Gość: Michał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 21:31 Witam wszystkich miłośników Grecji. Czy ktoś wybiera się 18 czerwca do Leptokarii do hotelu Poseidon Palace? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Basia Re: Leptokaria - Poseidon Palace IP: *.streamnet.pl 30.04.07, 22:45 my jedziemy, ale dopiero 23 lipca. Jak wrócisz, opisz wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
jolantas1955 Re: Leptokaria - Poseidon Palace 02.05.07, 10:32 To ja wrócę pierwsza, bo lecę już 7 maja:)))Na pewno napisze jak było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Leptokaria - Poseidon Palace IP: *.mpips.gov.pl 02.05.07, 13:54 Koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miłego wypoczynku !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jolantas1955 Re: Leptokaria - Poseidon Palace 22.05.07, 11:54 Wróciłam i jestem zachwycona!!!Hotel absolutna bomba!!Całkowicie odnowiony, właściwie można powiedzieć nowy! W internecie zdjęcia tego nie oddają, zresztą nie ma na nich nawet baru na plaży i przy basenie, który był kończony w pierwszych dniach mojego tam pobytu.Cały tonie w kwiatach. Ja trafiłam na róże, teraz zaczynają kwitnąć oleandry. Wszędzie czyściutko do przesady. Basen ogromny, jedzenie rewelacyjne (niestety dla mojej figury:))Plaża dość marna, bo kamieniste zejście do morza i bez ochronnych butów lepiej nie wchodzić, ale od basenu to parę kroków, więc nad morze szłam popływać, a leżałam nad basenem.Z jednej strony widok na Olimp - wspaniały!!Morze bardzo czyste, chociaż jeszcze nie najcieplejsze. Zaznaczam, że ta moja euforia wiąże się z faktem, że podczas mojego pobytu w hotelu może było zajętych 25 % miejsc, więc była cudowna cisza i spokój, czego w sezonie nie uświadczycie. Jeśli chcecie szczegółowych informacji - piszcie na adres gazetowy. Chętnie wam odpowiem na wszystkie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Leptokaria - Poseidon Palace IP: *.mpips.gov.pl 22.05.07, 16:11 Cześć. Każdego dnia czekałem na Twoją relację z pobytu w Leptokarii. No to mnie pocieszyłaś ! Pewnie Twojej mamie się podobało :-) Dzięki. Michał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Leptokaria - Poseidon Palace IP: *.streamnet.pl 24.05.07, 22:02 cześć, jak było z dojazdami do Leptokarii? Czy coś jeździ? A może chodziłaś spacerkiem? Na jakie wycieczki wybrałaś się? Co warto zobaczyć? Same pytania, ale jestem ciekawa. Mój adres: endriu0705@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala.j. Re: Leptokaria - Poseidon Palace IP: *.bph.pl 22.05.07, 17:57 Ja też byłam w Leptokarii, ale nie w ww. hotelu. Mieszkałam w Paralii a moja mama w Leptokarii i byłam w odwiedzinach pociągiem. Leptokaria zdecydowanie ładniejsza, bardziej urokliwa z uwagi na bliskość Olimpu, tylko gorsza plaża, bo kamienista, ale za to woda w morzu krystalicznie czysta. Polecam wycieczkę na Meteory i wyspę Skiatoa, ale z lokalnych biur podróży, które mają o wiele niższe ceny i polskich przewodników. Na pewno jeszcze powrócę do Grecji, byłam po raz pierwszy. Życzę udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
megalonissos Re: Leptokaria - Poseidon Palace 22.05.07, 22:07 Cieszę się, że podobało się Jolantas w Poseidon Palace .Też jeszcze ciągle widzę Olimp. Odpowiedz Link Zgłoś
jolantas1955 Re: Leptokaria - Poseidon Palace 22.05.07, 22:44 Zapaliłam w Twoim imieniu świeczkę w kapliczce!!Tak jak obiecałasm:))) Odpowiedz Link Zgłoś
megalonissos Re: Leptokaria - Poseidon Palace 23.05.07, 08:38 Wielkie dzięki. Pozdrawiam Elwira Odpowiedz Link Zgłoś
jolantas1955 Re: Leptokaria - Poseidon Palace 26.05.07, 15:14 Do centrum trochę daleko. Będzie ze 3-4 km. Codziennie prawie robiłam sobie ostry spacer w obie strony. Rekord - 1 godz. 10 min z zakupem metaxy:))Busik z hotelu tylko o 9 i 10 rano, trzeba zapisywać się dzień lub dwa do przodu. Taksówki nie uświadczysz. Wybrałam się na Meteory i Olimp. Warto!!Jeśli chcesz jeszcze jakieś konkrety - pisz na adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś