Dodaj do ulubionych

Ranking - gdzie jedziecie, z jakim biurem i za ile

IP: *.ghnet.pl 22.03.07, 21:46
Szukam fajnych, tanich wakacji w Grecji. Nie mam pojęcia jaką ofertę wybrać,
jakiego biura........ trochę sie już poorientowałam, ale trucno mi ocenić, na
ile te oferty są atrakcyjne. Może wpisujcie - gdzie kupiliście wycieczkę, za
ile i w jakim biurze? Głownie chodzi mi o wakacje od czerwa do
sierpnia............:)
Obserwuj wątek
    • Gość: beti3636 Re: Ranking - gdzie jedziecie, z jakim biurem i z IP: 195.205.11.* 23.03.07, 12:13
      Jedziemy z Rainbow Tour na 7+7 i kosztować ma nas to 2247,80 /os. Do 11.03
      trzeba było wpłacić 35% zaliczki
    • Gość: hania Re: Ranking - gdzie jedziecie, z jakim biurem i z IP: *.lublin.mm.pl 25.03.07, 19:53
      Najtaniej jest w Triadzie. Bo chociaz ceny są tam porównywalne z innymi biurami
      to jeśli jedziecie w 3 osoby to tzrecia osoba płaci tylko za bilet lotniczy a
      pobyt w hotelu ma gratis! A jeśli jedzie para to ma znizkę 500 zł. To
      atrakcyjna promocja.
    • Gość: Aga Re: Ranking - gdzie jedziecie, z jakim biurem i z IP: *.c31.msk.pl 25.03.07, 20:22
      Itaka,Kreta 2100/os tylko śniadania.
      • Gość: ala666 Re: cena, termin, hotel -ile gwiazdek, posiłki-ile IP: *.aster.pl 25.03.07, 20:44
        W/g mnie, żeby taki sondaż miał sens trzeba podać w/w informacje. Oczywiście
        ważny jest też region Grecji do którego jedziemy.
        • Gość: balbinka01 Re: cena, termin, hotel -ile gwiazdek, posiłki-il IP: *.ghnet.pl 25.03.07, 21:41
          oczywiście im więcej ibformacji, tym lepiej:)
    • Gość: dusza Re: Ranking - gdzie jedziecie, z jakim biurem i z IP: *.sdl.vectranet.pl 27.03.07, 10:11
      5 lat temu bylismy na Krecie,w tym roku bede nastepny raz.Standard hoteli i
      jedzenie sa o wiele gorsze niz np.w Turcji,Hiszpani czy Wloszech,jest
      czysto/mile widziany napiwek/skromnie ale jesli hotel jest w urokliwym miejscu
      ,krajobrazy rekompensuja wszystkie niedoskonalosci hotelu.My w lazience mielismy
      widok ktory do dzisiaj mam pod powiekami- gory porosniete gajem oliwkowym a w
      dole morze,zachody slonca byly najpiekniejsze na swiecie.Zamiast super hotelu/w
      ktorym tak naprawde tylko spisz i jesz/ nastaw sie raczej na
      zwiedzanie,najlepiej wynajetym samochodem.A jesli spotkasz w hotelu milych
      ,fajnych ludzi ,koszt wynajmu samochodu podzielicie na 2/najlepiej oplaca sie
      wynajac samochod na kilka dni /.Przyda sie dobry przewodnik zeby nie bladzic i
      hotel mozesz traktowac jako baze wypadowa.Polecam wtedy hotel tylko ze
      sniadaniami bo pozostale posilki bedziesz jadl w drodze,najlepiej w malych
      miejscowosciach,smacznie i tanie a jakie klimaty!My zwiedzilismy Krete wzdluz i
      wszerz,jeden dzien poswiecalismy na typowe zwiedzanie nastepny na szukanie
      urokliwych plaz i miejsc na wypoczynek.Jedynie Wawoz Samaria przeszlismy z
      zorganizowana grupa ,wszystko inne zwiedzilismy sami.Kreta jest wspaniala i w
      tym roku postanowilismy odswiezyc wspomnienia + poplynac na Santorini/wtedy
      zabraklo nam czasu/.Lecimy z ECCO do hotelu Imperial Belvedere.Zawsze
      zaklepujemy wakacje w styczniu ,w tym roku tez bylo warto.Zycze wspanialych wakacji!
      pozdrawiam
    • Gość: denidoro Re: Ranking - gdzie jedziecie, z jakim biurem i z IP: *.elomza.pl 27.03.07, 12:56
      W ubiegłym roku byłam w Stawros niedaleko pólwyspu Chalkidiki. Pobyt tani +
      dojazd autokarem w cenie. Pokoje dwuosobowe lub trzyosobowe niewielki naczynia,
      lodówka kuchenka dwupalnikowa, łazienka taras. Moskitiera w oknie, klimatyzacja
      dodatkowo płatna. Dla niewymagających ok, schludnie niedaleko morza.
      miejscowość tętniąca życiem, bardzo bezpieczna.Było to niedrogo, więc trochę
      obawiałam się, ze może jakiś przekręt. Czytałam forum biura, ale było mało
      wpisów. Teraz jest ich więcej. Poczytaj sama . Prowadzi je polsko-greckie
      malzenstwo. Mam zdjęcia z pobytu, jak jesteś zainteresowana daj namiary do
      siebie. Ja oczywiscie polecam, to był super wyjazd. podaje stronę
      www.liatsastours.net/
      Ja mieszkam w Łomży, ale wszystko bez problemu załatwiłam przez internet.
      • Gość: oj Re: Ranking - gdzie jedziecie, z jakim biurem i z IP: *.lublin.mm.pl 27.03.07, 13:27
        Stavros pzrecież nie jest niedaleko Chaldikiki ale na Krecie niedaleko Chani.
        • Gość: denidoro Re: Ranking - gdzie jedziecie, z jakim biurem i z IP: *.elomza.pl 27.03.07, 13:32
          Właśnie w Grecji są 2 Stavros. Też w tamtym roku myślałam jak Ty.
          • jacek1f tak naprawde to jest okolo 35 Stavros:-))) w Grecj 27.03.07, 14:21
    • Gość: apax 3.200 za 3 os ze śniadaniami - Triada IP: *.one.pl 28.03.07, 07:31
      Stawros koło Chanii, ze śniadaniami. Młoda będzie miała niskończone 2lata więc
      płaci tylko opłaty lotniskowe i ubezpieczenie. Jedziemy niestety tylko na 7 dni
      ale 2tyg były nie wiele droższe. Wyjazd - poczatek sierpnia.
      Pozdrawiam Joanna
    • tropikey Re: Ranking - gdzie jedziecie, z jakim biurem i z 28.03.07, 12:15
      wyjazd samodzielnie organizowany, przelot i hotel rezerwowane osobno: 06-20.07,
      Kreta, hotel Kathrin Beach 3* (z 2 posiłkami), 2 os. dorosłe i 7-letnie
      dziecko, łącznie niecałe 3.500 zł. za wszystkich, wylot z Berlina.
      Pozdrawiam, Bartek
      • ewa.mila tropikey podaj 28.03.07, 13:40
        proszę strone na loty z Berlina, chyba jakies tanie naprawde sie udalo, ja
        ciagle sprawdzam z Berlina i nie ma nic ciekawego, wiec pewnie zle szukam
        • tropikey Re: tropikey podaj 28.03.07, 14:18
          my kupiliśmy na www.condor.de
          Tyle, że to było kilka tygodni temu, w ramach ich powtarzanej co jakiś czas
          akcji "Eintagsfliegen". Trwa to zawsze 2 - 3 dni. O ile wiem, mieli to znowu w
          ubiegły czwartek i piatek, ale nie było już takich fajnych ofert. My
          zapłaciliśmy 1.150 zł. za 3 osoby. Najlepiej zamówić sobie u nich newsletter'a
          i jak znowu będą organizować tą akcję, to cię zawiadomią.
          Powodzenia, Bartek
          • Gość: ewa Re: tropikey podaj IP: 193.109.212.* 29.03.07, 08:42
            A dam rade zamowic newslettera? kurcze ... juz bym chciala miec te bilety a nie
            czekac (chce w czerwcu leciec!) a Berlin bardzo mi pasuje
            • veronica3d kreta 29.03.07, 09:04
              my lecimy z rainbow tours na krete od kato stalos (okolice chani) 09.05 na 2 tyg.
              Hotel cretan dream royale 4*(na oficjanej stronie hotelu jest 5*)wyzywienie HB.
              Cena za 2 dorosle osoby + infant to 4800(cena z oferty promocyjnej -20%).Nasz 6
              miesieczny synek nie placi nic,nawet oplat lotniskowych,bo taka byla promocja w
              biurze.
