Gość: emdzej IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.08, 11:59 Witam . wybieram się do tego hotelu na 2 tyg od 17.07.08 . Czy ktoś już tam był w tym sezonie , proszę o opinie . Z góry dziękuję . Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nika Re: Filerimos hotel na Rodos??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 13:15 Właśnie wróciłam z tego hotelu -pokoje duże skromne codziennie sprzątane -jedzenie bardzo monotonne czesto chodziliśmy zjeść coś na mieście -plaża bardzo kamienista leżaki na plaży płatne 3 eu -opłaca się wynająć samochód i zwiedzić wyspe -wszędzie daleko ale można dojechać autobusem przystanek obok hotelu -problem z leżakami na basenie trzeba wstać wcześnie rano i zająć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emdzej Re: Filerimos hotel na Rodos??? IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.08, 10:39 Dziękuję bardzo za odp. Jestem nastawiona na zwiedzanie wyspy autem i znalezienie pieknej piaszczystej plaży - czytałam , że w niedalekiej okolicy taka jest ... Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Filerimos hotel na Rodos??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 16:51 polecam przepiękne miasto LINDOS z piaszczystą plażą pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś