Gość: iwka IP: *.acn.pl / 10.66.0.* 20.06.03, 16:46 Kto z Was był na Cyprze? Zanjomi twierdzą że jest drogi ( żarcie, napoje, knajpki) Czy to prawda???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: has Re: Czy Cypr jest drogi? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 11:43 Tak przykładowo -zestaw w Mc Donaldzie ok 60 zł zwykła bułka + mały soczek - 10 zł itd...... Jeżeli się zdecydujesz to kupuj ofertę z dwoma posiłkami -naprawdę się opłaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Czy Cypr jest drogi? IP: *.chello.pl 21.06.03, 17:36 znajomi byli rok temu i piwo 5 zł,duża pizza 30 zł (podobne ceny podali nam w biurze Nestor Travel ) na forum wygłąda to trochę inaczej (a gdzie prawda ??) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekolada Re: Czy Cypr jest drogi? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 13:21 byłąm an Cyprze w Agia Napa w sierpniu zeszłego roku. jak dla mnie- ceny tragiczne, pamiętam,ze tanie były tylko buty:) Odpowiedz Link Zgłoś
radzio_pl Re: Czy Cypr jest drogi? 22.06.03, 14:48 Byłem na Cyprze w sierpniu 2002... jest na pewno drożej niż w Polsce... Cypryjczycy to bogaty naród... ale żeby od razu tragedia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Czy Cypr jest drogi? IP: *.chello.pl 22.06.03, 16:54 pokręcił mi się cypr z maltą (...to ja głupi) malta tania cypr drogi !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś