Dodaj do ulubionych

Cypr - apartamenty Marika

09.01.08, 10:19
Witam,
chciałabym się dowiedzieć jak daleko jest z Mariki do najblizszych sklepow(na googlach nie wygląda to zachęcająco), czy w miejscowosci Kissonerga jest jakieś ''nocne życie'', restauracje, tawerny?
pozdrawiam, aga
Obserwuj wątek
    • aaga_i Re: Cypr - apartamenty Marika 20.05.08, 15:10
      aaga_i napisała:

> Witam,
      > chciałabym się dowiedzieć jak daleko jest z Mariki do najblizszych sklepow(na g
      > ooglach nie wygląda to zachęcająco), czy w miejscowosci Kissonerga jest jakieś
      > ''nocne życie'', restauracje, tawerny?
      > pozdrawiam, aga
      Witam,
      ponownie proszę o infromacje na temat apartementów Marika na Cyprze. Muszę niedługo podjąć decyzję co do miejsca wyjazdu. Pozdrawiam aaga
    • blondyneczka84 Re: Cypr - apartamenty Marika 22.05.08, 20:41
      Witam
      W rok temu byłam w apartamencie Chrysonera, obok mariki do najbliższych sklepów
      i przystanku autobusowego nie jest daleko, jest też kilka tawern, lecz cały
      życie nocne to Paphos.
      Pozdrawiam
      • Gość: Etienna Re: Cypr - apartamenty Marika IP: *.ip.netia.com.pl 25.06.08, 15:32
        Witam a czy byliście zadowoleni z pobytu a apartamecie Chrysonera i
        Marika?? zastanawiam sie nad wyjazdem z Triady i nie wiem który
        wybrać...jakie warunki w pokojach,hotelu?? daleko do morza??
        Z góry dziekuje za odpowiedz
        • aaga_i Re: Cypr - apartamenty Marika 01.07.08, 21:48
          Jadę dopiero 15 lipca - też z Triady do Mariki - obiecuję zdać relację po powrocie ale jestem dobrej myśli. pozdrawiam
          • Gość: agra13 Re: Cypr - apartamenty Marika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 19:29
            I jakie wrażenie po powrocie z Mariki??? Ja jadę 8 września i
            byłabym ci wdzięczna, gdybyś napisała coś na temat pobytu, warunków
            w apartamentach, plaży oraz cen na Cyprze.
            • Gość: Marta87 Re: Cypr - apartamenty Marika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.08, 20:31
              Witajcie... również wybieram się w tym terminie, lecę z Triady tylko jeszcze nie
              zdecydowałam czy Chrysonera czy Marika. Czyli w tej nadmorskiej miejsacowości
              nie będzie za wiele do roboty, tak? :( a jak dojechać do centrum Paphos?
          • Gość: agra_13 Re: Cypr - apartamenty Marika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.08, 21:31
            aaga_i napisz proszę jak było w apartamentach Marika???? Jadę 8.09 i
            zaczynam mieć obawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka