Dodaj do ulubionych

Do Jacek 1f

IP: *.futuro.pl 13.07.07, 21:46
Wiesz co Jacus Ty jestes tu czestym bywalcem,jestes oczytany i pewnie zwiedziles troche Grecji,ja juz sie pogubilam blagam Cie o pomoc,w kazdym biurze mowia mi cos innego,polecaja inna wyspe,kaza patrzec na cos innego,jestem zakrecona tym wszystkim i juz nic nie wiem. Najpierw myslalam nad Maravelem(odradzali bo okropne wiatry i skaly w morzu),pozniej Sirios Village(na ten bylam praktycznie zdecydowana,ale dowiedialam sie,ze z lotniska jest transfer i trzeba dojechac 3 h),nastepnie Cactus(ale ludzie mowia,ze plaza platna,karaluchy,i koniecznie brak superior) Ja juz nic nie wiem. Chodzi mi o to by dziecko poltoraroczne mialo tam co zjesc i co robic. Najbardziej zalezy mi na dobrym jedzeniu(nie koniecznie all) moj maz jest obzartuchem,zeby plaza byla piaszczysta i tak nie wialo. Doradzisz mi cos,jak przegladam 10 katalogow,ktore dzis dostalam w roznych biurach to juz poprostu mnie oczy bola,a jak czytam opinie to ju nic nie wiem. Pomoz mi prosze moze razem cos wymyslimy i zeby nie bylo drogo-chodzi mi o wrzesien na 2 tyg. Max,. do 5500 za 2 osoby,bede wdzieczna okropnie,pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: bondyrka Re: Do Jacek 1f IP: *.futuro.pl 13.07.07, 22:12
      Acha Jacus i zalezy mi na tym,zeby sie cos dzialo,najlepiej jakas fajna promenada,gdzie mozna sobie wieczorkiem usiasc,lub pospacerowac,pokupowac kilka pamiatek,zjesc dobre jedzonko,wypic male piwko i do domku ;) nie lubie takich cichych miejsc,gdzie jest 1 sklep na krzyz i wszedzie daleko. Ale mam wymagania ;) licze na Ciebie :)
      • gacek95 Re: Do Jacek 1f 14.07.07, 09:13
        Jacek jest już na Krecie więc obawiam się że decyzję będziesz musiała podjąć sama.
        Z tego co napisałaś to wszystko jest w Siriosie a transfer przeżyjesz (przecież
        jest pełno takich jak Ty i przeżyli)
        • Gość: Bożena Re: Do Jacek 1f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:50
          może niepotrzebnie się wcinam w wątek, ale wydaje mi się, że zaszła pomyłka z
          transferem do Siriosa. Wszystki biura, które mają go w ofercie Neckermann, Scan
          Holliday, Rainbowtours) latają do Chanii, skąd transfer jest krótki 30-40 min.
          • Gość: bondyrka Re: Do Bozenki IP: *.futuro.pl 14.07.07, 13:07
            Bozenko owszem wszystkie,ale nie z poznania. Warszawy i innych miast jada bezposrednio,a z Poznania jest transfer :(
      • Gość: aniab Re: Do Jacek 1f IP: 83.14.245.* 14.07.07, 15:20
        No to znajdziesz to wszystko w Stalidzie i Cactusie. Bardzo dobre jedzenie. Nie
        ma tylko promenady, tylko droga nadbrzeżna przez całą miejscowość , niestety bez
        chodnika. Ale da się przeżyć (chodziliśmy z naszym rocznym wtedy synkiem
        wieczorem na spacery i omn spał w wózku). Jest gdzie zjeść i co robić. Gwarno.
        Blisko plaży piaszczystej. Ja polecam!
    • Gość: aniab Re: Do Jacek 1f IP: 83.14.245.* 14.07.07, 15:16
      Co do Cactusa, byłam rok temu i nie widziałam ani JEDNEGO karalucha. Ale pokoje
      brac tylko superior w głębi hotelu, bo ciszej.
      • Gość: bondyrka Re: Do Ania b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 16:55
        Aniu a czy w tym Cactusie rzeczywiscie jest plaza platna? Mi Pani z biura
        powiedziala,ze lezaki sa platne,ale nie slyszala nic takiego,zeby placic za
        plaze? A ludzie na tym forum tak pisza.
        • Gość: aniab Re: Do Ania b IP: 83.14.245.* 14.07.07, 17:33
          Ludzie piszą plaża płatna, ale tu chodzi o leżaki - w zeszłym roku 2 leżaki +
          parasol za cały dzień 6 euro. Nawet jak nie siedzisz cały dzień na plaży, tylko
          np. idziesz na obiad, to zostawiasz np. ręczniki i masz "zarezerwowane" za cały
          dzień.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka