Gość: ADASKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.03, 12:29 WRÓCIŁEM W ŚRODE Z PARALI CZEKAM NA PYTANIA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: GRECJA PARALIA IP: 62.233.185.* 21.09.03, 13:13 Jaką miałeś pogode? Ja byłem w Olimpic beach na przełomie sierpnia i września. Było super! Upały, zero chmur i deszczu. Ciekaw jestem jak było pożniej! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADASKO Re: POZDROWIENIA DLA ELENIDY I MARKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 17:08 TRZYMAJCIE SIE CIEPLO JA JUZ SPADAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makmar Re: GRECJA PARALIA IP: *.csk.pl 22.09.03, 10:04 Stary temat sie juz dawno przejadl! w Paralii byli juz chyba wszyscy, ktorzy korzystaja z tego forum, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADASKO Re: GRECJA PARALIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.03, 16:05 POGODA BYLA NIE NAJGORSZA CHOCIAZ DWA DNI PADALO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADASKO Re: GRECJA PARALIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.03, 16:06 ALE MASZ WYOSTRZONY DOWCIP MAKMAR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makmar Re: GRECJA PARALIA IP: *.csk.pl 23.09.03, 22:06 A kto tu dowcipkuje? Stwierdzam fakt i tyle. Wybacz nie chcialem urazic, ale chyba zuwazyles ze odzew na twoj list liczy sie w dziesiatkach (teraz dowcip) ;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: GRECJA PARALIA IP: *.torun.dialup.inetia.pl 23.09.03, 23:03 ja byłam w olimpic beach. świetna mała miejscowość. w parali byłam dwa razy i oczywiście wrażenia fatalne. co do pogody to bogowie na olimpie chyba się nudzili bo bywały dni deszczowe, a nawet dwugodzinnna ulewa a potem piękne słońce. zupełnie jak w górach w olimpic pogoda zmienna bywała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADASKO Re: GRECJA PARALIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.03, 12:46 TU NIE CHODZI O LICZBE LUDZI TYLKO O TO ZEBY IM DORADZIC JAK JEST ITD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makmar Re: GRECJA PARALIA IP: *.csk.pl 25.09.03, 10:56 Aha, ok jak tak to doradzaj, ja po prostu zwracam Ci uwage, ze temat Paralii zdominowal cale Forum i moze juz generalnie starczy bo chyba juz tu bylo wszystko lacznie z wlascicielami dyskotek w Paralii. Sam w tym wszystkim uczestniczylem troche: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=7267622&a=7267622 a kolejek do doradzania jak nie ma tak nie ma tak nie, moze po prostu juz dosyc Paraliji w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: GRECJA PARALIA 27.09.03, 09:46 Skoro temat już był na tapecie, nie znaczy to, że już nie znajdzie sie nikt, kto by chcial sie dowiedziec o Paralie. Sezon w Grecji konczy sie w pazdzierniku (a nawet i listopadzie czasem), moze akurat sie znajdzie ktos, kto bedzie sie chcial czegos wywiedziec na forumie. I tak jak niektorzy nie wpadnie na to, ze gdzies tam dalej ktos juz na ten temat rozmawial. Bo niby skad ma wiedziec, jesli nie sledzi forum non stop???? I kazdy ma prawo zapytac jak bylo 2 miesiace pozniej z pogoda. A moze akurat pomysli sobie jechac nastepnym razem za 2 miesiace, a nie w szczycie sezonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADASKO Re: POZDROWIENIA DLA ELINDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 10:17 TAK TRZYMAJ Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Dzieki, ale... 29.09.03, 12:00 Daj już spokój Janosikowi, akurat to nie on powiedział, że Paralia już się przejadla... (jesli to miał być cytat). Z tego co czytam to napisał to kto inny. :) Nie drążcie już niepotrzebnych wywodów. W sumie i tak nie ma to już nic na celu. Pozdrawiam :) usmiechnijcie sie i zapomnijcie o tych tutaj niesnaskach :) Idziemy na piwo i to nie po polsku tylko po grecku!!!! ;) zeby sie nie pozabijac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merma Re: GRECJA PARALIA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 20:35 O Jezu! Adasko wspólczuję Ci , no ale masz już na szczęście za sobą tą Paralię. A pytań do Ciebie nikt nie ma .Ci co byli nie zabardzo chcą wspominać , bo trudno to nazwać , że byli w Grecji. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: GRECJA PARANOJA 26.09.03, 17:52 Merma, swiete slowa. Nastepny biedak, ktory - podobnie jak ja - dal sie ubrac w Paranoje :( Chlopie, wspolczuje serdecznie i juz, co tu duzo gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: GRECJA PARALIA 27.09.03, 09:50 :P a wlasnie ze ja bylam w Paralii i byłam w Grecji :P bardzo mi sie podobalo :P i powtarzam ktorys raz z kolei, ze kazdy ma prawo sie wypowiedziec, a bluzgac kogos za to, ze ma inne upodobania i powie co mysli, jest nieladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADASKO Re: GRECJA PARALIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.03, 09:21 W SUMIE TO PO CO PROWADZIC TO FORUM JAK WSZYSCY WSZYSTKO WIEDZA JAK BYLO W LIPCU , SIERPNIU WE WRZESNIU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: GRECJA PARALIA IP: hpcache:* 26.09.03, 14:19 Sorry że jesteś rozczarowany tak małym odzewem. Ale jakbyś śledził te forum od przynajmniej kilku m-cy, to co drugi post nawiązywał do Paralii. Ludziom się już przejadło. Rzeczywiście nie ma co się dłużej rozwodzić nad Paranoją, to nic nadzwyczajnego. Uwierz mi, że są w Grecji ładniejsze miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: GRECJA PARALIA 27.09.03, 09:55 Adasko nie przejmuj sie.. kiedyś sie znajdzie ktos kto nieswiadom niczego wejdzie sobie na takie forum i sobie poczyta wtedy, ze w lipcu to bylo tak, a we wrzesniu to bylo tak. Tylko faktem jest, ze pod koniec sezonu juz jest zdecydowanie mnie chetnych na wczasy (aczkolwiek jeszcze sie jednostki zdarzaja) stad tez tak male zainteresowanie :) gdybys tu byl w lipcu tak jak pisza inni, toczyly sie ogromne walki na tematy, w ktorych bylo wiele przeciwnikow i wiele poplecznikow jakiegos zdania :)I nie zrazaj sie ze ktos troszke nieladnie czasem napisze, czasami nikt nie ma w zalozeniu kogos zranic, chociaz nie powiem zdarzaja sie przypadki, ze sie nie hamują (WSTYD!), ze bedac adminem od razu bym ich wywalila!!!! Nie wiem od czego Ci admini tu są, że nie pilnują porządku (patrz jedna z wypowiedzi w tym watku). Adasko - 3maj sie i nie zrazaj do forum. W sumie tu jest miejsce publiczne i kazdy moze powiedziec cos i liczyc na to ze ktos o cos zapyta lub odpowie :))) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADASKO Re: GRECJA PARALIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.03, 07:29 DOBRA OK KONIEC TEMATU Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 ADASKO jakis ty dupek ! 27.09.03, 09:25 Dajesz sie tak poprostu przegonic przez jakis takich popapranych nawiedzonych jak Gale ,Merma. Nikt ich nie prosi aby siadali na tej stronie , ani nawet pisania czy tez wypluwania swoich wypocin. Przeciez rownie swobodnie moga udawac ze nie widza tematu ``paralia `` Ale NIE oni musza , musza napluc , musza swe zolc gdzies wylac. Pytam sie po kiego chuja Gale przyjezdzasz co roku do paralii ? Siedz sobie na tym syfiastym baltyku gdzie ci sie jaja z zimna chowaja. Gdzie ceny sa o wiele wyzsze jak na paralii. Nie dosc ze wyzsze to i servis oplakany. Gdzie zdzierstwo i chamstwo jest na porzadku dziennym.. I to wszystko przy towarzyszacej chujowej pogodzie. Nie daj sie chlopie !! Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Janosik6....... 27.09.03, 10:08 Prosze sie hamowac troche ze slowami. To nie jest forum do obrazania ludzi i do wyżywania sie swoimi inteligentymi epitetami. Nikt sobie nie zasluzyl, zeby go wyzywać w ten sposob jak to zrobiles. A kazdy ma prawo powiedziec co mysli (Gale takze) - a ja mysle ze powinien to powiedziec w sposob kulturalny a na pewno nie wulgarny. Zreszta takie sa zasady netykiety. Wiec hamuj sie troche prosze, bo Cie zglosze do Admina :P z kazda proba zchamiania forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elindos Re: Odpowiedz. \ IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 18:00 Przepraszam za wcześniejsze frazy , ale nie wyszedł mi kontakt - i do puki go nie znajdę , to sorry , ale nie wiem jak pieszczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MareK pieniacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 20:32 Ło matko, w końcu Ci się udało, ale nic z tego nie rozumiem :( , może lepiej nie pieszcz, a jak już to poproszę jaśniej. A co do Adaśka, nie przejmuj się, Elinida mimo że Smarkata :), ma rację. Ja też dopiero teraz jadę na wczasy :) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
elinida pieszczyć albo nie pieszczyć - oto jest pytanie ;) 27.09.03, 21:52 wlasnie tez nie wiedzialam o co chodzi :D ale chyba smarkateria w tym przypadku nie miala znaczenia, bo widze ze seniorat tez niedoswiadczony ;) Udanych wczasow MareK! Kali diaskedasi! ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: 28.09.03, 12:47 > Dajesz sie tak poprostu przegonic przez jakis takich popapranych > nawiedzonych jak Gale ,Merma. Hm, nie zauwazylem, zebym kogokolwiek przeganial. > Nikt ich nie prosi aby siadali na tej stronie , ani nawet pisania > czy tez wypluwania swoich wypocin. Nie prosi, to jest Forum. > Przeciez rownie swobodnie moga udawac ze nie widza tematu ``paralia `` > Ale NIE oni musza , musza napluc , musza swe zolc gdzies wylac. Odnosze wrazenie, ze wlasnie wylewasz swoja zolc. Przeczytaj jeszcze raz mojego posta, a dopiero potem sie zoladkuj. > Pytam sie po kiego chuja Gale przyjezdzasz co roku do paralii ? W Paranoi bylem raz. Niepowtarzalne wrazenia ;) > Siedz sobie na tym syfiastym baltyku gdzie ci sie jaja z zimna chowaja. Dziekuje, nie przepadam za Baltykiem (ktory pisze sie wielka litera). > Gdzie ceny sa o wiele wyzsze jak na paralii. > Nie dosc ze wyzsze to i servis oplakany. > Gdzie zdzierstwo i chamstwo jest na porzadku dziennym.. > I to wszystko przy towarzyszacej chujowej pogodzie. To jest forum o Grecji i Cyprze. W kazdym razie dziekuje za opinie na temat Baltyku. > Nie daj sie chlopie !! Dzieki, nie daje sie :) Przy okazji, nic personalnego ale mnie np. razi nieco tego typu jezyk. Jesli jestem odosobniony to przepraszam. Jesli nie, to bylbym zobowiazany za utrzymywanie poziomu dyskusji powyzej podlogi. Milej jesieni zycze, Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 Re: Bravo Gale! masz ostrego kompana ... 28.09.03, 23:39 Moje gratulacje....racz przyjac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADASKO Re: JANOSIK TO TY JESTES DUPEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 10:14 SKORO MOWISZ ZE PARALIA SIE PRZEJADŁA TO PO CO WCHODZISZ W FORUM Z TEMATEM PARALIA JA BYM JUZ NIE WCHODZIŁ SKORO TO JUZ JEST TEMAT ZAMKNIETY JESTES WIDZE CWANIACZKIEM NA CHINSKIM RYZU PASIONY KONIEC TEMATU Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Dajcie spokój chłopaki :) 29.09.03, 11:52 ... wlaśnie tak się zaczynają wojny :) ... jeden drugiemu nawrzuca, potem drugi pierszemu i na pięści... itd... bądźcie wszyscy dorośli i juz przestańcie :) prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Proponuje rozejm :) i pojednanie... 