Dodaj do ulubionych

Hotel Genadi Bay

IP: 172.10.11.* 23.07.03, 13:19
Witam chciałem się dowiedzieć czegoś nowego o hotelu Genadi Bay na Rodos.
Zapoznałem się już z opiniami na temat tego hotelu. Niestety większość z nich
tzn. wszystki pochodzą z zeszłego roku i dalej. W związku z tym mam pytanie
czy ktoś moze był w tym hotelu w tym roku i czy się coś zmieniło od 2002r. W
szczególności interesuje mnie czy?:
dalej można przykleić się do zlewu i brodzika?,
czy dalej w basenie pływaja mieszkańcy kanalizacji w skrócie szczur?
czy dalej jest tak beznadziejnie jak było w zeszłym roku?
Rozważam w opcji Hotel Ambelia, ale z ofert Big Blue wyczytałem że muszę
wziąć obiado kolację a z tego co się zorientowałem to lepiej jeśc na mieście.
Pozdrawiam Fredek
Obserwuj wątek
    • Gość: loczki Re: Hotel Genadi Bay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 15:52
      w ambelii jest dobre jedzonko:)
    • Gość: Tadzik Re: Hotel Genadi Bay IP: *.otenet.gr 23.07.03, 18:37
      Dlaczego uparliscie sie na Gienadi. To dziura zabita dechami. Dobra dla kogos
      kto chce obcowac z kozami. Ogolnie nic ciekawego. Gwarantowana tylko dobra
      pogoda. Dzisiaj jest 37 stopni w cieniu. Polecam chotel Sun Flower tez z oferty
      Big Blue.
      P.s Szczury i inne gady sa wszechobecne na calym Rodos
    • Gość: malina Re: Hotel Genadi Bay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 18:47
      Bo niektórzy wolą obcować z kozami, niż z głupimi ludźmi.
      • Gość: loczki Re: Hotel Genadi Bay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 21:05
        mooj tata wroocil tydzien temu z sunflower i powiedzial ze sniadania nie dalo
        sie przelknac!!! a jak komus nie pasuje ze gendi to dziura to zawsze moze
        wsiasc w autobusik pod hotelem i zaraz bedzie w lindos!
        • Gość: Tadzik Re: Hotel Genadi Bay IP: *.otenet.gr 24.07.03, 16:55
          A co twoim zdaniem jest ciekawego w Lindos oprocz wycieczki na zamek?
    • Gość: lilu Re: Hotel Genadi Bay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 19:55
      jesli ktos mieszka w Polsce w bardzo duzym miescie , to dla niego odpoczynkiem
      i atrakcja jest wyjazd na wies lub spokojnego malego miasteczka. Gdy bedzie
      chcial skorzystac z rozrywek wsiadzie do autobusu i pojedzie 10 km do Lindos -
      gorzej w druga strone.Proponuje wiec, jesli ktos chce odpoczac to Genadi a
      ciagly gwar i rozrywki to Rodos[oczywiscie musi sie liczyc , ze koszt pobytu
      znacznie wzrosnie, bo tam jest zwyczajnie wszystko drozsze]
    • sykomp Re: Hotel Genadi Bay 07.08.03, 10:04
      Gość portalu: Fredek napisał(a):

> Rozważam w opcji Hotel Ambelia, ale z ofert Big Blue wyczytałem że muszę
      > wziąć obiado kolację a z tego co się zorientowałem to lepiej jeśc na mieście.

Obiadokolacje dostaja wszysc y, ale i tak sie nie najesz (choc nie jest zla).
      Godzine po kolacji zawsze wybieralismy sie do wioski do tawerny Nikosa i Mari
      gdzie za 10 EUR 2 osoby moga sie nasycic. Wszyscy bardzo mili, raz Maria nas
      odwiozla do hotelu samochodem. Polecam Genadi tym, ktorym nie zalezy na ciaglym
      imprezowaniu.
      • Gość: ewa Re: Hotel Genadi Bay IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 17:32
        Jeśli chcesz pojechać do Genadi Bay to nigdy z Big Blue!
        Obsługa w hotelu jest tragiczna, sam hotel jeszcze bardziej. Idąc dolnym
        korytarzem czułam się jak w ciepłowni kilka rur przecinajacych się nad głową.
        Ogólnie brudno i brzydko, a rezydent rozkłada ręce.
        Ale samo miasteczko bardzo przyjemne.
        • Gość: el_la Re: Hotel Genadi Bay IP: *.hydroprojekt.com.pl 29.08.03, 09:16
          Nie byłam akurat w Genadi tylko w Sun Beach (polecam !!), ale w trakcie mego
          pobytu ludzie z tego hotelu spotkani na wycieczkach byli zadowloleni. Genadi
          jest faktycznie dzikim południem wyspy, ale przecież to ma swój urok. To
          element takiej prawdziwej Grecji.
          A poza tym Genadi Bay jest bardzo tanim hotelem (widziałam ofertę z BB na wylot
          28.08 za 800 zł z przelotem. W zagrzybionym hotelu w Polsce tyle zapłaciłam 200
          za nocleg (i to bez przelotu).
          Pozdrawiam fanów Grecji.

• Gość: Agnes Re: Hotel Genadi Bay IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.03, 10:25
      Ja w zeszłym roku byłam w Ambelii i było OK. Genadi Bay przy Ambelii wysiada
      (miałam bardzo złe wrażenie odwiedzając ten hotel - jest bowiem o przysłowiowy
      rzut beretem od Ambelii). Ja stołowałam się w różnych tawernach (wiele
      jeździłam po wyspie, ale w "centrum" Genadi też można dobrze zjeść). Poważnie w
      tym roku nie ma w Ambelii opcji z samymi śniadaniami ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka