Dodaj do ulubionych

Auto na Krecie

IP: *.c31.msk.pl 19.02.07, 13:32
Zwracam się o pomoc.Niestety nie mogę skorzystać z usług auto-way ,gdyż będę
w Kissamos i do tego chcęauto na 2x3dni,co nie jest możliwe.Kto korzystał z
wypożyczalni w Kissamos i co może na ten temat powiedzieć-
wiarygodność,ubezpieczenie!!.
Obserwuj wątek
    • bob75rob1 Re: Auto na Krecie 19.02.07, 23:52
      Mogę polecić biuro z Chanii. Proszę o maila.
      • Gość: elli Re: Auto na Krecie IP: *.tpnet.pl 20.02.07, 00:18
        Czy mógłbym również prosić o namiary biura w Chanii (dotyczy auta). A tak przy okazji poprosiłbym również o waszą ofertę wycieczek indywidualnych (z cenami) - szczególnie zainteresował mnie wąwóz Aradena... Stronę Cafe Vafe już odwiedziłem... a w lipcu mamy nadzieję odwiedzić kafenion. Mój e-mail leslawcichocki@wp.pl
      • Gość: Aga Re: Auto na Krecie IP: *.c31.msk.pl 20.02.07, 09:29
        Mój e-mail amertil@vp.pl
        • sonrie Re: Auto na Krecie 20.02.07, 11:42
          W Kissamos są chyba ze trzy wypożyczalnie; korzystaliśmy z tej, w której pracuje
          Polka, Magdalena (Kissamos) - może być, bez obaw; facet z autowaya chciał nam
          dowieźć samochód z Chanii, gdybyśmy wypożyczali na więcej niż 5 dni: polecam
          autowaya, ale przy opcji greckiej, czyli targując sie na miejscu, z Grekami; dwa
          lata temu sporo zaoszczędziliśmy w stosunku do ceny z oferty.
          • Gość: kalina51 Re: Auto na Krecie IP: 81.21.198.* 20.02.07, 13:06
            To ja też poproszę o namiar na firmę z Chanii na madix@interia.pl.
            Dziękuję i pozdrawiam.
            • Gość: Aga Re: Auto na Krecie IP: *.c31.msk.pl 20.02.07, 15:27
              Problem w tym że autoway chce aby wypożyczyć na 5 dni naraz.A ja nie chcę
              przesiedzieć naraz 5 dni w samochodzie w sierpniu.
              • sonrie Re: Auto na Krecie 21.02.07, 09:42
                No to wypożyczalnia Kissamos, jaki problem. Są jeszcze dwie inne w Kissamos
                (albo więcej) - jest w czym wybierać (wszystkie mają reklamy po polsku - wiadomo
                za co się płaci). Po czterech wakacjach na Krecie stwierdzam, że warunki
                wszędzie są podobne; można również negocjować - my mieliśmy chyba ze dwa punkty
                jeszcze dopisane na umowie. No i nie ma co rezerwować teraz, jak jedziesz latem.
      • Gość: Daniel & Kasia Re: Auto na Krecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 07:00
        Szczerze mówiąc chciałem auto już załatwić w Polsce z "autoway", lecz zdecyduję
        się prawdopodobnie na targowanie z "autoway" na miejscu. Interesuje mnie
        wypożyczenie auta na 7 dni, a przy tej ilości pewnie uzyskam jakiś upust, co w
        za pośrednictwem w kraju jest nie możliwe. Moim zdaniem ceny proponowane tutaj
        w karju są lekko zawyżone. Chyba, że coś ciekawgo proponuje B&M z CafeVafe :)
        ---------------
        da_niel@wp.pl
    • Gość: Turyst@ Re: Auto na Krecie IP: 193.0.242.* 19.06.07, 18:29
      Szczególnie należy uważać na wypożyczalnię HOREFTAKIS (Kasteli Kisamos oraz
      Hania) (firmowana logo ITAKA oraz poręczeniem rezydentki, aczkolwiek
      ciekawostka - ITAKA nie ma nic wspólnego z tą wypożyczalnią).

Według zapewnień właściciela pełne ubezpieczenie [full Asfalia (Αρχείο)]

Co do wypożyczenia jesteśmy namawiani i kuszeni zaraz po wejściu do hotelu.
      I wszystko ładnie pięknie ... niestety do momentu kiedy coś dzieje się z
      autem ...wtedy okazuje się że ubezpieczenie nie obejmuje pewnych wyjątków o
      których nie ma mowy w umowie i musimy ponosić koszty (np. włamanie poprzez
      rozbicie szyby).

Alternatywa godna polecenia jest wypożyczalnia KISSAMOS.

Tu mamy już pełne ubezpieczenie bez udziału własnego i bez żadnych wyjątków. Na
      dodatek miła i sympatyczna Pani zza Czeskiej granicy doskonale rozumie polską
      mowę co znacznie ułatwia kontakt. Darmowa dostawa czy odbiór z lotniska.
      Szczerze polecam www.kissamosrentacar.com/
      • Gość: eryka16 Re: Auto na Krecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 22:14
        jakie są koszty wynajmu auta?
        • Gość: anka Re: Auto na Krecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 13:45
          Polecam www.sungo.pl Telefon 48500821918
          • hansgrubber Re: Auto na Krecie 26.06.07, 01:23
            Dobra wypozyczalnia w Hersonissos? :)
        • m.ulanowska Re: Auto na Krecie 27.06.07, 11:11
          Byłam w Agia Pelagia - 17km od Heraklionu - za wypożyczenie małego autka z A/C
          na 4 dni zapłaciliśmy 95 Euro.
          • Gość: dana3 Re: Auto na Krecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.07, 15:06
            Z jakiego biura korzystałas w Agia Pelagia? I jaki samochód wypożyczyłaś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka