Gość: Greczynka IP: *.gorzow.mm.pl 09.03.08, 21:31 Piszcie prosze jakie mieliscie doswiadczenia z tym biurem podrozy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Grecos Holiday - prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 21:39 jest ok. bylam z nimi rok temu dwukrtonie-na Krecie (7+7) i na Rodos. Odpowiedz Link Zgłoś
akodz Re: Grecos Holiday - prosze o opinie 09.03.08, 22:13 W ubiegłym roku byłem z tym biurem na wakacjach na Rodos, w hotelu "Sunrise". Polecam i biuro, i hotel :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: Grecos Holiday - prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 23:55 Polecam. W tamtym roku bylismy na Rodos, w tym roku także z nimi lecimy na Krete;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exxs Re: Grecos Holiday - prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 01:02 Biuro godne polecenia, mój pobyt bezproblemowy, a rezydenci którzy opiekowali się nami w Chani naprawde sporo wiedza i opdowiadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Grecos Holiday - prosze o opinie IP: *.me.entel.pl 23.05.08, 14:45 Super. W zeszłym Roku rodos i Sunrise w tym roku Kreta. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Grecos Holiday - prosze o opinie IP: *.16.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 23.05.08, 16:09 Pewnie znowu rezydenci biura się wypowiadają...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: Grecos Holiday - prosze o opinie IP: *.chello.pl 23.05.08, 16:59 skad takie stwierdzenie? nie mozna byc szerze zadowolonym z wakacji i biura z jakim sie bylo, polecac go innym? odrazu domysly ze musi to pisac pracownik biura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Grecos Holiday - prosze o opinie IP: *.16.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 23.05.08, 17:03 z mojego wątku dot.opinii nt Rainbowtours..zapytałem o opinię i wszyscy w 100 %zgodnie polecją - znasz rodaka w 100 % zadowolonego z czegokolwiek?? przecież jesteśmy narodem narzekaczy i marudów.. Odpowiedz Link Zgłoś