Gość: jackson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 22:16 Witam, czy może ktoś coś napisać na temat tego hotelu ? Dzieki i pozdrawiam, Jacek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loja Re: Hotel EVI na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 12:34 Wpisz w wyszukiwarce -Evi Rodos-kliknij na "ok" i.... masz sporo wiadomości....Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guma Re: Hotel EVI na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 18:29 www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=3549;name=Evi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Hotel EVI na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 23:01 Polecam naprawde fajny hotelik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: Hotel EVI na Rodos IP: *.aster.pl 13.09.07, 20:56 Bylem w tym hotelu w sierpniu karaluchy w jedzeniu w restauracji hotelowej, nigdy wiecej do tego hotelu, a na wyspe jeszcze worce. Odpowiedz Link Zgłoś
asoadam Re: Hotel EVI na Rodos 13.09.07, 23:43 Byłem tam 3 lata temu, hotel prowadzony rodzinnie, w jedzeniu nie widziałem "robactwa"/ córka nawet dostawała coś z jedzenia, picia dodatkowo jeśli się o to poprosiło/ wręcz przeciwnie bardzo miła obsługa w restauracji, pokoje czyste, trzeba tylko uważać aby nie trafic do pokoju poziom zero, bo wtedy każdy zaglada na balkon.Podobnież 2 lata temu dobudowano 2gi basen.Mały minus to, że trzeba do morza iść ok 15min, centrum 5 min ale póżniej jaka zabawa - rozrywka dla dorosłych i dzieci, sklepy. Na forum był juz opisywany hotel. Ja bym na pewno tam pojechał. Może osoby marzą i chcą w hotelu 3*** mić 5****. Odpowiedz Link Zgłoś
asoadam Re: Hotel EVI na Rodos 13.09.07, 23:46 poprawka plaża przy hotelu, ale od razu kamień - lepiej iść ok 15minut i tam jest fajnie - piasek , skorupiaki, itp Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: Hotel EVI na Rodos 14.09.07, 09:49 Byłam w sierpniu. Wypowiedzią Sebastiana wcale się nie przejmuj bo nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Pisałam o tym hotelu na wakacje.pl - wyspa Rodos (wątek Faliraki). forum.wakacje.pl/grecja/faliraki-835782.html Gdybyś tam nie znalazł odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, pytaj śmiało chętnie odpowiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś