Gość: Lolek IP: 62.121.132.* 24.07.03, 13:49 CZY KTOŚ ZNA TEN HOTEL, BARDZO PROSZĘ O JAKIES OPINIE, INFORMACJE??? DZIEKI WIELKIE Z GÓRY LOLEK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lilu Re: KAISSA BEACH Z BIG BLUE?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 19:57 czy aby nie Kissamos Palace? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Kissamos Palace IP: *.era.pl 28.07.03, 14:24 Witam, Byłam z Big Blue w zeszłym roku na Krecie, dokładnie w hotelu Kissamos Palace i było super. Cisza, spokój, bardzo czysto (co drugi dzień wymiana ręczników i pościeli, codzienne sprzątanie). Bardzo miła atmosfera w hotelu, rodzina która go prowadzi jest bardzo życzliwa i uprzejma. Akurat poleciałam na Kretę zaraz po wypadku z ręką na temblaku. Myśleli że coś mi się stało u nich i chcieli wzywać lekarza. Do końca turnusu (2 tygodnie) codzienne pytali się jak się czuję, jak ręka. Zawsze uśmiechnięci, gotowi pomóc w każdej sytuacji (jak dla mnie jest to bardzo ważne). Czułam się tam bardzo bezpiecznie, mimo że hotel położony jest na uboczu Kasteli (jak byłam, dopiero budowali drogę dojazdową do hotelu). Każdy lubi co innego. Jedni rozrywkę i pijaństwo, inny ciszę i spokój (można wsłuchiwac się w głosy Cykad i szum morza). Cóż miejscowość Kasteli (Kissamos) nie należy do centrum rozrywki, ale wystarczy wypożyczyć samochód i pojechac do miejscowości Platanias koło Chanii. tam można się zabawić. Tak czytam info o Kissamos Palace i z przykrością stwierdzam że osoby które piszą złą opinię, kierują sie tylko tym co widzieli z okien autokaru (pewnie była noc). Tam trzeba być żeby poczuć klimat tam panujący. W tym rejonie są najpiękniejsze plaże (Falasarna, Elafonisi), najbardziej życzliwi ludzie na świecie, najlepsze jedzenie (musaka, suvlaki, gyros, owoce morza-smażone kalmary) i najpiękniejsze widoki a do tego za niezbyt wysoką cenę. A najważniejsze to jechac tam w dobrym humorze z pozytywnym nastawieniem, bo szkoda tracic energię na narzekanie, kłótnie z Rezydentem i ciągłe niezadowolenie. Pozdrawiam wszystkich którzy spędzili chociż jedne dzień w Kissamos Palace. Renata Odpowiedz Link Zgłoś