Dodaj do ulubionych

hotel OlympianBay ze Scan

15.07.03, 15:13
wybieram się ze scanem do tego hotelu na Riwierze Olimpijskiej, czy ktoś może
podzielić się swoimi wspomnieniami...
Obserwuj wątek
    • kamcias_sz hotel OlympianBay ze Scan 16.07.03, 11:31
      ja tez tam jade jesli chcesz cos o tym przeczytac to wejdz na leptokarie. tam
      jest opisany. dla naszego pocieszenia w dobrym tonie. to mnie najbardziej
      cieszy. ja jade 22 sierpnia a ty. moze sie spotkamy.

Jesli ktos moze jeszcze cos na ten temat nawypisywac to bardzo prosze
      • vetigota Re: hotel OlympianBay ze Scan 16.07.03, 11:38
        ja wybieram się 29 sierpnia i liczę na to, że pogoda będzie słoneczna.
        • kamcias_sz Re: hotel OlympianBay ze Scan 16.07.03, 12:57
          No prosze ja w tym czasie jeszcze będę, ponieważ spędzam tam dwa tygodnie. Miło
          już wiedzieć, że ludzie tam jednak jeżdżą. Tak więc okazuje się, że bardzo
          prawdopodobne jest nasze spotkanie.
          • vetigota Re: hotel OlympianBay ze Scan 16.07.03, 13:53
            to miło, miałam jechać 1 sierpnia, ale ponieważ jestem w trakcie przeprowadzki
            to wszytko się pozmieniało. Napisz mi najlepiej na moj email jaki pokoj
            wybrałaś, w budynku głównym czy bungalowie. pozdrawiam
            • kamcias_sz pokój 17.07.03, 09:01
              Ja wybrałam pokój z widokiem na morze. Wydaje mi się to najpewniejsza rzeczą.
              Nie chciałam mieszkać w bungalowach. A i widok będzie przepiekny. Mam nadzieje.
              Nie po to wybieralam ten hotel, żeby narzekać. I tak jestem pełna optymizmu.
              Wiele zależy od nastawienia. Już sie nie mogę doczekac kiedy bede opalać się na
              plaży i kąpać w ciepłym morzu. Że już nie wspomnę o wycieczkach. Mam nadzieję,
              że to będą bajeczne wakacje.
    • Gość: Ania Re: hotel OlympianBay ze Scan IP: *.k.mcnet.pl 17.07.03, 10:30
      Byłam tam w ubiegłym roku. Obiekt położony w ogrodzie, hotel plus bungalowy (ja
      mieszkałam w bungalowach, bungalowy mają indywidualnie sterowaną klimatyzację
      co było dużym plusem), cztery baseny (w tym brodzik dla dzieci), jedzenie
      bardzo dobre, sprzątanie codziennie. Do najbliższej miejscowości Leptokarii ok.
      3 km. Byam bardzo zadowolna, minusów żadnych nie widziałam (a raczej jestem
      czepliwa).

Pozdrawiam i życzę miłych wakacji
      Ania
      • vetigota Re: hotel OlympianBay ze Scan 17.07.03, 10:48
        Aniu, podaj jakieś namiary na siebie, email, mam parę pytań i byłabym wdzięczna
        za informacje od Ciebie
        • alsu Re: hotel OlympianBay ze Scan 17.07.03, 10:51
          vetigota napisała:

> Aniu, podaj jakieś namiary na siebie, email, mam parę pytań i byłabym
          wdzięczna
          >
          > za informacje od Ciebie

Bardzo proszę, podaję wyżej.

A
      • kamcias_sz hotel OlympianBay ze Scan 17.07.03, 12:33
        tak sie ciesze ze wreszcie mam takie dobre wiesci o tym hotelu. Ja co prawda
        wykupilam pokój z widokiem na morze w budynku glownym. Wiec jesli bungalowy sa
        ok. to juz jestem w zupełnosci spokojna. Maz sie bardzo ucieszy.
        Och mój optymizm i radosc ducha wzrosły niesamowicie. Szkoda tylko, że musze
        czekac na to jeszcze ponad miesiac.
        • Gość: uldzia Re: hotel OlympianBay ze Scan IP: *.dami.pl 17.07.03, 15:36
          kamcias_sz napisała:

> tak sie ciesze ze wreszcie mam takie dobre wiesci o tym hotelu. Ja co prawda
          > wykupilam pokój z widokiem na morze w budynku glownym. Wiec jesli bungalowy
          sa
          > ok. to juz jestem w zupełnosci spokojna. Maz sie bardzo ucieszy.
          > Och mój optymizm i radosc ducha wzrosły niesamowicie. Szkoda tylko, że musze
          > czekac na to jeszcze ponad miesiac.

Ja też miałam pokój z widokiem na morze.Troszkę zasłaniają drzewa,ale coś tam
          widać. Nad morze idzie się przez śliczny ogród. Po drugiej stronie hotelu jest
          widok na Olimp.Przepięknie to wygląda.Z chęcią pojechałabym tam jeszcze raz.
          • kamcias_sz Re: hotel OlympianBay ze Scan 07.08.03, 11:24
            juz sie nie moge doczekac kiedy tam pojade. a tu ponad 2 tygodnie. najchetniej
            tobym juz tam sie teleportowala.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka