Dodaj do ulubionych

wróciłam z Krety, hotel Creta Palm

02.08.07, 11:20
odpowiem na pytania.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek67 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 12:36
      Właśnie do tego hotelu wybieramy się 19 września całą rodzinką napisz coś
      prosze na temat hotelu,wyposażenia pokoi,jedzenia (my mamy HB) będę wdzięczny
      za każdą informacje
      • bianca07 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm 02.08.07, 15:20
        hotel bardzo blisko morza,plaża piaszczysta,w poblizu sklep, pokoje bardzo
        fajnie urządzone, my mieliśmy małżeńskie łóżko, dodatkowo łóżko do siedzenia
        ale jest tak szerokie, ze spokojnie mzna spac, aneks kuchenny, kuchenka
        elektryczna, mikrofala, talerze, garnki, sztucce, filizanki, kubki, ekspres do
        kawy, czajnik elektryczny.Hotel bardzo ładnie położony, wsrod zieleni, 2 baseny.
        Jedzenie dobre, sniadanie moglybybyc bardziej urozamicone, ale slyszalam od
        innych osob w tym z TUI,ze mialy takie same.Jakbyscie chcieli pojechac na
        Santorini to wykupcie wycieczke z www.supergo.pl, plyna katamaranem
        2,5godziny.My kupilismy wcieczke na Santorini od rezydenta i płynęlismy
        promem , w jedną stronę 4,5 godziny. A na Balos,Elafosini wypozyczylismy toyote
        corolle sedana za 45 euro.A od rezydenta wycieczka na Balos 52euro od osoby.To
        tyle.
        • Gość: Tomek67 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 16:06
          Dzieki Bardzo a co możesz powiedzieć na temat transportu ? skąd mialas wylot ?
          czy loty nie mialy opóźnien ? jak z transferem lotnisko-hotel-lotnisko?
          Jak długo byłaś ? co twoim zdaniem trzeba koniecznie zobaczyć ? możesz polecić
          jakąś knajpkę żeby wieczorem sie tam wybrać?
          • Gość: Aga Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.c9.msk.pl 02.08.07, 17:51
            Jakie temperatury ,czy do morza dalo się wchodzić ,słyszałam ,że pojawiły się
            glony?
            • bianca07 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm 02.08.07, 20:38
              do morza spokojnie można było chodzić , tam gdzie byliśmy nie było glonów.
              • bianca07 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm 02.08.07, 20:40
                wylot mieliśmy z Poznania jak lecieliśmy na Kretę to wylot był punktualnie,a z
                powrotem było opóźnienie 1 godzina.Uważam, że warto jechać na Santorini, Balos
                i do Chani, bo to ładne miasto troche podobne do Wenecji;)
                • bianca07 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm 02.08.07, 20:42
                  byliśmy 7 dni, transfer lotnisko-hotel ok. 1,5-2 gdzin.Jak chcesz to podaj
                  maila a przesle Ci fotki.
                  • Gość: Tomek67 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 20:53
                    oczywiście bardzo chętnie obejrzę fotki jak możesz to na: tjk67@wp.pl
                • Gość: Aga Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.c9.msk.pl 02.08.07, 20:43
                  Leciałaś Eurocyprią?
                  • bianca07 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm 02.08.07, 21:39
                    lecieliśmy centralwings
        • Gość: KAZEK Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 08:41
          jak na BALOS MOZNA POJECHAĆ SAMOCHODEM TO JEST PYTANIE ???
          • bianca07 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm 03.08.07, 09:58
            kupujesz mapę , wypożyczasz samochód i jedziesz.
            • bondyrka Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm 03.08.07, 11:10
              bianeczko ja tez poprosze fotki bede wdzieczna bondyrka@op.pl :)
    • Gość: Iza Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.bsk.vectranet.pl 07.08.07, 11:06
      Ja mam pytanie na które nigdzie nie moge uzyskać odpowiedzi ....CO Z
      ŻELAZKIEM???? w hotelu :))
      • bianca07 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm 14.08.07, 15:11
        mam swoje turystyczne żelazko, ale przyznam się ,że teraz pierwszy
        raz wogóle go nie używałam.
        • Gość: moniczkaa2 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 20:01
          witam ja tez jade do tego htelu 19 wrzesnia.Poprosze o fotki dczechowski@o2.pl
          • Gość: Tomek67 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 20:40
            moniczkaa2- a skąd lecicie ? my z dwójką dzieci(15,3 lata) lecimy z
            W-wy ?
            • Gość: moniczkaa2 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 14:31
              My z chłopakiem lecimy z katowic 19 wrzesnia
    • Gość: Daria Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.pro-internet.pl 15.08.07, 21:27
      Piszesz że plaża piaszczysta, a zejście do morza?
      • Gość: Iza Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.bsk.vectranet.pl 16.08.07, 13:52
        Ja lece z Wawki ale 05.09 :)) bede do 19.09 to się miniemy:))
        • Gość: Tomek67 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 22:59
          no szkoda,myślalem że z kims się poznamy przed wyjazdem,ale
          oczywiście życzymy fajnego wypoczynku i wspanialych wrażeń
          • Gość: Sylwia Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.cpartners.pl 17.08.07, 14:41
            być moze my tam będziemy, sprawa sie rozstrzygnie w przyslzym tygodniu :)
          • Gość: Sylwia Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.cpartners.pl 17.08.07, 14:42
            z jakim biurem załatwialiście? i jeśli możesz powiedzieć w jakiej cenie.
            my będizemy z Wawy.
            • Gość: Iza Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.bsk.vectranet.pl 17.08.07, 17:56
              Ja lece z RainbowTours :))
              cena troszke powyżej 6 tyś za dwie osoby:))
              • Gość: Tomek67 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 20:37
                My również lecimy z W-wy ,i również z Rainbow jeśli chodzi o cene to
                my placilismy troszkę poniżej 6 tys na dwie osoby ale kupowalismy
                chyba w czerwcu i była jakaś promocja
                • daria.1 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm 17.08.07, 22:02
                  My też lecimy koniec sierpnia na tydzień. Płaciliśmy niecałe 6 tys. 2 os. dorosłe + dziecko. Kupowaliśmy dzisiaj. Tez Rainbow.

Czy rezydentem jest dalej Radek?
                  • Gość: Tomek67 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 08:58
                    tak,ale ja mówiłem o dwóch tygodniach , i te 6 tys to jest właśnie
                    za tyle.
                    • Gość: moniczkaa2 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 10:21
                      My lecimy z rainbow 19 wrzesnia z katowic.Cena za 2 osoby na 1 tydzień 4290zl.Pozdrawiam
                      • aiw_lys my też lecimy 19 września z Wawy 19.08.07, 20:53
                        kto też startuje o 6.00 z Okęcia?
                        jest nas więcej :)
                        • Gość: Tomek67 Re: my też lecimy 19 września z Wawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 22:45
                          Lecimy 19 września z Warszawy całą rodzinką w pięć osób wylot
                          faktycznie wcześnie (6.40)
                          • aiw_lys Re: my też lecimy 19 września z Wawy 19.08.07, 23:00
                            fajnie to będzie wesolo w samolocie :)
                            a w jakim wieku sa dzieciaczki?
                            • Gość: Tomek67 Re: my też lecimy 19 września z Wawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.07, 16:11
                              No mam nadzieję że nie bedzie w samolocie za wesolo:) bo nasze
                              pociechy lecą pierwszy raz więc nie wiem czego się spodziewać.
                              Lecimy w piątkę bo w sumie to lecimy z trójką dzieci ale jedna córka
                              ma prawie 20 lat więc jest juz dorosła,druga córa 15 lat i syn 3
                              lata.
    • aiw_lys Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm 30.08.07, 22:12
      jaka jest plaża przy tym hotelu? znajomi mi mowia zeby zabrac sandaly do
      plywania na wypadek kamieni, dla dziecka mam sandaly tak czy siak.
      podpowiedz jeszcze co warto zabrac?

co w ogole pakujecie do apteczki jak jedziecie z dzieckiem?
      • bianca07 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm 31.08.07, 07:54
        plaża jest piaszczysta i nie ma kamieni.
        • Gość: Tomek67 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 08:07
          Oj widzę że nie tylko moja żona ma problem jakie leki zabrać ? ja
          stwierdzilem że chyba tylko przykręce kółka do szafki z lekami :) bo
          wszystko może się przydać.
          A ja mam pytanie odnośnie linii lotniczych ? jakie linie latają dla
          Raibow Tours na Krete?

• aiw_lys Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm 31.08.07, 11:42
            centralwings.
          • aiw_lys Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm 31.08.07, 11:49
            no ale co w końcu bierzecie.
            ja wieki temu pakowałam się na taki wyjazd i to z maluchem i nie lubie czegos
            nie miec jak sie okaze ze jest potrzebne.
            podpowiedz prosze Tomek co bierzecie dla tego waszego najmlodszego.
            • Gość: Tomek67 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 21:05
              Nasz synek jest alergikiem więc musimy zabrać cały majdan leków włą
              cznie z nebulizatorem do inhalacji.Poza tym jakieś leki na
              brzuszek,od bólu i gorączki typu panadol w syropie , plasterki z
              opatrunkiem.
    • Gość: ZB Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: 195.90.102.* 02.09.07, 15:35
      Jak wygląda sama miejscowość, w której jest Creta Palm? (zdaje sie
      jest to Kato Stalos). Czy są jakieś knajpki na miejscu? Czy trzeba
      jechać do Chanii?
      • bianca07 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm 02.09.07, 21:27
        bo obydwu stronach ulicy są same knajpki, tawerny, sklepy,
        hotele.Ale warto jechać zobaczyć Chanie.
        • aiw_lys Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm 03.09.07, 18:04
          bianka odbierz maila gazetowego
    • bianca07 do aiw_lys 03.09.07, 22:01
      napisalam maila na Twojego gazetowego:)
    • Gość: daria Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.pro-internet.pl 07.09.07, 22:37
      Też wróciłam.

Sama miejscowość taka sobie, bez rewelacji. Plaża piaszczysta, wejście do morza czasem kamieniste. My chodziliśmy dalej na plażę, bo tam trochę śmierdziało. Dalej brzeg piaszczysty i większe płycizny. Ulica bardzo ruchliwa i hałas przeszkadza w resturacji hotelowej. Jedzenie smaczne, ale strasznie monotonne i mały wybór. Bar sałatkowy mały, nie było ciast do kolacji.
      Sam hotel bardzo zadbany i czysty. Właściciel niestety przeganiał nas wieczorem z drugigo basenu. Nie było to miłe. Pokoje i tu UWAGA! dla naszych rodaków z naszej wycieczki tylko małe pokoje nie te pokazywane na zdjęciu w katalogu. Duże zaskoczenie. Dopłaciliśmy za lepszy pokój w recepcji, bo dali nam tuż przy basenie w pół podziemiu, gdzie z balkonu widziłam głowy ludzi na leżakach.

Wakacje udane. Pogoda dopisała, wróciliśmy opaleni.
      Jak macie jakieś pytania to odpowiem.
      • Gość: Tomek67 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 07:11
        Witam
        Powiedz mi jakie mieliście numery pokoi ? z jakiego biura byłaś ?
        Czemu mówisz że dopłacaliście do pokoi tzn co ? trzeba dać w
        recepcji ? a jeśli tak to ile ?
        • bianca07 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm 08.09.07, 13:46
          my nie dopłacaliśmy i mielismy duzy pokoj, na I pietrze z widokiem
          na drugi basen, nr 945, bylismy z rainbow tours.
          • Gość: daria Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.pro-internet.pl 08.09.07, 21:55
            Chyba 711 na parterze. Daliśmy 10 euro. Też Raibow.

Lecieliśmy z W-wy zamiast Central to Eurocyprią. Niestety mają stare samoloty.
            • Gość: bianca07 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 23:32
              my lecieliśmy z Poznania centralwingsem.
              • Gość: Tomek67 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 14:34
                No to jestem bardzo ciekaw od czego zalezy przydział pokoi bo jak
                widzę z jednego biura można dostać różne pod względem standartu
                pokoje? Poza tym nie wiem jak można sprawdzić jakimi liniami
                będziemy lecieć ? czy Centralwingsem czy Eurocyprią ? choć może nie
                jest to aż tak istone byle dotrzeć do celu.
                • Gość: ama79 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.crowley.pl 11.09.07, 09:57
                  Tomek, najlepiej dowiedz się w biurze podróży jakimi liniami
                  będziecie lecieć. My Centralwings - z Rainbow. Kurczę, zmartwiła
                  mnie wypowiedź Darii..
                  • Gość: ama79 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.crowley.pl 11.09.07, 10:02
                    Wiesz co, Daria, ale jak to było - zobaczyliście, że pokój Wam się
                    nie podoba i wróciliście do recepcji i poprosiliście o inny? Może to
                    stały chwyt tych pracowników recepcji - w ten sposób dorabiają..
                    Daria, mam pytanie, jak oceniasz tam warunki dla dzieci - jest jakiś
                    brodzik? Ogród, trawa? Czy dno morza jest w miarę piaszczyste w
                    pobliżu hotelu?
                    Jaką teraz mieliście pogodę - ile mniej więcej stopni? Czy wieczory
                    były w miarę chłodne?
                    Mam milion pytań, ale może po kolei..
                    • Gość: moniczkaa Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 12:07
                      Lecimy juz za 8 dni:)Nie mogę się doczekać.Mam nadzieję,że nie będzie żadnych problemów z tymi pokojami.My lecimy z centralwings.My mieliśmy jechać na wycieczki fakultatywne z biura ale chyba zdecydujemy się na www.supergo.pl
                      • Gość: ama79 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.crowley.pl 11.09.07, 13:40
                        My też Moniczka za 8 dni - spotkamy się :) Ciekawe czy dużo Polaków
                        jeszcze będzie w tym czasie.
                        Daria, odezwij się!
                        • Gość: daria Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.pro-internet.pl 11.09.07, 21:12
                          Jestem :)
                          Wiecie, byliśmy przekonani że lot będzie Centralem i tak było na bilecie. Aż tu taka niespodzianka. Szczerze to się wkurzyliśmy , bo maszyny Eurocypri sa stare. Okazało sie że Central sobie podnajmuje. Będziemy jeszcze pisać w tej sprawie do rainbow, bo prawdopodobnie nic nie wiedzą. Mogą tak zrobić w razie awarii, ale my tak lecieliśmy w obie strony.
                          Co do pokoju. Tak dali nam mały pokój, wróciliśmy do recepcji z prośbą o wymianę. Nie zmienia to faktu, że w katalogach piszą o dużych pokojach a są też malutkie. Z dzieckiem zawsze wygodniej większy pokój. Ale hotel jest bardzo fajny. Napewno wam się spodoba. Wakacje będą udane. Jest trawka, dużo zieleni. Dwa baseny, oba mają wydzielone brodziki. Tłoku nie było.
                          Przy samym hotelu bywało zejście do morza kamieniste, ale kamyki są gładkie, nie kalecza stóp. Robiliśmy sobie krótki spacerek w kierunku Platanias brzegiem morza i tam plażowaliśmy. Nie było tam kamyków w wodzie.
                          Było bardzo ciepło, wieczorami przyjemnie. Niektórzy zakładali dzieciom cienkie bluzy (tak ok. godz 21). Nam było ciepło.
                          W Kato Doratos koło Siriosa jest świetny Park zabaw dla dzieciaków.

Jeżeli coś chcecie wiedzieć pytajcie.
                        • Gość: Tomek67 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 22:13
                          moniczkaa,ama79 a skąd macie wylot ? Bo my lecimy z W-wy najgorsze
                          jest to że o 4.40 trzeba być na lotnisku bo wylot o 6.40 !! tragedia.
                          • Gość: daria Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.pro-internet.pl 11.09.07, 22:41
                            Nie narzekaj;) My też tak lecieliśmy, do tego dojazd z Gdańska.
                            Powrót jest za to ok.
                            • Gość: Tomek67 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 23:09
                              Nie narzekam ale troszkę się martwie tylko ze względu na dzieci.
                              Nie należę do tych co przed wyjazdem wszystko mają na "nie"
                              Już nie mogę się doczekać już tylko 7 dni ..... jak ten czas wolno
                              leci
                              • Gość: moniczkaa Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 12:05
                                My lecimy z katowic,wylot jakoś o 15 więc to dogodna pora,ale będziemy na miejscu wieczorem.Myślę że będzie dość dużo polaków.Sądzę że za taką kwotę nie powinni robić takich problemów z tymi pokojami.No ale cóż tak bywa.Zauważyłam że w umowie mam niby zaznaczone I piętro,widok na basen,pokój 9?Nie wiem czy o dobre położenie,mam nadzieję że nie będzie problemów.A wyposażenie takie jak jest w katalogu,jest też w tych mniejszych pokojach?My jedziemy na dowody,a wy?
                                • Gość: Tomek67 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 12:41
                                  My to znaczy kto ? zabieracie jakieś dzieci ? jesli tak to w jakim
                                  wieku ? no akurat tak sie sklada że my wszyscy mamy paszporty więc
                                  na wszelki wypadek zabieramy rownież paszporty.
                                  Nie wiem zawsze jednak pozostaje niepewność co z pokojem ale damy
                                  radę,jak nie będzie się nam podobać to będziemy walczyć!!!

• Gość: moniczkaa Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 17:11
                                    Nie mamy jeszcze dzieci.Mam jednak nadzieję,że nie trzeba będzie walczyć:)Chciałabym już mięć ten tydzień za sobą i siedzieć w samolocie już bez żadnych zmartwień.Pozdrawiam
                                    • aiw_lys Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm 12.09.07, 22:42
                                      jasne Tomek wy tez bedziemy walczyc o swoje :):)
                                      jak juz sie wyczekalo na takie wakacje to chyba nie po to zeby nie miec czegos
                                      za co sie zaplacilo.
                                      oby nie bylo zadnych takich problemow :)
                                      to co juz mamy 4 rodzinki z Wawy :)
                                      ciekawe jak my zwleczemy malucha z lozka o takiej godzinie :) haha
                                      • Gość: Tomek67 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 10:18
                                        Tak masz rację najgorzej z dzieckiem jednak to jest świt,ale może to
                                        z drugiej strony lepiej bo będzie (mam nadzieję:)) spał.
                                        Masz racje im bliżej tym ten czas plynie wolniej ale już nie długo ?
                                        Piszesz że cztery rodzinki z W-wy a kto bo nie pamiętam kto się
                                        deklarował? a na ile wy lecicie ?
                                        Jeśli chodzi o pokoje to zobaczymy nie ma co się od razu nastawiać
                                        ze będzie źle trzeba mysleć optymistycznie.
                                        • aiw_lys Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm 13.09.07, 14:39
                                          no my , wy, ama, moniczka.
                                          my na tydzień.
                                          nie nastawiam sie :) ja juz wyobrazam sobie plaze....ech .przy tej pogodzie w
                                          wawie...
                                          moze jakos sie umowimy na lotnisku, zawsze razniej z kims kogo sie zna :)
                                          • Gość: Tomek67 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 14:47
                                            My lecimy na całe dwa tygodnie więc układamy coraz dluższy plan
                                            zajęć :)samochód na razie wypożyczyłem w Autowayu na cztery dni więc
                                            napewno pojeździmy troszkę.
                                            Jak mi podasz e-maila to podam ci do siebie telefon i może tak się
                                            spotkamy na lotnisku ?
                                            A jak nie to jak zobaczysz piątkę nerwowych ludzi w tym malego
                                            chłopaczka 3 latka to będziemy my
                                            • aiw_lys Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm 13.09.07, 21:34
                                              mozesz pisac na maila gazetowego
                                              aiw_lys@gazeta.pl :)
                                              • Gość: Tomek67 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 21:57
                                                wysłalem na e-maila gazetowego , ciekawe czt ktoś z czworki ktora
                                                się zgłosila że jedzie w tym terminie jedzie tak jak my na 2
                                                tygodnie ?
                                                • Gość: Tomek67 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 13:52
                                                  Nikt nie pisze ? a tu już tylko 3 dni i witaj Kreto:)
                                                  • aiw_lys Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm 17.09.07, 14:33
                                                    ama leci tez na tydzien.
                                                    :)
                                                  • Gość: Tomek67 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:02
                                                    To ciekawe kto leci na dwa tygodnie ? to sami zostaniemy na drugi
                                                    tydzień ?
                                                  • Gość: ama79 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.crowley.pl 18.09.07, 08:57
                                                    Tomek, dlaczgo sami? Po prostu nie każdy - powiem więcej, nawet
                                                    pewnie większość nie wchodzi akurat na forum gazety :)To i tak
                                                    sukces, że aż cztery osoby się tu dogadały :)
                                                  • Gość: Tomek67 Re: wróciłam z Krety, hotel Creta Palm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 18:34
                                                    odliczamy godziny fajnie jest wiedzieć że już tylko 12 godzin i
                                                    lecimy ,tym bardziej że na zewnątrz pogoda straszna!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka