Dodaj do ulubionych

Sunshine Vocation czy Lindos Princess - Rodos

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 11:36
Jakie macie opinie na temat tych hoteli?
Obserwuj wątek
    • Gość: pawel Re: Sunshine Vocation czy Lindos Princess - Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 11:10
      W zeszłym roku bylismy w Lindos Princess Beach na Rodos. Było Ok. wszytsko jak
      w folderze i biurze podróży. Dobre jedzenie miła obsługa. Tylko brak animacji
      dla dzieci po polsku (a miała być). No i dużo Polaków z dziecmi, jeżeli
      jedziesz z dieckiem to Ok. Dla dorosłych bezdzietnych nie polecam.
      • Gość: Marcin Re: Sunshine Vocation czy Lindos Princess - Rodos IP: 80.54.0.* 17.07.07, 13:04
        Tu też możesz poczytać o Lindos Pricess:

www.ocenyhoteli.pl/index.php/hotele/zobacz/lindos_princess_beach
        Sunshine też się prezentuje solidnie, tyle że gorsze położenie. No chyba, że chcesz być stolicy - wtedy lepsze;) Jeśli Ci wszystko jedno, to w Iallysos masz nisko latające samoloty, typową mieścinę turystyczną, raczej kamienistą plaże.

W Lardos-Lindos widoki natomiast wyjątkowo urodziwe;)
      • Gość: magma Re: Sunshine Vocation czy Lindos Princess - Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 10:09
        Byłam w tym roku w Sunshine Vacation. Było super. Moja 7 letnia córka była
        zachwycona mini-clubem z polskimi animatorami. Nie miałam żadnych zastrzeżeń do
        hotelu, wyżywienia czy obsługi. Samoloty naprawde nie przeszkadzaja...
    • Gość: artur Re: Sunshine Vocation czy Lindos Princess - Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:16
      www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=3528;name=Lindos%20Princess%20Beach
      • Gość: KIWI Re: Sunshine Vocation czy Lindos Princess - Rodos IP: 83.238.70.* 18.07.07, 19:57
        Byliśmy w zeszłym roku-polecam
        www.lindosprincess.com/
        • Gość: maja Re: Sunshine Vocation czy Lindos Princess - Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:07
          Dzięki za informacje. Napiszcie jeszcze tylko czy w którymś z tych hoteli są
          jakieś zjeżdżalnie na basenie? Mój syn ma bzika na tym punkcie! :),albo może w
          pobliżu jest jakiś aqaupark? oraz jakie są pokoje czy też jak w Turcji dla
          Polaków są te gorsze? i co faktycznie zawiera all? Wielkie Dzięki za odpowiedzi!
          • betaw Re: Sunshine Vocation czy Lindos Princess - Rodos 27.07.07, 21:32
            Witam,
            Byliśmy w Lindos Princess w tym roku w czerwcu. Było fantastycznie-hotel
            bajkowy, nie mogę wskazać żadnego minusu - czysto, jedzenie smaczne, animacje.
            Zjeżdzalnie dla dzieci w basenie oczywiście są - ładne bardzo. Jest tez nowo
            wybudowany trzeci kompleks basenowy, którego nie ma w katalogach-ze
            zjeżdzalniami dla starszych dzieci i dorosłych. Naprawdę super. Oczywiście na
            placu zabaw są równiez zjeżdzalnie i dla młodszych dzieci-plastikowe, i dla
            starszych, wieksze. Ogólnie plac zabaw z prawdziwego zdarzenia! Jedzenie
            naprawdę dobre-w czerwcu nie było tłoku, wiec byliśmy obsługiwani natychmiast i
            nigdy na nic nie czekaliśmy. Raz w tygodniu wieczór włoski i grecki. Między
            posiłkami w snack barze przy basenie przekąski typu pizza, spagetti, lazania,
            sałatki, owoce, ciacha, lody - jeśli dziecko nie zje w czasie posiłku na pewno w
            snak barze coś dla siebie znajdzie. Alkohole, kawa, soki w opcji all naprawdę w
            porządku. Absolutnie nie ma selekcji pokoi pod kątem narodowości. Bez problemu
            można zmienić pokój jesli nie odpowiada np. położenie. Szcerze polecam!
            pozdrawiam
            Beata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka