papelle 30.04.07, 10:03 wynajętym autem-zawsze wracaliście na noc do hotelu? czy może zdarzało Wam się nocować w jakichś urokliwych hotelikach przez jedną noc? łatwo jest wynając pokój na zaledwie 1 nocleg? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neronka Re: czy podróżując po Krecie 30.04.07, 10:47 W sierpniu może być problem, ale w pozostałych miesiącach nie powinno być problemu z wynajmem na 1 noc. Odpowiedz Link Zgłoś
papelle Re: czy podróżując po Krecie 30.04.07, 10:49 jade maj/czerwiec. polecasz jakis konkretny nocleg? jakie sa ceny? nie zalezy mi na wysokim standardzie (1 noc moge miec do dyspozycji nawet wylacznie umywalke w pokoju), bardziej zalezy mi na tym by obiekt byl kameralny i pieknie polozony.. moze cos w stylu naszych gospodarstw agroturystycznych... Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: czy podróżując po Krecie 30.04.07, 10:53 wracalismy bo tam jest wszędzie bardzo blisko a mieszkaliśmy niedaleko Heraklionu więc tak po środku Odpowiedz Link Zgłoś
papelle Re: czy podróżując po Krecie 30.04.07, 10:55 wielorybka napisała: > wracalismy bo tam jest wszędzie bardzo blisko a mieszkaliśmy niedaleko > Heraklionu więc tak po środku ja bede mieszkala jeden tydz. kolo Agios Nikolaso a drugi kolo Platanes i marzy mi sie jeszcze chocby jedna noc gdzies na poludniu spedzic... Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: czy podróżując po Krecie 30.04.07, 11:12 spełnianie marzeń bardzo ważna rzecz ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
neronka do Papelle 01.05.07, 11:16 mamy świetny nocleg na południu napisz na priv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biomj Re: do Papelle IP: *.biology.univ.gda.pl 02.05.07, 14:43 moge tez prosic o namiary na ten nocleg?(Interesowaly by mnie ewentualnie okolice matali lub Ierapetry). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biomj Re: do Papelle IP: *.biology.univ.gda.pl 02.05.07, 14:57 dziekuje za odpowiedz. zajrze na wymieniona strone. Zachodnia Krete juz zwiedzilam, teraz kolej na wschod w zwiazku z tym tylko matala wchodzi w gre. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biomj Re: do Papelle IP: *.biology.univ.gda.pl 02.05.07, 15:04 Byc moze bede zainteresowana Hotelem w kalamaki. Do kiedy trwa "niski sezon" wymieniony w cenniku? I jak ewentualnie zarezerwowac nocleg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biomj Re: południe IP: *.biology.univ.gda.pl 02.05.07, 15:09 Neronko, a w wymienionych przeze mnie okolicach (matala, Ierapetra)nic? mam od Was samochod, mialam nadzieje, ze moze nocleg tez sie uda zalatwic. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biomj Re: południe IP: *.biology.univ.gda.pl 02.05.07, 15:17 podaje maila: biomj@univ.gda.pl. Podaj prosze tez informacje w jaki sposob zarezerwowac. Jeszcze nie jestem zdecydowana, czytajac ten post wlasnie wpadl mi ten pomysl do glowy. Bedziemy zmotoryzowani w dniach 13-20.05. Chyba nie powinno byc w tym terminie problemu z miejscem (2 osoby dorosle + 8-latek). Odpowiedz Link Zgłoś