boruwa80 03.09.03, 09:41 Może ma ktoś jakieś informacje na temat Ecco Holiday. Zstanawiam się nad skorzystać z ich oferty (Rodos, hotel Sun Flower), ale wcześniej chciałbym się czegoś o nich dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frrancuzka Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 16:50 JA bylam w hotelu do Ecco nie mam zarzutów ( oprócz animatora) wszystko profesjonalnie zorganizowane sun flower to byl kiedys hotel scan holiday nie jest to moze jakas rewelacja ale jest ok uwaga nad glowami przelatuja samoloty rodos jest bardzo drogi frrancuzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Ecco Holiday IP: 217.153.104.* 17.09.03, 10:46 Ja byłem z Ecco na Krecie, wróciłem 6.09 Wszystko było zorganizowane OK, żadnych wpadek. Odpowiedz Link Zgłoś
asochac1 Re: Ecco Holiday 17.09.03, 13:45 A nie orientujecie sie tam jest z posiłkami? Czy to jest szwedzki stół, czy podawane do stolika? Ja jade do Sun Flower z małym dzieckiem, ponizej 2 lat i nie wiem, czy będę mogla go zabrać na posiłki? Bo teoretycznie to jego wyjazdu nie opłacam. Odpowiedz Link Zgłoś