Dodaj do ulubionych

Lisa Mari, Bali Kreta

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 08:08
Byl tu ktos? prosze o opinie na temat hotolu i okolicy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Iga Re: Lisa Mari, Bali Kreta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 08:11
      Witam, byłam tam rok temu. Hotel skromny ale czysty- przynajmniej tak gdzie ja
      byłam (są budynki po obu stronach drogi, te przy morzu ponoć gorsze warunki).
      Typowo- pokój z dwoma łóżkami, toaletką i szafą, mała łazienka. Balkon z
      widokiem na morze ( no chyba że dostaniesz pokój na parterze to wtedy widok na
      basem i ogród). basen bardzo mały- nie wiem jak zrobili te zdjecia w necie na
      którym wygląda na duży- ale ja tam z niego nie korzysałam. jak ma się na
      wyciagnięcie reki taaaakie morze!!! ciepłe i błekitne to kto pływa w basenie?
      Ogólnie miejscowośc bardzo ładnie połozona, jest promenada z kajpkami, jakieś
      dyskoteki ale generalnie ciszej i bardziej kameralnie niż w rethymno czy hanii,
      ale to już jak kto lubi. pozdrawiam
      • Gość: dantopik Re: Lisa Mari, Bali Kreta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 09:17
        poniewaz tylko Ty sie odezwalas to pozwole sobie jeszcze zbombardowac Cie
        pytaniami:
        jak u nich z gastronomia i czy warto doplacac do all inclusive 200zl os?
        chcemy jechac z dzieckiem 2 lata , jakie sa tam warunki dla maluchow?
        jesli pamietasz to podaj prosze nazwy sprawdzonych wypozyczalni samocjhodow,
        tawern itp..
        z gory dziekuje
        • Gość: Iga Re: Lisa Mari, Bali Kreta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 12:19
          bardzo mi samkowała ich kuchnia - szczególnie dania główne- dużo regionalnych
          tzn. geckiego jedzenia- ale to oczywiście kwestia gustu- plus to to, że posiłki
          spożywa sie na tarasie nad samym morzem :-), owoce i słodkości bez ograniczen,
          Ja miałam opcje HB i wytarczało więc nie wiem jak z all inclusive. Jeśli chodzi
          o dziecko to nie widziałam jakiegoś placu zabaw na terenie hotelu- jest on
          zresztą trochę rozciągnięty- rozrzucone po ładnym ogrodzie dwupiętrowe domki.
          basen też raczej dla dzieci nie jest przystosowany, chyba, nie wiem bo z niego
          nie korzystałam. Nie jest to duża miejscowość, przechodzi jedna wieksza droga
          główna wieć jak dla dzieci jest bezpiecznie (nie ma słynących z brawury
          miejscowych kierowców.)Generalnie mało było dzieci z tym że my byliśmy we
          wrzesniu więc to raczej normalne. Plaża piaszczysta z łagodnym wejściem do
          morza. Jeśli chodzi o wypożyczalnie samochodów to nie korzystaliśmy-
          podróżowaliśmy ichnim PKS-em- ale sasiedzi wypożyczali i mówili że taniej jest
          w wypożyczalni blizej drugiej zatoczki w stronę portu a nie w tych przy Lisa
          Marii. Sklepiki i tawerny jak wszedzie sa i to czynne do późnego wieczora,
          wzdłuż plaż (są trzy zatoczki z plażami ,leżakami) są tawerny więc jest gdzie
          posiedzieć i wypić frappe lub coś zjeść- aczkolwiek ja po obiadokolacji już nie
          miałam miejsca na dojadanie ;-)Byliśmy tylko tydzień w tym na dwóch
          całodziennych wycieczkach na Santorinii i Elafonissi więc nie wiele tych
          wieczorów zostało na chodzenie po knajpkach. częściej kupowalismy winko (dobre
          i tanie)i piliśmy na balkonie słuchając cykad. Generalnie hotel i miejscowość
          dla ludzi o nie wygórowanych potrzebach luksusu i rozrywki, nam to odpowiadało.
          Jesli jeszcze masz jakieś pytania to chetnie odpowiem, pozdrawiam
          • Gość: dantopik Re: Lisa Mari, Bali Kreta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 02:53
            no to postanowilem, wlasnie przelalem forse i jade tam 11.08.(tzn jedziemy ja,
            mala 2latka, nastepna 11 lat i 4miesiace z zona:)) Iga to Ty ostatecznie
            przesadzilas. Podziekuje jak przyjade :) moze mi puscisz jakies fotki z terenu
            na priva i napisz ktore pokoje najlepiej brac i czy bede mial wogole na to
            wplyw. dk@dantop.ti.pl
    • Gość: dantopik Re: Lisa Mari, Bali Kreta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 22:05
      byl tam jeszcze ktos? lub moze ktos jedzie 11.08?
      • Gość: Iga Re: Lisa Mari, Bali Kreta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 19:22
        witam!, wysłałm zdjęcia z Bali na podanego mila, doszły?
        • Gość: dantopik Re: Lisa Mari, Bali Kreta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 10:00
          niestety nic nie doszlo:( podaje jeszcze raz dk@dantop.ti.pl,
          dantop@dantop.ti.pl pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka