do 12lat 50% znizki Odpowiedz Link Zgłoś