Gość: Aga IP: *.c9.msk.pl 09.06.07, 16:38 Wiem ,że jest tam centralna (niestety) klimatyzacja.Czy ktoś coś wie jak działa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rorek Re: Kastelli-hotel Peli-Klima IP: 89.174.106.* 09.06.07, 19:35 Działa po włożeniu breloczka od klucza w specjalne "gniazdko" czyli działa tylko wówczas gdy jest się w pokoju, przed dwoma laty gdy spędzaliśmy wakacje w tym hotelu klimatyzacja nie była nam właściwie potrzebna, wystarczyło zasłonić załony w godzinach najwiekszego nasłonecznienia i nie wietrzyć przesadnie pokoju w tych godzinach i było ok, po dodatkowym właczeniu klimy robiło sie po prostu zimno... Hotel bardzo nam odpowiadał, jak znam życie ktoś zaraz napisze że syf itd, jednak moja żonka i ja byliśmy bardzo zadowoleni no może jedynie tylko śniadania zbyt monotonne, ale nie jechaliśmy tam na wyżerę tylko po słońce, klimat, atmosferę, widoki, ciepłe morze itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Kastelli-hotel Peli-Klima IP: *.c9.msk.pl 10.06.07, 09:56 Dzięki.Jadę w sierpniu i szukam tego co ty.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś