detroit 02.07.08, 14:56 Czy ktoś wypoczywał w tym hotelu, jadę z Triady i trudno doszukać się szczerych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_p4 Re: Laura Beach - Cypr Paphos 13.08.08, 15:13 WŁĄŚNIE WRÓCILIŚMY Z LAURY BEZ OBAW SUPER HOTEL SUPER WSZYSTKO NIE TRZEBA SIE O NIC MARTWIĆ I WIELKI PLUS WSZEDZIE PRACUJĄ POLACY PRAKTYCZNIE JĘZYK ANGILESKI NA TERENIE HOTELU ZBĘDNY JKA JEDZIESZ Z DZIECKIEM TO SUPER CZEKAJA GO WSPANIAŁE ZABAWY Z POLSKA ANIMACJA LUDZIE SUPER ( BASIA EWELINA PEPA NOORA ALEX I NICLOAS) BASENY ŚWIETNE JEDZIENIE POWALAJĄCE BOMBA ;))) POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
detroit Re: Laura Beach - Cypr Paphos 20.08.08, 11:08 no wróciłem i się nie zawiodłem, choć z tymi animacjami to bym nie przesadzał. Były ale czy takie porywające, wkurzał mnie co dziennie taki sam repertuar wieczornych animacji i to denne bingo. Ale tak ogólnie nieźle. Pokój baseny jedzenie plaża widoki bardzo ładne. Można polecić. Choć na koniec takie pytanie czy za taką kasę jaką dałem w Triadzie warto? Może że to Cypr, all incl. myślę że są miejsca tańsze i ładniejsze. Ale to kwestia gustu i portfela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arozw Re: Laura Beach - Cypr Paphos IP: *.75.54.242.debica54.ptc.pl 20.08.08, 13:41 ja też byłem w maju, bardzo fajny hotel chociaż nie najnowszy; ja byłem z 3 letnim synkiem i najważniejsze było dla mnie jedzenie, które było bardzo dobre (porównująd do Turcji, Egiptu czy innych tańszych miejsc) mały wcinał wszystko aż mu się uszy trzęsły :) nawet ciasta z różnymi masami; dla dzieci jest także super basen z wypłyceniem oraz fajny plac zabwa; dużym plusem jest duży teren jaki zajmuje hotel jest gdzie się przespacerować; polecam pokoje z widokiem na morze (oczywiście za dopłatą) wdoczek super; minusem jedynie zejście do morza i plaża-ale genrlanie było bardzoe fajnie Odpowiedz Link Zgłoś