Dodaj do ulubionych

turystyka studia!

IP: *.otenet.gr 27.08.03, 17:58
CZY NIE SLYSZAL KTOS Z WAS O GODNEJ POLECENIA UCZELNI Z KIERUNKIEM TURYSTYKA?
GDZIES W WOJEWODZTWIE SLASKIM, AWF I GWSH W KATOWICACH ODPADA. NIE KONIECZNIE
PANSTWOWA ALE Z JAKIMIS RACIONALNYMI CENAMI?
Obserwuj wątek
    • Gość: eden Re: turystyka studia! IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 11:50
      Jako absolwentka AWF Poznań polecam szczerze tę uczelnię :)
      Kształci wszechstronnie i na rewelacyjnym poziomie.
      Ceny za studia zaoczne czy wieczorowe do przełkniecia, a kierunek...
      Powiem Ci tak, gdybym miała wybór, bez wahania studiowałabym na poznańskiej
      AWF. Jako ciekawostka - kierunek Turystyka & Rekreacja na tej uczelni ma
      najdłuższą tradycję.

Gorąco polecam, e.

ps. poza tym fajnie jest zmienić otoczenie i zacząc studia zupełnie w innym
      miescie... :)

Pozdrawiam, e.
      • Gość: Kocia Re: turystyka studia! IP: *.zetosa.com.pl / *.zetosa.com.pl 12.09.03, 01:28
        nie dostałam sie na turystyke i rekreacje na AWF do Krakowa :( nie wiem czy
        podjac studia na innym kierunku czy za rok próbowac jeszcze raz.POciadaja mnie
        te wszystkie wyjazdy w czasie studiów, akademik noi cała akademia , ale
        słyszałam ze po tym kierunku trudno o prace czy to przawda, gdzie najczesciej
        znajduja zatrudnienie absolwenci?
        • Gość: eden Re: turystyka studia! IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 10:24
          Myśle,że Turystyka to jeden z lepszych moich wyborów... Gdybym miała jeszcze
          raz wybierać kierunek studiów, na bank wybrałabym turystykę. Wyjazdy kilka razy
          w roku, sporo ciekawych zajęć, dośc interdyscyplinarny program nauczania,
          mozliwośc odbycia praktyk w ciekawych miejscach, ponadto obozy, stypendia,
          spotkania z ciekawymi ludźmi... To wszystko sprawia, że nie żałuje ani trochę
          podjetego wyboru...

Praca?
          Ze wzgledu na różnorodnośc przedmiotów kierunkowych i pozakierunkowych, chyba
          nikt z naszych absolwentów nie miał problemów ze znalezieniem pracy. I nie
          tylko w branży turystycznej...

Ja polecam, Ty podejmiesz decyzję...

Pozdrawiam wszystkich absolwentów AWF Poznań :) e.
    • ola21ola Re: turystyka studia! 10.03.15, 17:59
      polecam UEK w Krakowie
      • Gość: Piotr Re: turystyka studia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.15, 20:28
        Brawo za refleks, rada 12 lat później he he he. Co to w dodatku ma wspólnego z forum Grecja?
    • potwor_z_piccadilly Re: turystyka studia! 10.03.15, 21:53
      Gość portalu: kaska napisał:

> CZY NIE SLYSZAL KTOS Z WAS O GODNEJ POLECENIA UCZELNI Z KIERUNKIEM TURYSTYKA?

To pytanie do mnie.
      Nie słyszałem.

I jeszcze rada.
      Zacznij od studiowania słownika ortograficznego.

> NIE KONIECZNIE
      > RACIONALNYMI

Bez urazy, to dla Twojego dobra.
      W końcu na studia się wybierasz, a nie na termin do krawcowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka