Gość: Julia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 16:28 Wybieram się z dziecmi 2 i 10 lat do tego hotelu na Krecie.Moze ktoś byl, proszę o opinie. Wybrałsam ofertę z Itaki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JJ Re: Gouves Park Resort Kreta IP: 195.16.91.* 12.02.07, 16:56 Szukalam podobnej oferty ale ten hotel wydawal mi sie za malo otoczony zielenia . Ostatecznie wybralam Chrousso Village z Reinbow Yours i na forum przeczytalam bardzo pozytywne opinie. Czy juz zarezerwowalas i pytasz po fakcie czy jestes orzed decyzja. Poza tym jeki termin wyjazdu bo ja jade 18 czerwca i ten termin juz jest wykupiony , chyba ze chodzi o promocje ze na ten termin jest zakonczona. Wg mnie z katalogu wyglada na dobra propozycje pod katem wypoczynku z dziecmi i atrakcjami dla nich . Tam jednak sa animacje obcojezyczne a moze w Itace polskojezyczni animatorzy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzo Re: Gouves Park Resort Kreta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 22:41 Tu znajdziesz troche informacji o hotelu: www.travelzone.pl/?show=hotele&hotelID=3311 Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia27 Re: Gouves Park Resort Kreta 21.06.07, 12:49 hej hej wrócił ktoś jak było można poprosic o fotki hotelu bardzo bardzo proszę lala.sylwia@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
izami_lek Re: Gouves Park Resort Kreta 14.02.07, 22:34 My jedziemy do Gouves Park 27 czerwca na 2 tygodnie z Grecos Holiday dużą grupą znajomych (dzieci w wieku od 4 do 15 lat). Opinie możesz też przeczytac tutaj: www.wakacje.pl/hotele/grecja/hotel-gouves-park-8344.html Są bardzo różne ale generalnie niezłe, więc mam nadzieję,że będzie w porządku. Widziałam nowsze zdęcia tego hotelu gdzieś na stronach francuskich lub angielskich i zieleń była już bujniejsza - hotel jest nowy (bodaj 4-5 letni i dlatego krzaczki i drzewka są młode). A może sie tam spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś
izami_lek Re: Gouves Park Resort Kreta 14.02.07, 22:39 Jeśli znasz niemiecki (bo ja niestety nie) to tutaj masz opinie Niemców o tym hotelu - też chyba bardzo różne: www.hotelbewertungen.net/hotelbewertung,hid__35312,kontinent__Europa,land__Griechenland,region__Kreta,ort__Gouves,hotel__Gouves+Park+Holiday+Resort.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betaol Re: Gouves Park Resort Kreta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 18:39 Witam! Również wybieram się ze swoją rodzinką do tego hotelu,dzieci(5 i 11lat)Z ITAKI,na 2 tygodnie w terminie od 25 lipca do 8 sierpnia.A Ty kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanna Re: Gouves Park Resort Kreta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 12:51 Witam, ja i moja rodzina czyli dzieci 5 miesięcy i 7 lat lecimy tam 13 czerwca na 2 tygodnie. Dzisiaj czytałam opinie na www.wacje.pl i mam spore wątpliwości. Czy zapoznałaś się z tymi opiniami i co sądzisz? Pozdrawiam Fanna Odpowiedz Link Zgłoś
zeta56 Re: Gouves Park Resort Kreta 07.08.07, 15:02 jakie wrazenia po powrocie wybieram sie z 1,5 rocznym synkiem 15sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Gouves Park Resort Kreta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 13:38 Ja tez tam jade 06 czerwca na 2 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Gouves Park Resort Kreta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 17:43 www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=3062;name=Poseidon%20Palace Odpowiedz Link Zgłoś