Gość: bondyrka
IP: *.futuro.pl
13.07.07, 21:46
Wiesz co Jacus Ty jestes tu czestym bywalcem,jestes oczytany i pewnie zwiedziles troche Grecji,ja juz sie pogubilam blagam Cie o pomoc,w kazdym biurze mowia mi cos innego,polecaja inna wyspe,kaza patrzec na cos innego,jestem zakrecona tym wszystkim i juz nic nie wiem. Najpierw myslalam nad Maravelem(odradzali bo okropne wiatry i skaly w morzu),pozniej Sirios Village(na ten bylam praktycznie zdecydowana,ale dowiedialam sie,ze z lotniska jest transfer i trzeba dojechac 3 h),nastepnie Cactus(ale ludzie mowia,ze plaza platna,karaluchy,i koniecznie brak superior) Ja juz nic nie wiem. Chodzi mi o to by dziecko poltoraroczne mialo tam co zjesc i co robic. Najbardziej zalezy mi na dobrym jedzeniu(nie koniecznie all) moj maz jest obzartuchem,zeby plaza byla piaszczysta i tak nie wialo. Doradzisz mi cos,jak przegladam 10 katalogow,ktore dzis dostalam w roznych biurach to juz poprostu mnie oczy bola,a jak czytam opinie to ju nic nie wiem. Pomoz mi prosze moze razem cos wymyslimy i zeby nie bylo drogo-chodzi mi o wrzesien na 2 tyg. Max,. do 5500 za 2 osoby,bede wdzieczna okropnie,pozdrawiam :)