29.09.03, 12:08 Adasko, daj już spokój Janosikowi, akurat to nie on powiedział, że Paralia już się przejadla... (jesli to miał być cytat). Z tego co czytam to napisał to kto inny. :) Nie drążcie już niepotrzebnych wywodów. W sumie i tak nie ma to już nic na celu. Pozdrawiam :) usmiechnijcie sie i zapomnijcie o tych tutaj niesnaskach :) Idziemy na piwo i to nie po polsku tylko po grecku!!!! ;) zeby sie nie pozabijac :) Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Proponuje rozejm :) i pojednanie... 29.09.03, 19:37 Dokladnie, zgadzam sie z Elinida w stu procentach. Nie ma sensu sie zrec o byle duperel. Adasko, chciales pomoc i chwala Ci za to bo zrobiles to bezinteresownie, zaoferowales swoj czas i "moce przerobowe" - takich ludzi potrzeba. Akurat Paranoja okazala sie tematem przewalkowanym ale to nic, jest tyle fajnych spraw na swiecie, o ktorych warto podyskutowac, prawda? Ja po prostu otwieram puszeczke Zywca za Wasze zdrowie :) Janosik, za Twoje tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Ja nie mam puszeczki zywca... 29.09.03, 23:29 ... ale mam wirutalna lampke retsiny, dlatego zdrowko wszystkich! :) Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 ADASKO chyba jednak maja racje zes DUPEK. 30.09.03, 01:03 Bo na slepego nie wygladasz . To ja sie wstawiam za toba a ty psy spuszczasz z lancucha ? Gale ? dzieki chociaz wole MITHOS i to kuflowe, ale dzieki. Ellinida bog zaplac za spostrzegawczosc . ----pozdrawiam wszystkich piwoszy i smakoszy ---- Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: piwo 30.09.03, 18:44 Mythos, obowiazkowo z kufla wyciagnietego prosto z zamrazarki :) Bron Boze Amstel. Od biedy moze byc Alpha, z braku Mythosa... Odpowiedz Link Zgłoś
elinida do ósłóg ;) 30.09.03, 19:40 miałam napisać właśnie to, że to co napisałeś nie było przeciwko niemu, ale już nie warto było rozdrapywać :) jeszcze by ktoś wypomniał, że rozpętuje wojne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Aha... Janosik... 30.09.03, 19:43 Ja jestem Elinida przez jedno 'l' ;) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: Ja nie mam puszeczki zywca... IP: hpcache:* 30.09.03, 07:01 Retsina???!!! I to ci smakuje??? Okropieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MareK Re: Ja nie mam puszeczki zywca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 18:27 Johny ;) nie lubisz smaku żywicy w ustach??? Ech.. schłodzona w upał całkiem niezła... Szczególnie ta z ludzikami na etykietce... Pozdrowienia PS. Wykrakałeś :( Triada zaczyna mnie robić w konia (patrz wątek Tunezja - Residance El Kantaoui na światowym). Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Ja nie mam puszeczki zywca... 30.09.03, 18:41 Z ludzikami? Niech pomysle... Malamatina? Odpowiedz Link Zgłoś
elinida A pewno! Retsina w gore i zdrowko ;) 30.09.03, 19:37 A pewno, że smakuje :P szczegolnie z odrobiną coca-coli :P (a i bez koli moge wypic, w prawdzie nie jest to szatą albo bordo, ale... ) Tak jak kazdy ma prawo miec swoje zdanie, tak samo ma prawo miec swoj smak i gust :P I na pewno wole retsine niz jakiekolwiek piwo greckie - FUJ! ;) Pozdrowienia :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: A pewno! Retsina w gore i zdrowko ;) 30.09.03, 20:54 No nieeeee, Elinida, z cala sympatia nie zgadzam sie :) Mythos to krol piw lokalnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 Re: A pewno! Retsina w gore i zdrowko ;) 30.09.03, 21:06 Jesli chodzi o retsine to jesli m0oge sugerowac to GIEORGIADI. Z odrobina coca coli jest superek. A mozna i bez ale cola dodaje takiego innego smaku. Elinida a co do piwa to niestety NIE MASZ RACJI.. MIthos jest najwspanialszym piwem na swiecie !!!obowiazkowo kufel. Kufelek jak napisal Gale prosto z zamrazarki, jeszcze szron na niej . I ? zdrowie wasze w gardlo nasze....pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Z calym szacunkiem i tak nie lubie piwa ;) 30.09.03, 21:10 A mam swoj smak i swoja racje :P Nie lubie zadnego piwa, wiec nikt mnie nie przekona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elinida No ale jesli juz pijemy... 30.09.03, 21:15 i stawiacie ;) to ja poprosze ouzo z lemoniada :))))))))))... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: No ale jesli juz pijemy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 21:31 A moje chłopię, choć nie przepada za Helladą (niestety!) uważa, że nie ma lepszego piwa na świecie niż grecki Amstel. Ma ponoć niepowtarzalny smak - jak żaden inny Amstel. Dobrze, że choć jedną rzecz aż tak pozytywną w Helladzie znalazł:) Pijcie dalej - ja nie kocham piwa, nawet tego greckiego. Pozdrówka. B. Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: No ale jesli juz pijemy... 30.09.03, 21:36 ja wlasnie tez nie lubie... :-/ wzielam raz sobie Amstela na wyprobowanie, a potem zalowalam ze nie wzielam ouzo :] Pozdrawiam!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: No ale jesli juz pijemy... IP: hpcache:* 01.10.03, 08:23 Elinida, ale ty w ogóle piwa nie lubisz, więc dziwne żeby ci smakował Mythos czy Amstel. Ja osobiście piłem lepsze piwa, ale i te dały się wypić. No ale Retsina ... tfuj. Odpowiedz Link Zgłoś
elinida I tak piwo fuj :P 01.10.03, 16:49 pije piwo czasami, ale takie, zeby nie bylo czuc ze to piwo :P np. Redds, albo Warka Strong z sokiem malinowym. A retsine spoko wypije nawet jak nie ma coli w poblizu :) Takze nie fujac mi tu, bo piwo fuj,a retsinka - mniam ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: No ale jesli juz pijemy... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 23:37 Gość portalu: Bebiak napisał(a): > A moje chłopię, choć nie przepada za Helladą (niestety!) uważa, że nie ma > lepszego piwa na świecie niż grecki Amstel. Ma ponoć niepowtarzalny smak ... I wie co mówi. Faktycznie grecki Amstel jest wspaniały (jak zresztą Grecja). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: No ale jesli juz pijemy... IP: *.pl 01.10.03, 13:53 yo !!! w koncu grecka imprezka :))))))))Ja sie pisze na super piwko Mythos,i na OUZO mniammmmm------zreszą juz sobie robie drinka ehhehe--------wznosze toast za moj pierwszy dzien w pracy !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: No ale jesli juz pijemy... 01.10.03, 16:53 Za Twoj pierwszy dzien pracy.... ;) i łyk retsinki ;) :D hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: No ale jesli juz pijemy... 01.10.03, 20:01 Kochani, rozpijacie mnie! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: No ale jesli juz pijemy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 20:13 gale napisał: > Kochani, rozpijacie mnie! ;))) A co ja mam powiedzieć???? Nie mogę dużo pić:((( Jak piję ouzo z wodą to wszyscy mówią, że piję wodę z ouzo, a ja się wtedy strasznie czerwienię. A tutaj cały czas o rozpijaniu! A kto wie (mój odwieczny problem) jak naszymi literami napisać tzipouro? Czy tak jak właśnie napisałam czy inaczej? Moje chłopię twierdzi, że 1000 razy lepsze niż ouzo, z czym ja się nie zgadzam. B. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 Re: No ale jesli juz pijemy... 01.10.03, 23:01 Mysle ze pisze sie tsipouro . Jesli chodzi o picie go tfu !!! Tsipouro to taki bimber i przewaznie niewiadomego pochodzenia. Natomiast ouzo ma i adres i gwarancje pochodzenia. Polecam ouzo plomariou+ze dwie kosti lodu i portokalada mniam mniam. Miod w ustach....... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: No ale jesli juz pijemy... 02.10.03, 00:07 ja osobiscie nie pilam tsipouro, ale pare znajomych pilo, no i zdania sa odmienne... jednej nie smakowalo, inny znowu bardzo poleca... widac rowniez kwestia smakow. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mozaba Re: No ale jesli juz pijemy... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 14:39 O jej wszyscy z tematu greckiego przeszli na smaki piwa i jego lubieniu lub nie. Ja też zatem zabiorę głos w dyskusji 0 nie cierpiałam piwa , a tu kumpel pokazał mi nasze piwo warka strong - pychotka i teraz jestem nałogiem tego piwa ( słodkawe , ale mocniejsze niż inne - polecam ). W Grecji wieczorkiem , w upał , smakowały oba wymieniane przez was piwa , ale to tylko dlatego , iż nie było warki strong ( nie mylić ze zwykłą warką , która mi nie smakuje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: No ale jesli juz pijemy... IP: hpcache:* 02.10.03, 16:19 He he, Polacy to jednak alkoholicy. O czym by nie mówili to zawsze zejdzie na alkohol. Ale dzięki temu jak ten na początku krytykowany wątek się rozrósł! Pozdrawiam wszystkich nałogów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: No ale jesli juz pijemy... IP: *.acn.pl 02.10.03, 18:37 Dla mnie tsipouro (dzięki Janosik!) jest nie do strawienia. Właśnie tak jak Janosik napisał: bimber! Ale ouzo z wodą i lodem jest genialne zawsze i wszędzie. A wiecie, że kiedyś czytałam, że u nas w Polsce praktycznie ouzo jest nie do kupienia, bo nie spełnia wymogów odpowiednich dla Sanepid-u? Bardzo mnie to wówczas zaskoczyło i wcale nie pocieszyło. Zawsze przywożę wobec tego z Hellady (mam, mam w chatce). Siedzę jeszcze w biurze, ale dziś jak wrócę to chyba wypiję:) Mniam, już się cieszę na samą myśl. Wypiję za zdrowie wielbicieli Hellady i powodzenie w organizowaniu kolejnych podróży (w tym moich oczywiście też). Pozdrowionka cieplutkie. B. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: No ale jesli juz pijemy... 02.10.03, 21:07 Bebiaczku, moze czas przeczytac mojego wczorajszego maila? ;) Sciskam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: No ale jesli juz pijemy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 21:45 gale napisał: > Bebiaczku, moze czas przeczytac mojego wczorajszego maila? ;) Sciskam, Joj, przeczytałam od razu wczoraj jak tylko wlazłam do domu i nawet się uśmiechnęłam z sympatią:))) A co - myślałeś, że przy wodzie z ouzo zapominam o całym świecie??? Poza tym wczoraj nie piłam. Buziaki Gale wielkie. Reszta w mailu. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: No ale jesli juz pijemy... IP: *.tele2.pl 08.10.03, 12:01 >A wiecie, że kiedyś czytałam, że u nas w Polsce praktycznie ouzo >jest nie do kupienia, bo nie spełnia wymogów odpowiednich dla Sanepid-u? Dobra wiadomość dla wszystkich miłośników ouzo! Można kupić w Warszawie (chyba na Długiej, o ile dobrze pamiętam; załatwiłam przez pośrednika)-ja kupiłam właśnie. Retzinę mam już opanowaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odys Re: No ale jesli juz pijemy... IP: *.localdomain.pl / *.sanok.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 15:11 yasou1 jak juz wezmiecie sie za cape na polu, to zmieszajcie wino, takie od chlopa, z woda, zobaczycie jak smakuje kalo oreksi :) Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: No ale jesli juz pijemy... 08.10.03, 21:05 Ouzo mozna kupic w delikatesach kolo mnie, w Pasazu Natolinskim. Pol litra kosztuje circa 50 zl, zdzierstwo makabryczne. Ale to ouzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: No ale jesli juz pijemy... 08.10.03, 21:31 a jak mi ktos powie gdzie mozna w zabrzu ouzo kupic, to bede hepi :( Odpowiedz Link Zgłoś