Gość: Jacek IP: *.plaszew.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 12:40 Właśnie wróciłem z Grecji z biurem El Greco i było całkiem spoko. Wywiązali się ze wszystkiego wzorowo, a przemiła pani rezydent potrafiła załatwić rzeczy prawie niemożliwe. Dziękujemy Ewo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: El Greco ok IP: *.plaszew.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 12:42 Służę rzetelną informacją wszystkim potrzebującym szczęśliwcom w perspektywie urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: El Greco ok IP: *.plaszew.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 07:14 audis napisała: > A gdzie z nimi byłeś? Byłem na Halkidiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: El Greco ok IP: *.city.com.pl 23.06.03, 10:56 Ja równiez wróciłam w zeszłym tygodniu z wycieczki na Kretę i Santorini. Od pierwszego do ostatniego dnia wszystko było rewelacyjnie zorganizowane. El Greco stanęło na wysokości zadania. Mieliśmy szczęście bo naprawdę nie było się do czego przyczepić. Wypad super - gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: El Greco ok IP: *.mks.com.pl 23.06.03, 13:06 Właśnie wróciłam z Korfu wyjazd zorganizowany przez EL Greco. To biuro naprawdę polecam nie było niespodzianek. Jedyna wada brak pilota polskiego na wycieczkach fakultatywnych poza tym ok. Polecam Korfu najpiękniejsza wyspa grecka , bardzo zielona , gorąca i bardzo czysta woda ... raj - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUKA a na Karetę? IP: *.cm / 192.168.0.* 23.06.03, 13:32 Ja chcę wybrac się we wrześniu na Kretę w podróż poślubną. Czy macie jakieś doświadczenia z tym biurem podróży w okolicach Cahnii? Opłaca się brac full wyzywienie? Odpowiedz Link Zgłoś
mea25 Re: a na Karetę? 23.06.03, 13:48 Gość portalu: BUKA napisał(a): > Ja chcę wybrac się we wrześniu na Kretę w podróż poślubną. > Czy macie jakieś doświadczenia z tym biurem podróży w okolicach Cahnii? Opłaca > się brac full wyzywienie? Ja byłam z El Greco w zeszłym roku na Krecie, ale w Agios Nikolaos (raczej nie okolice Chani...). Było super, jeżeli chodzi o biuro. My nie mielismy wyżywienia i żałuję, bo full kasy wydaliśmy właśnie na jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: a na Karetę? IP: *.city.com.pl 23.06.03, 13:57 Uważam że najlepiej pojechać w okolice Chani, ponieważ ta częsć wyspy jest najpiekniejsza. Ale ja zawsze wybieram oferty tylko ze śniadaniem, ponieważ zawsze zaraz po śniadaniu wybieramy sie z mężem na jakies wycieczki fakultatywne, albo wynajmujemy samochód i jedziemy gdzieś sami. Nie jestesmy wtedy zobligowni wrócić na kolację. A zjeść zawsze gdzieś można. Odpowiedz Link Zgłoś