              • Gość: ojoj Re: kreta IP: *.lublin.mm.pl 29.03.07, 12:06
                To dziwne. My jedziemy z duzym dzieckiem, z Triady też na 2 tyg na kretę w
                sierpniu. Bez wyzywienia, apartament 2* i płacimy 4400. To niby superpromocja
                bo 33% taniej i dziecko za darmo ma pobyt w apartamencie. A mówi się że Triada
                najtańsza.
                • Gość: d.biel Re: kreta IP: *.chello.pl 29.03.07, 13:52
                  Ale zwroć uwagę, że jak sama napisałaś masz "duże" dziecko. A dzieci powyżej
                  drugiego roku zycia płacą już za przelot wraz z opłatami lotniskowymi. Infanty
                  zazwyczaj są całkowicie bezpłatne, ewentualnie płaci się jakieś symboliczne
                  sumy za ubezpieczenie. My w ubiegłym roku za 9 miesięczną córkę nie
                  zapłaciliśmy nic, za to za 4 letnią już ok 1400 złotych ze wszystkim. W tym
                  roku podobnie.
                • Gość: ala666 Re: kreta do ojoj IP: *.aster.pl 29.03.07, 21:00
                  Weronica wykupiła wczasy na miesiąc maj, który jest stosunkowo tani - Ty
                  natomiast na sierpień a w tym miesiącu są najwyższe ceny. Pobyt dziecka masz za
                  darmo ale płacisz za przelot a ten jest dużo droższy od opłaty za apartament.
                  Natomiast Weronica ma małe dziecko i podejrzewam, ze bez miejscówki w
                  samolocie.Tak więc nie stresuj sie napewno nie przepłaciłeś.
                  Pozdrawiam i życzę udanego urlopu - Kreta jest SUPER!
                  • Gość: ojoj Re: kreta do ojoj IP: *.lublin.mm.pl 03.04.07, 20:53
                    Dzięki dzięki!!!
    • kavos Re: Ranking - gdzie jedziecie, z jakim biurem i z 03.04.07, 11:22
      www.kreta-grecja.pl
      • Gość: Rebel Re: Ranking - gdzie jedziecie, z jakim biurem i z IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.07, 21:50
        www.victoriatrawel.pl/
        od 04 lipca na 10 dni
        • kasssienka Re: Ranking - gdzie jedziecie, z jakim biurem i z 22.04.07, 09:41
          jadę z kolezanka do Paralii 2.07 z na 10 dni z biurem www.funclub.pl . cena 760+
          ubezp (35 zl) + oplata za nocleg tranzytowy 15 EUR. Ktos jeszcez sie wybiera
          wlasnei wtedy ?::))
          • Gość: JJ Re: Ranking - gdzie jedziecie, z jakim biurem i z IP: *.streamcn.pl 22.04.07, 10:19
            Do Kasssienki, prawdopodobnie podalam Ci namiar na biuro na forum. Gwarantuje
            ze bedzie mnostwo mlodych ludzi. Ja wyjezdzalam z tym biurem do Chorwacji i
            wiem ze uczstnikami tych wyjazdow sa ludzie mlodzi, ktorzy wspaniale spedzaja
            czas razem. Polecam bardzo Orebicz w Chorwacji ten wyjazd z fakultetami
            nurkowania i windserfigu. Miejsce jest przesliczne wersje namiotowa bungalowy
            czy hotel . Nie wiem jak jest w lipcu i sierpniu ale wresien jest super ze
            wzgledu na ceny i bez tloku. Poza tym trzeba ich oferte sledzic juz w styczniu
            bo maja duze promocje.
          • Gość: ewka Re: Ranking - gdzie jedziecie, z jakim biurem i z IP: *.as.kn.pl 17.06.07, 21:56
            no ja jade to już pisałam ci dziś:) tyle ze my z przyjaciólką opcja za 900.
            moze sie spotkamy w autokarze. odezwij sie effie15@interia.pl
    • aina40 Re: Ranking - gdzie jedziecie, z jakim biurem i z 22.04.07, 19:04
      Paralia , 14 dni w drugiej połowie sierpnia
      Biuro: Rainbow Tour. Przelot + hotel 3* ( bez wyżywienia ).
      Całkowity koszt 2 osób - 2850 (zakup w styczniu z zniżką).
      W pokoju ma być pełny aneks kuchenny i klima , oraz mały basen przy hotelu.
      • Gość: mamaagaforever Re: Ranking - gdzie jedziecie, z jakim biurem i z IP: *.za.digi.pl 18.06.07, 13:36
        26.07-09.08
        2640/os
        matiworld
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka