Dodaj do ulubionych

Kos - hotele Iberostar

05.03.07, 11:40
Mamy rezerwację hotel Iberostar Kipriotis Panorama (AI).
Moje pytanko czy można korzystać z infrastruktury innych iberostarów w tym
kompleksie (baseny, animacje ewentualnie bary)? W Neckermanie nie potrafili
mi udzielić informacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: martushka1 Re: Kos - hotele Iberostar IP: *.tvk.torun.pl 05.03.07, 11:44
      Oczywiście że tak!Na tym polega ich urok:) to znaczy na pewno z basenów i
      animacji, różnych wieczornych imprez. Z barów szczerze to nie wiem - ale zdaje
      mi się, że niektórzy korzystali. Wszystkiego dowiesz się na miejscu, o imprezach
      powinna informować plansza w hallu. A jak chcesz wiedzieć dokłądnie to napisz do
      Iberostara - na pewno odpiszą.
      • adamp54 Re: Kos - hotele Iberostar 05.03.07, 14:02
        Rozumiem, że podobało Ci się ?
        • Gość: martushka1 Re: Kos - hotele Iberostar IP: *.tvk.torun.pl 05.03.07, 14:19
          Bardzo:) tylko ja byłam w Hippocratesie - słabszym od Panoramy, czyli Ty
          pownineś mieć jeszcze lepiej:)
    • grazka15 Re: Kos - hotele Iberostar 05.03.07, 17:08
      Hej! Byłam w tym kompleksie w 2003 roku (ten hotel położony najniżej jeszcze
      był w budowie), mieszkałam w Iberostar Kos Bay View i mogliśmy korzystać z
      całej infrastruktury pozostałych hoteli (tzn. wtedy Panoramy i Kipriotis).
      Baseny, zjeżdżalnie, place zabaw, itp. były do dyspozycji. Także kolacje
      mogliśmy spożywać w każdym hotelu w kompleksie. W cenie nie było napoi do
      kolacji, ale to dlatego, że tylko Kos Bay View miał wtedy wersje all, a
      pozostałe hotele nie. Nie wiem, jak teraz jest ze spozywaniem posiłków, napoi
      skoro wszystkie mają all, ale na pewno możesz korzystać z basenów, przedstawień
      w amfiteatrze (w Kos Bay View), dyskotek itd. "Nasz" bar miał dla nas
      drinki "na opaskę", dla pozostałych gości płatne, ale tak jak wspomniałam wtedy
      all było tylko w KBW. Ponieważ będziesz w hotelu "wyższym" to byc może inne
      bary poza Panoramą też będą w cenie. A tak w ogóle to kompleks jest fajny:-))
      Plaża tylko kiepska, ale za to widok!!!! na wybrzeże tureckie bajka! Jestem z
      tych długośpiących, ale wstawałam żeby z balkonu zobaczyć wschód wsłońca;-)
      Pozdrawiam Grażka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka