Dodaj do ulubionych

Korinos-paralia-triada

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 08:52
Wróciłem wczoraj z Grecji.Mieszkałem w Korinos w hotelu Denis koło Parali.
Obserwuj wątek
    • Gość: ronia Re: Korinos-paralia-triada IP: *.ilim.poznan.pl 08.07.03, 09:05
      Cześć możesz napisać jakie warunki w hotelu, jak z wyzywieniem, jakie wrażenia
      z pobytu. Też zastanawiam sie nad tym hotelem.

Bardzo proszę i z góry dziękuję.
      pozdrawiam
      ronia
      • Gość: Rufus Re: Korinos-paralia-triada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 17:11
        Gość portalu: ronia napisał(a):

> Cześć możesz napisać jakie warunki w hotelu, jak z wyzywieniem, jakie
        wrażenia
        > z pobytu. Też zastanawiam sie nad tym hotelem.
        >
        > Bardzo proszę i z góry dziękuję.
        > pozdrawiam
        > ronia
        Warunki dobre,obsłoga bardzo miła,jedzenie średnie,wrażenia bardzo dobre.
      • Gość: Rufus Re: Korinos-paralia-triada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 17:31
        Na śniadania ser,wedlina,dżem,miód,jajko.....kawa,herbata,sok.
        Na kolacje trafił się kotlet z frytkami,ryż w papryce,ryba ale też różne
        wynalazki,zupu nie dobre.
        Wrażenia ogólne bardzo dobre,pogoda upalna,ceny przystepne.
    • mcgosia1 Re: Korinos-paralia-triada 09.07.03, 12:05
      Zwracam sie z ogromna prośbą do wszystkich uczestników forum turystycznego o
      Triadzie. Piszę pracę magisterską na temat roli narzedzi promocji w kreowaniu
      wizerunku firmy na przykładzie biura podróży Triada. Zbieram wszelkie
      informacje i opinie na temat biura. Sporządziłam ankietę, która jest jednym z
      moich narzędzi badawczych. Wszystkie chętne do pomocy osoby, zapraszam do
      podzielenia się ze mną swoimi opiniami poprzez wypełnienie ankiety. Podaję
      meila: mcgosia1@NOSPAM.gazeta.pl Jeżeli ktoś zechce mi pomóc, proszę o znak na
      tego meila, a przysle ankietę gotową do wypełnienia. Z góry dzięki, pozdrawiam
      wszystkich na forum. Małgo.
      • mcgosia1 Re: Korinos-paralia-triada 09.07.03, 12:29
        mcgosia1 napisała:
        To jeszcze raz Ja. Chciałam dokonać małej korekty. Adres e-mail, pod którym
        czekam na kontakt to mcgosia1@gazeta.pl Sorki za zamieszanie, ale wlasnie
        zalozylam konto do tego celu i troche sie pomylilam. Ale ten adres który teraz
        podałam jest ok.!!! Jeszcze raz przytaczam treść prośby:
        > Zwracam sie z ogromna prośbą do wszystkich uczestników forum turystycznego o
        > Triadzie. Piszę pracę magisterską na temat roli narzedzi promocji w kreowaniu
        > wizerunku firmy na przykładzie biura podróży Triada. Zbieram wszelkie
        > informacje i opinie na temat biura. Sporządziłam ankietę, która jest jednym z
        > moich narzędzi badawczych. Wszystkie chętne do pomocy osoby, zapraszam do
        > podzielenia się ze mną swoimi opiniami poprzez wypełnienie ankiety. Podaję
        > meila: powyżej. Jeżeli ktoś zechce mi pomóc, proszę o znak na
        > tego meila, a przysle ankietę gotową do wypełnienia. Z góry dzięki,
        pozdrawiam
        > wszystkich na forum. Małgo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka