Gość: Rufus IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 08:52 Wróciłem wczoraj z Grecji.Mieszkałem w Korinos w hotelu Denis koło Parali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ronia Re: Korinos-paralia-triada IP: *.ilim.poznan.pl 08.07.03, 09:05 Cześć możesz napisać jakie warunki w hotelu, jak z wyzywieniem, jakie wrażenia z pobytu. Też zastanawiam sie nad tym hotelem. Bardzo proszę i z góry dziękuję. pozdrawiam ronia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rufus Re: Korinos-paralia-triada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 17:11 Gość portalu: ronia napisał(a): > Cześć możesz napisać jakie warunki w hotelu, jak z wyzywieniem, jakie wrażenia > z pobytu. Też zastanawiam sie nad tym hotelem. > > Bardzo proszę i z góry dziękuję. > pozdrawiam > ronia Warunki dobre,obsłoga bardzo miła,jedzenie średnie,wrażenia bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rufus Re: Korinos-paralia-triada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 17:31 Na śniadania ser,wedlina,dżem,miód,jajko.....kawa,herbata,sok. Na kolacje trafił się kotlet z frytkami,ryż w papryce,ryba ale też różne wynalazki,zupu nie dobre. Wrażenia ogólne bardzo dobre,pogoda upalna,ceny przystepne. Odpowiedz Link Zgłoś
mcgosia1 Re: Korinos-paralia-triada 09.07.03, 12:05 Zwracam sie z ogromna prośbą do wszystkich uczestników forum turystycznego o Triadzie. Piszę pracę magisterską na temat roli narzedzi promocji w kreowaniu wizerunku firmy na przykładzie biura podróży Triada. Zbieram wszelkie informacje i opinie na temat biura. Sporządziłam ankietę, która jest jednym z moich narzędzi badawczych. Wszystkie chętne do pomocy osoby, zapraszam do podzielenia się ze mną swoimi opiniami poprzez wypełnienie ankiety. Podaję meila: mcgosia1@NOSPAM.gazeta.pl Jeżeli ktoś zechce mi pomóc, proszę o znak na tego meila, a przysle ankietę gotową do wypełnienia. Z góry dzięki, pozdrawiam wszystkich na forum. Małgo. Odpowiedz Link Zgłoś
mcgosia1 Re: Korinos-paralia-triada 09.07.03, 12:29 mcgosia1 napisała: To jeszcze raz Ja. Chciałam dokonać małej korekty. Adres e-mail, pod którym czekam na kontakt to mcgosia1@gazeta.pl Sorki za zamieszanie, ale wlasnie zalozylam konto do tego celu i troche sie pomylilam. Ale ten adres który teraz podałam jest ok.!!! Jeszcze raz przytaczam treść prośby: > Zwracam sie z ogromna prośbą do wszystkich uczestników forum turystycznego o > Triadzie. Piszę pracę magisterską na temat roli narzedzi promocji w kreowaniu > wizerunku firmy na przykładzie biura podróży Triada. Zbieram wszelkie > informacje i opinie na temat biura. Sporządziłam ankietę, która jest jednym z > moich narzędzi badawczych. Wszystkie chętne do pomocy osoby, zapraszam do > podzielenia się ze mną swoimi opiniami poprzez wypełnienie ankiety. Podaję > meila: powyżej. Jeżeli ktoś zechce mi pomóc, proszę o znak na > tego meila, a przysle ankietę gotową do wypełnienia. Z góry dzięki, pozdrawiam > wszystkich na forum. Małgo. Odpowiedz Link Zgłoś