Gość: kaska IP: *.otenet.gr 27.08.03, 17:58 CZY NIE SLYSZAL KTOS Z WAS O GODNEJ POLECENIA UCZELNI Z KIERUNKIEM TURYSTYKA? GDZIES W WOJEWODZTWIE SLASKIM, AWF I GWSH W KATOWICACH ODPADA. NIE KONIECZNIE PANSTWOWA ALE Z JAKIMIS RACIONALNYMI CENAMI? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eden Re: turystyka studia! IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 11:50 Jako absolwentka AWF Poznań polecam szczerze tę uczelnię :) Kształci wszechstronnie i na rewelacyjnym poziomie. Ceny za studia zaoczne czy wieczorowe do przełkniecia, a kierunek... Powiem Ci tak, gdybym miała wybór, bez wahania studiowałabym na poznańskiej AWF. Jako ciekawostka - kierunek Turystyka & Rekreacja na tej uczelni ma najdłuższą tradycję. Gorąco polecam, e. ps. poza tym fajnie jest zmienić otoczenie i zacząc studia zupełnie w innym miescie... :) Pozdrawiam, e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocia Re: turystyka studia! IP: *.zetosa.com.pl / *.zetosa.com.pl 12.09.03, 01:28 nie dostałam sie na turystyke i rekreacje na AWF do Krakowa :( nie wiem czy podjac studia na innym kierunku czy za rok próbowac jeszcze raz.POciadaja mnie te wszystkie wyjazdy w czasie studiów, akademik noi cała akademia , ale słyszałam ze po tym kierunku trudno o prace czy to przawda, gdzie najczesciej znajduja zatrudnienie absolwenci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eden Re: turystyka studia! IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 10:24 Myśle,że Turystyka to jeden z lepszych moich wyborów... Gdybym miała jeszcze raz wybierać kierunek studiów, na bank wybrałabym turystykę. Wyjazdy kilka razy w roku, sporo ciekawych zajęć, dośc interdyscyplinarny program nauczania, mozliwośc odbycia praktyk w ciekawych miejscach, ponadto obozy, stypendia, spotkania z ciekawymi ludźmi... To wszystko sprawia, że nie żałuje ani trochę podjetego wyboru... Praca? Ze wzgledu na różnorodnośc przedmiotów kierunkowych i pozakierunkowych, chyba nikt z naszych absolwentów nie miał problemów ze znalezieniem pracy. I nie tylko w branży turystycznej... Ja polecam, Ty podejmiesz decyzję... Pozdrawiam wszystkich absolwentów AWF Poznań :) e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: turystyka studia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.15, 20:28 Brawo za refleks, rada 12 lat później he he he. Co to w dodatku ma wspólnego z forum Grecja? Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: turystyka studia! 10.03.15, 21:53 Gość portalu: kaska napisał: > CZY NIE SLYSZAL KTOS Z WAS O GODNEJ POLECENIA UCZELNI Z KIERUNKIEM TURYSTYKA? To pytanie do mnie. Nie słyszałem. I jeszcze rada. Zacznij od studiowania słownika ortograficznego. > NIE KONIECZNIE > RACIONALNYMI Bez urazy, to dla Twojego dobra. W końcu na studia się wybierasz, a nie na termin do krawcowej. Odpowiedz Link Zgłoś