Dodaj do ulubionych

Grecja- gdzie dokładnie z jakim biurem?

IP: *.broker.com.pl 14.04.07, 17:15
witam,
Bardzo chcę jechać do Grecji.Jade tam po raz pierwszy w życiu i nie mam
pojęcia żadnego na temat gdzie tam najlepiej spędzić czas i z jakim biurem
podróży się wybrać.Mam 21 lat ale nie zależy mi tam wcale na dyskotekach
itp.Bardziej zdecydowanie na czystej plaży i pięknych krajobrazach:) Proszę
poradź cie gdzie najlepiej pojechać i jakie biuro podróży wybrać zeby nie
było drogo ale pewnie;) Jestem z Gliwic.
Za wszystkie wskazówki dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: JJ Re: Grecja- gdzie dokładnie z jakim biurem? IP: *.streamcn.pl 14.04.07, 17:57
      Dla mlodych dobra oferte ma funclub www.funclub.pl. Bardzo interesujaca jest
      oferta do Chorwacji w Orebiczu,
      • Gość: Thaurus Re: Grecja- gdzie dokładnie z jakim biurem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 14:57
        Grunt to zrozumienie pytania :-)
        JJ - na poczatek proponuje, zebys ograniczyl sie do uznanych biur typu Itaka
        czy Scan - i metoda eliminacji najslabszych (np. najdrozszych czy z jakichs
        powodow podejrzanych) propozycji doszedl do finalu. Chyba, ze ktos z Twoich
        znajomych, ale nie forumowiczow (bo tu jest sporo przedstawicieli biur podrozy
        klamiacych czesto strasznie), moze Ci cos polecic, bo sam tam byl i moze
        udowodnic Ci to na fotkach. Mysmy tak zrobili wlasnie z Grecja - i
        wyladowalismy na Thassos w Makryammos - osrodek super, ale drogi. Natomiast
        samo Thassos jest dosc tania wyspa (ceny bywaja nawet nizsze od tych na
        ladzie), wiec na poczatek byloby ok. Nie jest to rozrywkowa wyspa - czy to dla
        Ciebie jest zaleta czy wada nie wiem. Jesli umiesz i lubisz plywac - miejsce
        swietne - mnostwo piaszczystych plaz, zatoczek - mozliwosc wynajecia lodzi.
        Jesli masz prawo jazdy - warto wypozyczyc auto lub skuter. Co do kwater nie
        moge Ci poza wspomnianym Makryammos nic polecic. Jesli Thassos Ci sie
        spodobala, to ma ja w ofercie wlasnie Itaka i Scan. Jesli zalezy Ci na cenie -
        to raczej Itaka - chyba bylo to pierwsze biuro z Polski, ktore wprowadzilo
        Thassos do swej oferty, wiec opinii na temat ich osrodkow nie powinno brakowac.
        Itaka ma jedna, sprawdzona przez nas (mimo, ze lecielismy ze Scanem), wade -
        beznadziejne rezydentki - jedna mloda i kompletnie zero wiedzy, druga - zna
        Thassos od lat, ale to taka typowa socrealistyczna pani, ktora sadzi, ze
        klienci sa dla niej, a nie ona dla nich - wyjatkowo impertynecka osoba.
        • Gość: Thaurus Sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 14:58
          P.S. Nie JJ, ale Dori :-)) Tylko pierwsze zdanie bylo do JJ. Sorry :-)))
          • Gość: JJ Re: Sprostowanie IP: *.streamcn.pl 15.04.07, 15:25
            JJ zrozumiala pytanie i poleciła funclub z ofertą do Grecji ale rowniez
            wskazała na interesujaca u nich Chorwację
            • Gość: Thaurus Re: Sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 19:35
              To biuro ma takie "referencje", ze nic tylko polecac :-))))))
    • Gość: bakara Re: Grecja- gdzie dokładnie z jakim biurem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 12:59
      jade 03.06 do Parali z BP Olimp z Poznania- po zapoznaniu sie z oferta wszystko
      jest ok ...zobaczymy jak bedzie na miejscu.
      • Gość: d.biel Re: Grecja- gdzie dokładnie z jakim biurem? IP: *.chello.pl 15.04.07, 19:45
        A ja polecam Rodos. Wszystkie biura maja tą wyspe w ofercie i tak jak
        podopowiedział Taurus proponuje zacząć od tych najbardziej sprawdzonych. My
        byliśmy w FAliraki w hotelu Evi z biura Święcki. Byliśmy zadowoleni, ale z
        czystym sumieniem polecić nie mogę. W hotelu pokoje są różne i trzeba mieć
        szczęście, gdyż można trafić do suteren, albo do pokoju z widokiem na ścianę
        lub śmietnik. No i jedzenie wraz z przybywającą liczbą gości stawało się coraz
        bardziej monotonne. Basen też zrobił się pod koniec zatłoczony. Ale początek
        był super. Spędziliśmy tam dwa ostatnie tygodnie czerwca. Wróciliśmy
        zachwyceni. To była nasza pierwsza wyprawa do Grecji i w tym roku wracamy. Tym
        razem wybraliśmy Thassos z Itaki. Może dlatego zdecydowaliśmy się na to biuro,
        że poznaliśmy sporo osób na Rodos, które korzystały właśnie z jego usług i były
        zadowolone.
        Rodos jest fantastyczną wyspą, gdyż możesz znaleźć na niej wszystko. Spokojne
        zakątki oraz miejsca pełne dyskotek i pubów(choćby Faliraki). Sporo zabytków.
        Piękne widoki. I czyste, ciepłe morze.
        • Gość: ania Re: Grecja- gdzie dokładnie z jakim biurem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 20:03
          Część nie wiem, czemu upieracie się przy dużych biurach ja i grupa moich
          znajomych organizujemy sami wyjazdy na Kretę mamy sprawdzone miejsca dojazd
          itp. zobacz apartamenty KavosBeach lub G&V o których pisano na forum półwysp
          Akrotiri obok Chanii sami wyruszamy tam na długi weeked.
          • Gość: Rebel Re: Grecja- gdzie dokładnie z jakim biurem? IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.07, 21:47
            A moze Victoriatrawel (uwaga!!! Znam tylko opinie tych, ktorzy tam byli z tego
            biura kilka razy, generalnie polecaja)?
            Firma prowadzona przez Greka polskiego pochodzenia (choc wiem, ze dla wielu
            moze to byc juz zle widziane :P). Sporo znajomych bylo z tego biura i nie
            narzekaja. Ja sam jade w tym roku z nimi (wyjazd 4 lipca), mam nadzieje, ze
            bedzie tak jak polecajacy opowiadali :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka