aaga_i 09.01.08, 10:19 Witam, chciałabym się dowiedzieć jak daleko jest z Mariki do najblizszych sklepow(na googlach nie wygląda to zachęcająco), czy w miejscowosci Kissonerga jest jakieś ''nocne życie'', restauracje, tawerny? pozdrawiam, aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaga_i Re: Cypr - apartamenty Marika 20.05.08, 15:10 aaga_i napisała: > Witam, > chciałabym się dowiedzieć jak daleko jest z Mariki do najblizszych sklepow(na g > ooglach nie wygląda to zachęcająco), czy w miejscowosci Kissonerga jest jakieś > ''nocne życie'', restauracje, tawerny? > pozdrawiam, aga Witam, ponownie proszę o infromacje na temat apartementów Marika na Cyprze. Muszę niedługo podjąć decyzję co do miejsca wyjazdu. Pozdrawiam aaga Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczka84 Re: Cypr - apartamenty Marika 22.05.08, 20:41 Witam W rok temu byłam w apartamencie Chrysonera, obok mariki do najbliższych sklepów i przystanku autobusowego nie jest daleko, jest też kilka tawern, lecz cały życie nocne to Paphos. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etienna Re: Cypr - apartamenty Marika IP: *.ip.netia.com.pl 25.06.08, 15:32 Witam a czy byliście zadowoleni z pobytu a apartamecie Chrysonera i Marika?? zastanawiam sie nad wyjazdem z Triady i nie wiem który wybrać...jakie warunki w pokojach,hotelu?? daleko do morza?? Z góry dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
aaga_i Re: Cypr - apartamenty Marika 01.07.08, 21:48 Jadę dopiero 15 lipca - też z Triady do Mariki - obiecuję zdać relację po powrocie ale jestem dobrej myśli. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra13 Re: Cypr - apartamenty Marika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 19:29 I jakie wrażenie po powrocie z Mariki??? Ja jadę 8 września i byłabym ci wdzięczna, gdybyś napisała coś na temat pobytu, warunków w apartamentach, plaży oraz cen na Cyprze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta87 Re: Cypr - apartamenty Marika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.08, 20:31 Witajcie... również wybieram się w tym terminie, lecę z Triady tylko jeszcze nie zdecydowałam czy Chrysonera czy Marika. Czyli w tej nadmorskiej miejsacowości nie będzie za wiele do roboty, tak? :( a jak dojechać do centrum Paphos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra_13 Re: Cypr - apartamenty Marika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.08, 21:31 aaga_i napisz proszę jak było w apartamentach Marika???? Jadę 8.09 i zaczynam mieć obawy. Odpowiedz Link Zgłoś