Gość: Bawa IP: *.insat.net.pl 04.07.07, 20:28 Poszukuję namiaru na donry camping na Korfu. Wybieram się pod koniec sierpnia. Znalazłem parę ale który z nich polecacie. Liczę że ktoś tam był i podzieli się swoimi wrazeniami Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viking2579 Re: Campingi na Korfu 04.07.07, 23:41 Fajnie, tez jestem zainteresowany wrazeniami! W zasadzie zdecydowalem sie na Dionysus w Dassia, info jest na tej stronie: www.camping.gr/ ale nie moge polecic bo bede tam po raz pierwszy dopiero 7 sierpnia. No, chyba ze mnie ktos zniecheci...:) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bawa Re: Campingi na Korfu IP: *.insat.net.pl 05.07.07, 22:27 A jakie sa inne campingi Co przewazylo na korzys Dionizosa I jeszcze jedno -moze wiesz ile kosztuje prom na Korfu z Igoumenitsy - auto +osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viking2579 Re: Campingi na Korfu IP: *.ang.sth.bostream.se 06.07.07, 00:14 Niestety, nic nie wiem o promie. Decyzje co do campingu podjalem po porownaniu z Karda Beach Camping, ale tylko na podstawie ich stron internetowych, wiec moge byc w bledzie! www.kardacamp.gr/main.asp?lg=2 A na tej stronie jest lista innych, ale mi to nic nie mowi: www.terrakerkyra.gr/cgi-bin/terra/search_en.pl Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viking2579 Re: Campingi na Korfu IP: *.ang.sth.bostream.se 06.07.07, 00:20 a tu jeszcze jeden link z roznymi campingami: www.corfunet.com/corfu/accommodation/camping.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifin Re: Campingi na Korfu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 15:26 jesli chodzi o korfu to polecam tylko karda w dassi .byłem tam w 2005r i mam b .miłe wspomnienia.na kampingu jest sklep,basen,tawerna,stanowiska z prądem,przyzwoite toalety,prysznice ,blisko plaża z licznymi tawernami,ogolnie super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viking2579 Re: Campingi na Korfu IP: *.ang.sth.bostream.se 07.07.07, 15:42 Czy to znaczy, ze inne campingi sa kiepskie? Czy po prostu nie widziales? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bawa Re: Campingi na Korfu IP: *.insat.net.pl 09.07.07, 19:04 A może ktoś właśnie wrócił z campigu na Korfu i podzieli sioe wrażeniamu Wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś